Gossip Girl-тема 3

• 36 899
  • 730
  •   1
Отговори
# 705
И аз гледах епизода. на мен пък ми хареса. искрено се посмях с пиянството на Бреър и със шматкането на сам на там на Дан и Серина. Единственото, което не ми хареса е, че Чък е толкова отчаян миличкия, че е готов и на сделка с дявола само и само да си върне Б. Не ми харесва дружбата му с тоя кавалия ли какъв беше там, измислен отче. А тая игричка с трип не я разбрах изцяло ми се струва, те толкова сюжетни линии станаха , че накрая не рабзрах всичко ли беше игра или само за Трик смисъл Нейн изтри блока на Серена зади Гг обаче тя някак не реагира, нещо не рабзрах май, някой ако знае да каже newsm78 И си мисля, че С. има все още чувства към дан, вие как смятате?обаче забелязвам, че нейт май има чувства към С. Или не? Искам вече да идва  и джорджитУ, щом и чичо Бас ще е там тя ще стане интересна Mr. Green Само много противно ми стана, че Дан е написал речта на Луи. толкова е загубен и завеян, че дори не може да каже колко и как я обича, а иска да е цял живот е нея и не я пуска , при положение, че знае че с Чък умират един за друг ooooh! ей това му викам аз егоизъм. добре, че не го показват много, че искрено не го понасям и трая. #Cussing out

# 706
  • au bout du monde
Разбрах че са снимали в някакво училище, но всъщност го използвали за летище и болница  hahaha

От 18 епизод е. Тук трябва да е болницата.

# 707
Доста изобретателни и функционални са сценаристите май, а ние само ги плюем Joy Снощната серия на един дъх я изгледах просто и искам ощее

# 708
Всичко отива на там, на където го обсъждахме....Брачната клетва на Луи е писана от Дан, Блеър сигурно ще разбере и ще се трогне, че Дан я познава и обича истиснки. А Чък ще стане отново зъл в очите й, след сделката с този свещеник.Толкова са отчаяни тези сценаристи, че не знаят как да продължат сезона.Те не четат ли коментари в интернет? #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 709
Промото за следващия епизод:

Ето и малък момент от сватбения епизод 13:

# 710
  • София
Изгледах епизода и ми хареса.Не се случи нищо кой знае какво като развръзка ,но си имаше хубави моменти.
Интересна ще ми е Серина в целия триъгълник ,петоъгълник направо .Определено С има чувства към Дан и иска да се съберат.

# 711
  • au bout du monde
Свежо промо на епизод 100  Joy

# 712
  • au bout du monde
От 14 епизод са. Струва ми се,че Б. се е скрила някъде и най-вероятно Дан й е помогнал. Rolling Eyes

# 713
  • Пловдив
На мен написването на брачните клетви от Дан много ми хареса.И точно защото не е егоист,той не й казва,че я обича.Знае,че няма шанс с нея и иска тя да бъде щастлива с човека,когото тя обича.Аз лично много харесвам Дан напоследък.Ок,и аз съм фен на Чък и Блеър,но това не значи,че едни истински и безкористни чувства трябва да се заклеймяват и само да плюем момчето.А и както бях писала преди,това си е един вид невъзможната любов,която е толкова красива Heart Eyes Нещо имам голямо влечение към нещастно влюбени момчета,винаги ми стоплят сърцето Simple Smile
Иначе серията не ме очарова.Скучна работа напоследък.А сцените с Беатрис и отчето ooooh! Все едно гледам латиносериал.Супер дразнещо преиграване.

# 714
  • София
На мен написването на брачните клетви от Дан много ми хареса.И точно защото не е егоист,той не й казва,че я обича.Знае,че няма шанс с нея и иска тя да бъде щастлива с човека,когото тя обича.Аз лично много харесвам Дан напоследък.Ок,и аз съм фен на Чък и Блеър,но това не значи,че едни истински и безкористни чувства трябва да се заклеймяват и само да плюем момчето.А и както бях писала преди,това си е един вид невъзможната любов,която е толкова красива Heart Eyes Нещо имам голямо влечение към нещастно влюбени момчета,винаги ми стоплят сърцето Simple Smile
Иначе серията не ме очарова.Скучна работа напоследък.А сцените с Беатрис и отчето ooooh! Все едно гледам латиносериал.Супер дразнещо преиграване.

202uu

# 715
Г-ца Лаленце права си, но според мен Дан трябва да се съсредоточи към собственото си щастие.До колкото си спомням той обичаше С. Винаги е бил непостоянен и нерешителен. на мен това в него не ми харесва. Просто е това. Rolling Eyes

# 716
  • au bout du monde

Горните снимки нещо не се виждат за това пак ще ги пусна.

# 717
  • Пловдив
La Libellule ,аз ги виждам снимките и в двата поста newsm78 Simple Smile

tinki_15,това,че Дан преди две години е обичал Серина,трябва ли да значи,че не може да обича друга.Вземи един Лукас,който така се въртя м/у Брук и Пейтън,че направо не знам.А накрая упорстваше супер много,че обича и Линдзи Mr. Green Аз нещо не си спомням Дан да е имал връзка,с която и да е.

# 718
Много е слсдък Чък дано се разберат най- после. Лаленце прави си така е, но както бях заклета Лейтън фенка май така е и тук. Просто според мен не му е на Дан да се влюбва в Б. Просто някак не си го представям съжалявам!

# 719
  • Пловдив
Да знаеш,че трябва да ми купуваш нови ризи с това прекръстване Mr. Green Иначе и аз по-горе казах,че филмът го гледам главно заради Блеър и Чък,но това не ми пречи да се радвам сега и на Дан.Той за мен е още една причина да си пускам новите серии Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт