Лидл ::8::

• 84 706
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Nicimici - на него пише ли нещо от типа , че не става за вълна? или си е ок и пуловери с него? Оставя ли аромат?
Angel Dust 4етох по кутията на праха за пране,но не пише нищо конкретно,само да се спазват етикетите върху текстилните изделия.Ина4е си остава аромат след прането и то приятен.Мисля 4е можеш да го тестваш и за пуловери.Колкото до марципана този с пралиновия пълнеж наистина е доста сладък,но пък натуралния е просто перфектен.

# 511

Купих си и от любимия ми сос за спагети, готов в бурканче, но не помня името. Много ни се харесва у дома.
Този?  Wink

И аз много го харесвам. Ползвам го и за други неща. Гюведжета напр.
Става ли за пица ?

За първи път опитах бирвурса - много ми хареса,
ще се купува.Дори и без промо, цената му е добра 10лв/кг.

# 512
Да ви кажа, силно съм възмутена от факта, че продължават да продават неща за Хелоуин без да намалят цената им. Това само в БГ може да се случи #Crazy

# 513
Савина, права си, но същото положение ще бъде и с коледните лакомства.
Опитал ли е някой коледния щолен ?

# 514
  • London, baby
Красила белла,  аз за пица взимам дом.пюре в една малка мателна кутийка. Най ми е вкусно, когато с него намажа пицата отдолу.

# 515
  • Варна
Успяхте ли да се вредите за шоколадовите бонбони с бренди по 1.69 лв от промоцията супер събота? днес в 11 ч във варненския лидл (владиславово) вече ги нямаше...

# 516
  • София
Успяхте ли да се вредите за шоколадовите бонбони с бренди по 1.69 лв от промоцията супер събота? днес в 11 ч във варненския лидл (владиславово) вече ги нямаше...

В 13ч. в овчакупелския ЛИДЛ имаше
предоволно количество от тях, но нито
един корсаж със сутиен. А така ми се
искаше да си взема още. Изключително
съм доволна от тях.

красива белла, според мен сосът става
за пица. На мен също ми е много любим,
купувам  от този със зелената капачка.
Другият, който е с червена капачка, е
пикантен.

Преди няколко дни купих една готова смес за
сладкиш. Следобяд го изпекох, сега го залях с
глазурата, ще докладвам после дали е вкусен.

# 517

Не се учудвам-бонбоните са префектни за черпене-30 бр.са вътре.......и са разкошни/само не стават за деца и шофьори,че алкохола си е бая силничък/.

# 518
  • Пловдив
Днес сутринта в 9 часа, в Пловдив имаше бонбони, макар да се разграбваха като за свършека на света......, но пък нямаше номер от детските комплекти, като за дъщеря ми, а аз основно заради тях отидох. Бонбони не си купих, стигат ми марципаните и бисквитите.....даже са ми предостатъчно  Mr. Green

# 519
  • Варна

Не се учудвам-бонбоните са префектни за черпене-30 бр.са вътре.......и са разкошни/само не стават за деца и шофьори,че алкохола си е бая силничък/.

Точно, предстоят ни разни поводи за черпене и биха били идеални, аз много ги харесвам, но...лош късмет )))

# 520
  • Пловдив
Аз не посмях да взема бонбони, едно заради многото сладко, което ям покрай този магазин, и второ защото преди време за повод бях взела 4 кутии от бонбоните с лешник и макар да бяха в срок на годност, целите бяха бели и имаха вкус на старо  Tired Добре, че отворих предварително едната кутия, щях много да се изложа и тичах в последният момент за други бонбони. А съм взимала и друг път точно от тези бонбони и са били наред и като външен вид и като вкус.  Peace

# 521
  • София
Аз най-накрая стигнах до тортата, за която писахте преди...ще я тестваме сутринтта...имам само 2 въпроса - нямаше ананас, взех компот коктейл, другото е, че така и не разбрах тези кръгли малки неща как да ги начупя без да станат на сол и ги оставих цели - дали ще се получи, в смисъл, ще омекнат ли въпреки, че не са начупени?

# 522
  • София
Аз най-накрая стигнах до тортата, за която писахте преди...ще я тестваме сутринтта...имам само 2 въпроса - нямаше ананас, взех компот коктейл, другото е, че така и не разбрах тези кръгли малки неща как да ги начупя без да станат на сол и ги оставих цели - дали ще се получи, в смисъл, ще омекнат ли въпреки, че не са начупени?

Angel_Dust , не съм ги чупила
малките бисквитки, сложих ги цели
и си омекнаха перфектно.
Предполагам, че ще стане и с компота
коктейл. Той какви плодове съдържа?
Ето парченце от тортата, от което се
вижда, че стоят дори красиво като са
цели бисквитките:

# 523
  • София
ананас, круши, праскови,грозде и червени като коктейлни черешки...може и още нещо да име...грозденцата бяха малко и ги махнах. Супер, значи за бисквитките не се тревожа. Това орехчета ли са отгоре или шоколад?

# 524
  • София
ананас, круши, праскови,грозде и червени като коктейлни черешки...може и още нещо да име...грозденцата бяха малко и ги махнах.

Няма причина да не стане вкусна.
Нали ги изцеди добре плодовете
и ги наряза на ситни парченца?
Ще чакаме после отчета, у нас
се изяде много бързо.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт