Клюки - есенни и весели , не тъжни - 24

• 28 473
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • На остров
В нашата скромна секция около 20 човека минимум говореха на турски и си посочваха един на друг кой номер кандидат да изберат. Това за единия час докато аз бях на опашката.

# 106
Ами като в арабския свят, момичета. Но то все е било така, ако се вярва на статистиката, просто не са им давали да излязат от махалата. Седи вкъщи, пък сега - свобода, еманЦиЦация
На мене ми е жал като ги гледам тия девойки-деца, станали майки - бута раздрънкана количка, мръсна, бедна, бебето неумито и мръсно; ужас

# 107
  • София
Ами като в арабския свят, момичета. Но то все е било така, ако се вярва на статистиката, просто не са им давали да излязат от махалата. Седи вкъщи, пък сега - свобода, еманЦиЦация
На мене ми е жал като ги гледам тия девойки-деца, станали майки - бута раздрънкана количка, мръсна, бедна, бебето неумито и мръсно; ужас
Да ти кажа не беше точно така. Не че ме гони някаква носталгия по миналото, но тогава вярвай ми циганите ходеха на училище. Не знам какви статистики четеш, но квартала в който живеех си беше доволно населен с цигани (после стана зона Б5 и циганите отидоха в гетото до летището). Но тогава ги задължаваха да ходят на училище, нищо че ходеха братя и сестри на по 7-8-9 години и все първи клас стояха. Някак до 8-ми клас ги добутваха и не раждаха поне до 15-тина годишни...,е, после се почваше с децата - то е ясно. Сложен е той проблемът с циганите....ама в трамвай 22 можеш са везиш гратис - контрола не припарва там... ooooh! ooooh!

# 108
Бащата на дъщеря ми се прави на загрижен спрямо нея но всъщност наяве не е толкова загрижен.Пита за нея как е що е и.т.н но в същото време му е добре в града в който е и явно е доволен от начина си на живот.Детето не е покрай него да го ядосва не му изключва телевизора в 20.30 примерно-и той може да си се съобразява със себе си и да си стои до късно за да гледа любими предавания.Докато със дете нещата са доста по-различни-преди всичко трябва да се съобразяваме с режима на детето и нуждите на детето и после на по-заден план другите неща в живота и удоволствията.....И досега се питам Какво не му хареса докато живяхме заедно?От какво е бил незадоволен?Но не мога да си отговоря на тези въпроси....не мога да намеря един смислен отговор.....и затова съм оставила всичко във времето.Да поживеем един без друг за да преценя аз сама за мен нещата-макар че съм наясно Че всъщност НЕ МУ ЛИПСВАМ И НЯМА НУЖДА ОТ МЕН И ВСИЧКО Е ЕДНА ЗАБЛУДА ЗА САМАТА МЕН.
Незнам при вас как са нещата но децата отнемат много време нужно им е внимание обич грижа и куп други неща за да се чувстват комфортно щастливи и обичани.Живота е борба и трябва да се борим с трудностите в живота.Не е само цветя и рози.....и всичко розово и бяло.

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 08:47 от слънце и море

# 109
Бащата на дъщеря ми се прави на загрижен спрямо нея но всъщност наяве не е толкова загрижен.Пита за нея как е що е и.т.н но в същото време му е добре в града в който е и явно е доволен от начина си на живот.Детето не е покрай него да го ядосва не му изключва телевизора в 20.30 примерно-и той може да си се съобразява със себе си и да си стои до късно за да гледа любими предавания.Докато със дете нещата са доста по-различни-преди всичко трябва да се съобразяваме с режима на детето и нуждите на детето и после на по-заден план другите неща в живота и удоволствията.....И досега се питам Какво не му хареса докато живяхме заедно?От какво е бил незадоволен?Но не мога да си отговоря на тези въпроси....не мога да намеря един смислен отговор.....и затова съм оставила всичко във времето.Да поживеем един без друг за да преценя аз сама за мен нещата-макар че съм наясно Че всъщност НЕ МУ ЛИПСВАМ И НЯМА НУЖДА ОТ МЕН И ВСИЧКО Е ЕДНА ЗАБЛУДА ЗА САМАТА МЕН.
Незнам при вас как са нещата но децата отнемат много време нужно им е внимание обич грижа и куп други неща за да се чувстват комфортно щастливи и обичани.Живота е борба и трябва да се борим с трудностите в живота.Не е само цветя и рози.....и всичко розово и бяло.

Ама нали вече го изяснихме това ? newsm78
Пак ли питаш за съшото нещо ?
Не му липсвате , добре му е без вас , проумей го най-после ! Peace

# 110
happy mama разбрала съм го.Трябваше ми доста за да се убедя че е така и наистина се убеждавам все повече и повече че не му липсвам за 1 година го разбрах.Въобще не съжалявам за раздялата ни макар че доста ме обвинява той затова че детето живее без баща си....и защо така съм решила да живее детето без баща си че имало нужда и от него и от мен и такива от този сорт....Гледам да поддържам цивилизовани отношения с него заради детето.Голяма работа сега че сме се разделили не е болка за умиране....Реших го защото за  всичко му бях виновна аз.....и затова че е осъден да плаща издръжка също съм виновна аз....
 Simple SmileНо вътрешно вече се успокоих и гледам на нещата и живота оптимистично и мисля за бъдещето на детето и за моето Simple Smile Heart Eyes

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 09:54 от слънце и море

# 111
Добре , мила , ама спри вече да мислиш и да пишеш за него . Hug

# 112
Честит празник на всички именници !  bouquet

# 113

Честит празник на всички празнуващи. Мнаго здраве и късмет в живота за напред.

# 114
Честит Рожден Ден на m_tania !!!

Бъди здрава , много щастлива и много обичана ! Желая ти сбъдване на всички твои мечти !

# 115

Честит празник и прекрасен ден Таня.

# 116
  • София
Честит Рожден Ден Таня  bdbaloni

# 117
  • На черешата
 Привет приятелчета! Не съм ви забравила, ама нещо ме завъртяха други неща и все не ми остава време. Нищо ново и интересно няма - живи сме, здрави сме, БНД продължава да се държи като кретен, но на пук на него ние трите сме щастливи.  Laughing

# 118
Привет приятелчета! Не съм ви забравила, ама нещо ме завъртяха други неща и все не ми остава време. Нищо ново и интересно няма - живи сме, здрави сме, БНД продължава да се държи като кретен, но на пук на него ние трите сме щастливи.  Laughing

То , това е повсеместно май ? newsm78

Важното е , че вие сте добре ! Hug

# 119
  • София
Честит Рожден ден на Таня! И каквото си го намисли да й се случва! Wink Wink Wink

Е, аз да помрънкам малко. Вчера най-сетне се засилих да си оправя документите за прословутите 35 лв. детски. Но вестта, че трябва и документ за ваксините от дижпката ме покруси из дън душа! Идеше ми да се запиша тутакси в партията на Волен-Болен  и да  #2gunfire #2gunfire #2gunfire в определени квартали...заради които ми се изискват най-разнородни и нелепи документи!
Сега не знам дали и оназ хартийка за семейно положение няма да я искат? Някой знае ли?

Е, полезното беше, че джипката измери дребса по всички измерения и рече, че е с повече от перфекти мерки (аз нали все се страхувам да не стане дебела Embarassed)...И накрая рече, че имат и зъбарка дет силанизира зъби, та и това направихме...Та не съм съвсем на загуба от обиколката до джипката Wink

Общи условия

Активация на акаунт