Gossip Girl-тема 3

• 36 907
  • 730
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Предполагам,че имат пресконференция на сериалите на тяхната телевизия и по-специално на мъжката част Laughing Аз си падам по втория от ляво на дясно(в Hart of Dixie е страхотен Heart Eyes ).

# 691
Хайййййййдее момиччета не останахаааааааа  Laughing Laughing Laughing
АЗ ПАЗЯ Чъкчо за Тинкии ,а Клаус за мен  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 692
  • София
Клаус през крив макарон.  Naughty Не може така зад гърба на поделящите си го в съседната тема! Аз следя!   Grinning Mr. Green

За мен са последните четирима, другите двама не ги знам, няма и да се запознавам с тях!  Heart Eyes

Истинската Чарли много хубаво синьо лакче е извадила насред улицата  Laughing
Не съм сигурна дали искам да гледам широко развитие на тази история...  Thinking

# 693
  • Пловдив
Мен Клаус не ме радва особено Rolling Eyes А първият сега играе в Ringer,а едно време в Хавайски бряг Simple Smile

# 694
  • София
Че аз Хавайски бряг май съм го гледала.... Що не си го спомням?

# 695
А гледала ли си  Life Unexpected     http://www.imdb.com/title/tt1442109/ - главна роля ,беше татко на Лъкс

# 696
Хайййййййдее момиччета не останахаааааааа  Laughing Laughing Laughing
АЗ ПАЗЯ Чъкчо за Тинкии ,а Клаус за мен  Laughing Laughing Laughing Laughing
еЙ ТОВА Е  приказка Party Браво. Мой си е. Снощи гледах  Chalet girl че все не ми оставаше време от учене и много му се зарадвах голям ми е симпатяга, направо искам един такъв по пощата. Я кажете други филми в които може да се гледа? newsm78 Със София Буш бяха сладки Wink
Изтеглих вече новата серия и ще гледам днес Simple Smile
http://www.youtube.com/watch?v=S4gLPtkq1mI Chuk Bass of course Joy

Ето го и новото промо

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 12:57 от tinki_15

# 697
# 698
  • au bout du monde
Епизода ще го гледам утре вечерта вероятно Simple Smile В новото промо нищо ново не разкриват Mr. Green

Mr. Green Нови са снимките. Вчера са снимали в хотела. Снимали са и в някакво училище Shocked newsm78 Чичо Джак също е тук.

Joy

# 699
  • София
Нямам търпение да се прибераааааа!

# 700
  • au bout du monde
ох това е много хубаво Cry

Color the s k y

# 701
Новата Чарли не ви ли прилича малко на Серина?  Rolling Eyes

# 702
  • срещу двата комина :)))
гледах епизода, не съм очарована накъде отиват нещата  Tired

# 703
Не ми хареса епизода.Никак.Нищо ново,нищо интересно.Все едно и също се върти от няколко сезона насам.Няма я интригата,няма я тръпката.Дързост и красота.Какво стана със ситуациите,които се развиваха в един-два епизода.Какво стана с героите.Всички са скучнииии.

# 704
  • срещу двата комина :)))
Не ми хареса епизода.Никак.Нищо ново,нищо интересно.Все едно и също се върти от няколко сезона насам.Няма я интригата,няма я тръпката.Дързост и красота.Какво стана със ситуациите,които се развиваха в един-два епизода.Какво стана с героите.Всички са скучнииии.
точно това имам предвид  Hug не ми харесва как развиват героите, всички тотално се объркаха. В един момент правя едно, в следващия съвсем друго, нищо общо с първото  ooooh! незнам какво става със сценаристите, но дано се вземат в ръце  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт