Gossip Girl-тема 3

• 36 915
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
  • au bout du monde
Точно в тези кадри Блеър веднъж е по - ниска от Чък, веднъж е висока колкото него...
Може така да са го снимаки или е по чехли, но на клипчетата е само с високи обувки.

Може да гледаш клипчета докато репетират сцената  Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=Wu13fOskiqI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=_f31NexXu_Y&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=aLRiDVIa_lg&feature=related

# 76
Да наистина се изредиха всеки със всеки-остава и Чък да спи със Серина и вече ще е .......тотален срив  Mr. Green Vanya_I то и в живота си е така-интригата няма край. Иначе Блейк Лайвли-Серина ми е много симпатична, и в други филми съм я гледала, готина е. А Ванеса ми е супер тъпа, мн неприятна   наистина  Simple Smile няма такава, която да дразни повече от нея, с изключение може би на Джени, добре, че я махнаха Grinning Принца е мн сладък, интересно е как точно ще се завъртят нещата и там, не вярвам Блеър да остане с него Laughing

# 77
  • au bout du monde
Да наистина се изредиха всеки със всеки-остава и Чък да спи със Серина

Дан и Б. не са все още, но ако завъртят нещо и там, то искам също и Чък със Серина  Crossing Arms Няма да остават по-назад, я Crazy

# 78
Чакам поредния понеделнишки епизод, но засега греда! И искам да попитам КОГА най-накрая Чък и Блеър ще се съберат?!?!? Ясно е, че бебето е на Чък, мъчно ми е за момчето...особено в сцената, в която се гушкаше с кучето. Взе да ми омръзва от тоя морализъм между двамата  Crossing Arms

# 79
Ами аз мисля,че Чък и Блеър ще се съберат в последната серия на този сезон,а до тогава ще се въртат интриги.В първите сезони ЧЪк беше толкова арогантен,гаден и безцеремонен,а сега го дават толкова мил и мекушав,че чак някак си не ми се връзва този мил образ с неговото лице ...А тази Чарли нещо хич не ми допада.Май утре трябва да излезе новия епизод.Някой знае ли дали това в последния сезон или ще има и още?

# 80
Ако този сезон не е последен може и въобще да не се съберат в сезона.

# 81
  • au bout du monde
Ще има още един сезон. Аз се надявах този да е последния.
Струва ми се,че наистина няма да съберат Б. и Чък този сезон Sad А толкова ги харесвам заедно. Надявам се поне да имат доста общи сцени.

Чък се променя, но Б. ми се струва все същата Thinking

# 82
Абсолютно. Образът на Блеър не се "разви" изобщо от началото на сериала.

# 83
  • au bout du monde
Е, има промяна , но не толкова осезателна. Като я гледам в първи сезон има разлика със сега, но още трябва. На моменти си е същата.  Mr. Green
Интересно как ли ще й се отрази майчинството  Thinking

Серина също ми се струва без промяна. И този сезон ми е нещо скучно покрай нея.

# 84
  • au bout du monde
 Party Ed Westwick and Leighton Meester filmed a scene together today. Дано сцената да е хубава Heart Eyes

# 85
  • au bout du monde
Много ми харесва Б. Heart Eyes Косата й е по-различна от първите епизоди Simple Smile

# 86
  • au bout du monde
Интересно сравнение   Joy

Father Cavalia and Beatrice
Father Chuck and Blair

# 87
# 88
Аууу нямам търпение да излезе новия епизод и  да се разбере вече че детето е на Чък........

# 89
Излезе! Излезееееее  Party

Общи условия

Активация на акаунт