Gossip Girl-тема 3

• 36 928
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
да и аз го свалих новия епизод.

# 91
  • София
Може ли с ББ какво се случи с 2-3 изречения, че съм работещо момиче вече  newsm12

# 92
  • София
 И аз сега ще си го дръпна Simple Smile

# 93
  • София
Аз сега си пускам епизода и ако никой не е написал докато го изгледам ще ти напиша, Ваня.

# 94
  • София
Vanya_I, ББ:
Чарли даде на Даяна папките с информация за всеки от сем. Ван Дер Уудсен, открадна ги от сейфа на лили. Даяна не намери нищо интересно, освен в папката с името "Барт Бас', където мисля имаше снимка на самата даяна като по-млада, която тя изгори.
Серина целия епизод беше погълната от работата си, опитваше се да накара Дан да й даде филмовите права над книгата и накрая успя.
През това време Блеър и Луи съобщиха на семействата си, че ще имат бебе, а Беатрис настрои Софи срещу Луи (с помощта на Даяна). Луи се отказа от майка си, която се опитваше да накара Блеър да заживее в Монако за постоянно и да иска разрешение за всяко извеждане на детето извън Монако, ако не спази договора Блеър ще загуби попечителството.
Чък се запозна с някаква психиатърка на площадката, където си разхождаха кучетата. В началото реши, че ще я сваля, но после вече искаше да се възползва от услугите й на просефионалист.
Луи намери плика от лабораторията с теста за бащинство и веднага звънна на същата психиатърка с думите, че трябва да говори непременно с нея. Дан е глупак.  Mr. Green

Ужасна съм в преразказа, но това е в общи линии.

# 95
  • София
Благодаря! Очаквах тези неща да станат  Hug

Яд ме е, че съвсем забравих, че излиза. Иначе щях да го зяпам преди работа с кафето.

# 96
бб: Според мен има 2 варианте: 1. Луи като видя теста, се е ядосал че Блеър е спала с Чък и искам да го обсъди с психоложката  Thinking
2. Луи е разбрал че детето е на Чък и сега иска да го обсъди с психоложката.  Thinking

# 97
  • au bout du monde
бб: Как пък Луи и Чък попаднаха на една и съща психоложка ooooh! Тук има нещо замислено, психоложката може да е стара приятелка на Луи и ще иска услуга от нея Thinking

# 98
Какво ще кажете за турския сериал, който е турският вариант на Клюкарката? Супер много неща са взаимствани-характери на героите, дори имената са най-малкото със същите букви започват, историята е сходна.Абе изобщо.......

Uploaded with ImageShack.us

Ето ви ги и Серина и Блеър...Серина е изкопирана на 100%-стил, коса, поведение.

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 15:36 от Caroline_Bingley

# 99
ББ: Луи видя в сайта на Gossip Girl снимка на Чък пред кабинета на психоложката, имаше голяма метална табела отзад с името й. Според мен сега ще видим другото лице на добричкия принц...

# 100
  • София
Нищо не мога да кажа за турския, но не мога да си представя Клюкарката без кадри от целувки и задявания или ако има такива да са снимани от самолет  Laughing

# 101
  • au bout du monde
Следващият епизод се очертава интересен  Laughing Чак на 7 ноември ще е.
бб: Знаех си,че Луи ще направи нещо. Crossing Arms гадина  Crossing Arms

# 102
  • au bout du monde
От вчера  Heart Eyes

# 103
  • au bout du monde
 Joy Joy

# 104
  • au bout du monde

Тази е зад кадър от миналия сезон. Какво ли умуват, сценария си си четат заедно Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт