за секса

• 36 721
  • 517
  •   1
Отговори
# 375
Оплетох се - според анкетата значи 34% са верни на партньорите си, така ли??? Към момента де...

# 376
Според анкетата 34 % са имали САМО ЕДИН сексуален партньор в живота си.До момента .

# 377
Оплетох се - според анкетата значи 34% са верни на партньорите си, така ли??? Към момента де...

ooooh!

Към момента на анкетата, 34% от българите са имали само един - единствен интимен партньор през живота си!  newsm78 newsm78 newsm78

# 378
  • София
Е, хайде, колко често, според теб, се среща тази средновековна идея в днешно време!

В някакво предаване миналата седмица, зададоха въпрос колко процента от българите са имали един интимен партньор в живота си?"С жена ми коментирахме и решихме, че отговора "ще е м/у 5% и максимум 10%. Според социологическото проучване отговора се оказа, че е "34% от българите са имали само един интимен партньор."
Единственото заключение, до което стигнах е, че в проучването са участвали масово 7/8 класници и вероятно приятелите на баба ми и дядо ми!

Няма нищо за объркване - въпросът е за броя интимни партньори през живота си. Технически, тъй като хората са отговаряви на анкетата на определена дата, това означава, че към момента на анкетата са имали толкова партньори. А след анкетата, формално, може да са навъртяли петима за два дни.  Peace

# 379
Форчън, не се отнася до теб...

МХМ...защото вече се готвех  да кудкудякам, в това ме бива, нали знаеш?!? Laughing Laughing Laughing
Още ли с тез свирки бе... а да разнообразим...аз отивам да пея. Whistling Laughing

# 380
Ми в началото така го разбрах, ама понеже отговора никак не ми се връзва с днешните условия, та реших, че както винаги нещо не съм доразбрала  Embarassed
Та да повторя - не ми се вярва ... Wink

# 381

ooooh!

Към момента на анкетата, 34% от българите са имали само един - единствен интимен партньор през живота си!  newsm78 newsm78 newsm78

И това са самите те Joy
Краси правя разлика между двата вида.Чела съм достатъчно литература по въпроса.Това не ме прави върл фен или обратното Peace
Това,че жената на героя от темата ще започне да дудука не значи,че той ще спре да хойка.Все ще си намира причина-не го прави добре,уморява се лесно,не плюе достатъчно hahaha Абе за кръшкача поводи под път и над път.
За татифата аз на моя ще му отрежа ако си го даде за 5лв.Егати тоталната липса на себеуважение.Да не си го е намерил на улицата.Пък и да го е-късметче.Ако му е мерак аз бих му платила 50ина лева за нещо качествено с проиход далеч от магистралата.Нищо,че ще урони семейния бюджет.Какво самочувтвие може да има мъж,който си пъха нещото в устата на някоя беззъба циганка срещу 5лв ooooh! Егати.
Авторката я няма никаква да ни каже поне колко е платил младежОт за обслужването.И съжалява заради скъпата тарифа,кофти св... или че скоро няма да му се отвори парашута

# 382
Andariel, като прилична кокошка съм длъжна да ти отговоря, въпреки че изобщо не обичам да отговарям на заяждания. Точно преди мен някой  се изказа, че не може да си отговори на въпроса защо на НЯКОИ не им харесва. Не съм обобщавала, а казах това което са ми отговаряли Лични познати с които сме обсъждали въпроса , поне две такива жени познавам  и не съм се и опитвала аз да им правя психо профил, това си е тяхното лично обяснение на нещата.

# 383
  • София
И аз не обичам - двупосочно. Съгласявам се рядко - пак двупосочно. Защо не обичам - защото в единия случай ми е скучно само да доставям удоволствие, в другия предпочитам пак взаимността, не че не ми харесва, но сексът ми харесва повече.  Rolling Eyes А пък 69 ме разсейва.  Joy Joy Joy Големи претенции, нали?

# 384
Клеми то 69 при всички случаи разсейва newsm78 Или единят действа или другият.Са не може докато ти е кеф да се раздаваш качествено Tired

# 385
А пък 69 ме разсейва.  Joy Joy Joy Големи претенции, нали?

Защо?
Не си единствена, среща се и при други!

# 386
  • София
Ето, видяхте ли, че не е нужно да има някаква дълбока драма, поради която човек да не иска да прави или да му правят, каквото и да е. Просто да има други предпочитания и това да му е някъде на заден план.  Rolling Eyes На мен пък ми е чудно как може да обичаш да музицираш...чак пък да обичаш?!! Чувала съм (от приятелки), че така чувствали пълен контрол над мъжа,  newsm78 Че за какъв ми е този пълен контрол?

# 387
Ето, видяхте ли, че не е нужно да има някаква дълбока драма, поради която човек да не иска да прави ...

Естествено, че не е нужно. Може просто да се задавя.

# 388
Ето, видяхте ли, че не е нужно да има някаква дълбока драма, поради която човек да не иска да прави или да му правят, каквото и да е. Просто да има други предпочитания и това да му е някъде на заден план.  Rolling Eyes На мен пък ми е чудно как може да обичаш да музицираш...чак пък да обичаш?!! Чувала съм (от приятелки), че така чувствали пълен контрол над мъжа,  newsm78 Че за какъв ми е този пълен контрол?
Има жени,на които им харесва не заради контрола.Има и такива дет се кефят защото се възбуждат,че някои даже изпитват и оргаз... докато го правят Embarassed
Мале верно е петъчна

# 389
Може мъжете им да са галантни кавалери, да ги карат да се чувстват дами всеки ден, да им угаждат, да се грижат да им е добре, спокойно и уютно и непрекъснато да им благодарят какви прекрасни жени са, а също така честичко да благодарят и на съдбата, че са се оженили точно за тях.

Общи условия

Активация на акаунт