Gossip Girl-тема 3

• 36 901
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
  • au bout du monde
3 Doors Down - Here Without You

# 61
  • au bout du monde
Малко да оправим перчема  Mr. Green

# 62
И в тази връзка освен от арената има ли начин да се докопам до него? Няма го качен в замундата. Накой дали ще се навие да го качи в докса или да ми го прати по скайп  Embarassed

http://dox.bg/files/dw?a=9ecec59c77
суб ако искаш http://dox.bg/files/dw?a=1ab0ee0751

Четох спойлер,че много скоро ще има целувка. Но не казват Б. с кого ще се целува Mr. Green Надявам се изненадата да е приятна Heart Eyes
Много ти благодаря за линковете.  Heart Eyes Hug  bouquet
Може ли когато имаш възможност да ги качваш така с такива линкове тук в темата, да ги гледат хората, които не могат да теглят по разни причини от торентите.

# 63
  • au bout du monde
Много ти благодаря за линковете.  Heart Eyes Hug  bouquet
Може ли когато имаш възможност да ги качваш така с такива линкове тук в темата, да ги гледат хората, които не могат да теглят по разни причини от торентите.

Стига да мога ще ги качвам  Wink

Номинациите за People Choice започнаха. Може да се номинират по пет  Peace Дано GG стигне до номинации Flutter

http://www.peopleschoice.com/pca/nominations/vote.jsp?pollId=110016

# 64
Мн готин сериал се оказа този, а Блеар и Чък ми станаха любимци...Няма начин детето да не е от Чък сега нарочно правят така, че да се съмняваме, че е от него,но както в многото ситуации до сега в които всичко изглежда по един начин а се оказва съвсем друго и сега така ще стане.Според мен тази журналистката(Лиз Хърли) ще накара Айви да се рови в нещата на Блеар и всичко ще излезе наяве пред всички.И определено нито Луи,нито Чък ще се зарадват особено и двамата ще останат излъгани.Ама дано в следващия епизод да излезе всичко наяве, че ми писна от тоя Луи вече.....!!!!

# 65
Епизода ми хареса. Серина до една степен се е променила, но наистина е повърхностна шматка. Блеър го играеше много спокойно като Луи каза да кръстят детето Чарлз(което е добро предложение, все пак Чък му е баща Grinning) Луи се превръща в ревнив маниак и почва да ме дразни. Чък осъзна благодарение на Дан колко е самотен. Не беше редно всички да се сърдят на Дан за една художествена измислица.

# 66
Здравейте!Сравнително нов потребител съм.Е, няма как да не изкоментирам любимите си сериали. Клюкарката напоследък стана лека боза и след 3-ти сезон честно казано спрях да гледам. Но 4-я ме изненада приятно. Чарли,  можеха да я измислят наистина да е братовчедка на Серина, а не постоянно да има някакви мистерии, че стана малко банално, ама както и да е . Започнах 5-ти сезон  Flutter ще видим понатам как ще  е . Чък е един от най-добре замислените персонажи, лично според мен. В началото ми беше любимка Блеър, но сега харесвам повече Серина.Дрехите, прическите, стила й е перфектен! Този сериал диктува модата  Simple Smile

# 67
Здравейте момичета! Завръщам се към четенето, че досега бях на стент бай Stop този университет ме уби направо, нищо н емога да гледам от него и съм толкоооова назад със сериите, че не знам. Хубавото е, че ми се понатрупаха та сега покрай почивките ще гледам с кеф

bouquet за всички ви Simple Smile

# 68
  • Пловдив
Запис и в новата тема  Simple Smile Гледала съм само до 3-ти епизод и чакам да ми пуснат неограничен интернет,за да дърпам още Mr. Green Засега ви следя от разстояние Wink

# 69
Момичета,включвам се във вашата тема.Първите 2 сезона много ми харесаха,3-ят беше горе-долу,4-ят за мен беше боза,даже не го изгледах до края,но сега ме заинтригувахте с бременната Блеър.Тя спала ли е с Дан?Става май малко като Дързост и красота,всеки спал с всеки ...Sad

# 70
  • au bout du monde
Момичета,включвам се във вашата тема.Първите 2 сезона много ми харесаха,3-ят беше горе-долу,4-ят за мен беше боза,даже не го изгледах до края,но сега ме заинтригувахте с бременната Блеър.Тя спала ли е с Дан?Става май малко като Дързост и красота,всеки спал с всеки ...Sad

Не е спала с него, само една целувка имаше.

# 71
Цитат
Не е спала с него, само една целувка имаше
А добре,аз помислих,че е спала,защото един от възможните варианти от кой може да е бременна Блеър е Дан...............

# 72
  • au bout du monde
Като цяло ми е много изкуствено приятелство на Д. и Б. Не го намирам за мн естествено.

Чък наистина беше загрижен за Б. Heart Eyes

# 73
  • София
Точно в тези кадри Блеър веднъж е по - ниска от Чък, веднъж е висока колкото него...

# 74
Като цяло ми е много изкуствено приятелство на Д. и Б. Не го намирам за мн естествено.

Според мен пък приятелството между Дан и Блеър е в пъти по-истинско от това между Блеър и Серина. С Дан поне си помагат и се подкрепят. Те двете колко пъти се предадоха, колко пъти нарочно се нараняваха, лъгаха, интригантстваха ooooh! Супер зле. На мен от целият сериал не ми харесва единствено приятелството между тях двете, е няма нужда от такова приятелство. Вярно, че е сценарий, а не е реалният живот, но все пак. А иначе наистина буквално всеки преспа със всеки.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт