Gossip Girl-тема 3

• 36 892
  • 730
  •   1
Отговори
# 720
Аз пък честно казано ги виждам двамата ,колкото и до го гавря Дан  Laughing .Реално двамата имат много общи интереси-кино, книги,  леко се разминават в модата  Mr. Green.Та защо не ,Дан е много по-добър избор от Луи ,заради когото Блеър се мъчи да се променя.Естествено Чък ще си и остане голямата любов и тръпка ,но пък и в живота не всички са с голямата си любов  Laughing

# 721
  • срещу двата комина :)))
Аз пък честно казано ги виждам двамата ,колкото и до го гавря Дан  Laughing .Реално двамата имат много общи интереси-кино, книги,  леко се разминават в модата  Mr. Green.Та защо не ,Дан е много по-добър избор от Луи ,заради когото Блеър се мъчи да се променя.Естествено Чък ще си и остане голямата любов и тръпка ,но пък и в живота не всички са с голямата си любов  Laughing
стига моля ви се , не искам да е като в живота  Tired аз за кво гледам сериали  Joy искам романтика и щастие, а не Блеър и Дан  Crossing Arms пак да кажа, че аз Дан го харесвам  Peace

# 722
# 723
Ех, знаех си, че Чък ще се добере до църквата и ще има машинации със свещеника.   

# 724
Олелел сега пък Дан ли?  Grinning Grinning Grinning Лелеллеле лелелле не спират тия хора. И това с Луи дето бракът им ще бъде само за пред хората. Е, не го очаквах! Гледам, че има групова снимка и тук ще си кажа мнението, че обожавам Клаус!!! Страхотен е! Ако има изобщо определение, което може да го опише  Mr. Green

# 725
# 726
Блеър ми изглежда щастлива  Simple Smile Ами Дан.... очакваше се, всеки с всеки се изреди. Кавко ли ще каже Серина ? Блеър й го върна тъпкано така или иначе за Нейт  Laughing Twisted Evil

# 727
  • срещу двата комина :)))
не мога да коментирам вече, отчаях се  ooooh!

# 728
  • София
Въх!  Rolling Eyes

Що пишете в старата тема?

# 729
И ние не знаем  Laughing Grinning Laughing Хах

# 730
  • София
 Joy знаете ли колко време се чудя къде изчезна снимката ,пък нали после гледах повечко снимки ,а после и тях ги няма  Joy

Общи условия

Активация на акаунт