Gossip Girl-тема 3

• 36 976
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
  • София
  Много ми хареса епизодът:) Приятно изненадана съм от този сезон!
  Според мен Даяна е майката на Чък. А историята с принца колко се заплита, нямам търпение до следващия епизод!

# 106
  • София
Пфффф, колко нисък е Дан  #Crazy Мислех, че е по - висок от серина, ама така е като снимат сцените по чехли  Crossing Arms не, че щях да го харесвам повече ако беше по - висок де!

# 107
  • au bout du monde
Интересни неща научих Grinning
Б. е забелязана да пуши и пие. Скарва се с полицай и той я арестува. Thinking Беатрис, Чък и отеца също са забелязани там. Б. нещо е изтрещяла май Crazy крещяла "обичам Ню Йорк" Mr. Green и че била бъдещата принцеса на Монако Joy

В началото помислих,че са се разделили с Луи, но след като прочетох това, явно не са, но скоро може и да стане  Mr. Green 

Колкото до епизода. Хареса ми, не очаквах много от него и може за  това да ми се е сторил интересен.
Струва ми се,че наистина Луи е бащата Rolling Eyes Не ми се вярва да е прочел в теста,че не е той и да остави нещата така. Такава лъжа не знам как се преглътва Confused Толкова да обича Б. , че да си затвори очите първо пред изневярата й и после пред очевидната й лъжа. Да кажеш, че тя не е знаела, но в този случай тя разбра кой е бащата. Thinking

Ако приеме лъжата й , тя ще се чувства задължена към него Rolling Eyes

Та според мен или той е бащата или не е прочел теста Mr. Green или в теста не се казва кой е бащата  Joy

Странно ми е защо С. живее у Б. newsm78

"Ти имаш 6 месеца да решиш проблема си, а аз 6 минути" hahaha

Б. вече е подала молба за приемане в Констанс Joy Забавно беше как спореха двете баби.
Не ми хареса как Б. се предаде само защото С. не й обърна внимание. Готова веднага да замине, като малко дете е още. Ще подписва без да чте. Само приказки са й в главата. И тя не си е изживяла детството май. Изобщо не мисли за евентуални последици. Naughty

Думите на Елинор към Б. ми харесаха. Много мила сцена Heart Eyes

Последна редакция: чт, 27 окт 2011, 16:23 от La Libellule

# 108
Наййй- накрая изгледах сериите до тук. Супер са и нямам търпение за следващата. много ме дразни Даяна. Нейт не върви в добра посока и той. Само ми е чудно Чък докъде ще се докара и аз вече почвам сериозно да се замислям за детето Sad

# 109
  • София
Толкова ме е яд, че Нейт се опитват да го направят гнусар, че... но пък кой знае може и да удържи фронта, и да не направи нищо на приятелите си. Подозирам, че хич няма да му стане приятно от факта, че тая лигла Чарли го е лъгала.  Crossing Arms

Блеър много тотално се оплете във собствените си илюзии и просто не желае да се опомни. Не го казвам заради Чък, а просто цялата ситуация с бебето.

Дан...  ooooh! не става по - добре... що пък го влюиха насила в Блеър, а сега сигурно ще го върнат на Серина.

Иначе не беше лош епизода.

# 110
Ох, абе не знам ама на Нейт можеха нещо по-така да му измислят-интересен му е персонажа, ама както гледам на него най-тъпите истории, че къде го набутаха сега журналист да става Grinning Дан и той един такъв лигав ми идва вече. И тая  Чарли ми можеха да я нагласят да е истинската братовчедка, все пък трябва мистерии да има.  Mr. Green нещо по-интригуващо, където да не очакваме.Не е нужно да става чак такава каша и сега изведнъж наникъде и с тоя принц НЕ ЗНАМ!

# 111
Нищо не мога да кажа за турския, но не мога да си представя Клюкарката без кадри от целувки и задявания или ако има такива да са снимани от самолет  Laughing
Аз съм го гледала турския малко, пълна боза. Те си казват, че е по Клюкарката, но е всъщност далеч от нея. Там има един готин пич и другото е боза.

Новия епизод беше страхотен. Моя Чък започва да се завръща.

# 112
  • София
В турската версия много се съмнявам да постигат провокативната/модерна/иновативна или каквато щете визия за модата. По модата Клюкарката може да се мери само със Секса и града, но пък той е класи, класи над тийн - бозата!

# 113
  • au bout du monde
 Heart Eyes и с корона вече ходи  Mr. Green

хах аз заради турския започнах този да гледам Joy но щом го започнах, другия просто ме загуби като зрител. Няма нищо общо. ГГ е мн по-интересен  Heart Eyes

# 114
Така е -турския си е бледо копие на Клюкарката, но много от нещата са взети направо оттам, бие на очи няма как. Интересното е да се направи такъв бг вариант, доста ще има да се посмеем  Laughing те и без това бг сериалите взеха да никнат като гъби-това е хубаво разбира се.  Simple Smile Започнах да гледам Секса и града, от много време се канех-Такъв известен сериал, всички ми го хвалеха, а аз : срамота не съм го гледала Laughing Е, да ама не ми допадна засега. Колкото до Блеър много повече ми харесваше в 1-ви и 2-ри сезон  Simple Smile

# 115
  • au bout du monde
хахах да не би да не й дават да яде  hahaha как гледа, милата Joy

ех все са сериозни  Sad пак за нещо ще се карат.

Последна редакция: чт, 27 окт 2011, 23:48 от La Libellule

# 116
  • София
Каролин, зависи какво си очаквала от СиГ. Това е една цяла сериална епоха така, както са сериална епоха Приятели.

Ама като почнат да се разхождат с тези ъглита... със сигурност някои кадри ги снимат с тях, някои с високите обувки.

А пък високите обувки на Б. от тези снимки ми докарват сърцетуп  Heart Eyes (макар да съм сигурна, че ако тръгна с тях ще се претрепам по нашите тротоари)

# 117
 Grinning Grinning Grinning Така си е цяла епоха. Но не знам защо не ми допадна наистина. Но аз гледах и много малко епизоди.

# 118
В турската версия много се съмнявам да постигат провокативната/модерна/иновативна или каквато щете визия за модата. По модата Клюкарката може да се мери само със Секса и града, но пък той е класи, класи над тийн - бозата!
Точно така е, абсолютно. В турския ги има само интригите и те са на махленско ниво. Няма мода, няма сексапил, няма модерна визия, а и с техните си имена е някак странно. Този сериал според мен не би харесал на истинските фенки на Клюкарката. Аз го видях точно защото обожавам този сериал и исках да видя дали са се доближили понянакъв начин. Не са се!

Обувките на Блеър с тока са страхотни! Heart Eyes

# 119
  • Във въображаемия ми свят

По-добър сериал от ГГ не съществува!
Няма как турците изобщо да се мерят с него, бледо подобие!
Наистина ще е интересно да се направи подобен български сериал... ако не друго поне ще е смешен...

Общи условия

Активация на акаунт