Клюки - есенни и весели , не тъжни - 24

• 28 486
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
galq_j82 , newsm51

Честит рожденник ! newsm59 smile3510 bdbaloni

Да ти е жив и здрав , много щастлив , умен и с късмет ! Hug

# 136
galq_j82 ,

Честит рожденник ! n

# 137
  • София
 newsm59 newsm59  Gift  Gift newsm38 newsm38 newsm38 и от мен!

# 138
  • София
Да е жив и здрав рожденикът на Галя_82! newsm59  ura  bigdance2 newsm67
Много да слушка, голям да порасте, здрав и умен хубавец за радост на мама! Hug Hug Hug

Аз да се похваля само - днес се направих да ЖуЖето на Дядо Коледа и дребната вече я сдобих с така жадувания телескоп...(само не знам точно къде ще го турнем за да звездоброим, ама това е друга тема Wink Wink). Някак започва полечка да ми става силно предколедно....хахахаха...добре, че не ми става предколедно от август още Joy Joy Joy Joy
Засега заминавам да се приготвям за поредните избори (дано не ги касТРират както казвам, ама и така да е - кака повече не се връзва)....Та си мечтая за другия петък когато ще ме чакат 2 мързеливи дни Wink Wink
Усмихнат и мързелив уикенд на всички  bouquet

# 139
Аз смених часовниците , да са готови , че пак рано ще се става ! Peace
Лека нощ и утре да не забравите да гласувате ! Grinning

# 140
  • София
Ааааа ще спим един час повече!   newsm74 newsm74 newsm74

# 141
Вкъщи пък пак имаме леко вирусче с хрема и кашлица и покрай дребната и мен ме хваща.Но напоследък никак не ме слуша много много като се тръшне за нещо и не та не-и в истерии изпада и плаче някой път без причина и не може да и се угоди...

# 142
  • София
Добро утро на всички! Капризни или не такива сас си децата, когато са малки. Но се радвай - малки деца, малки проблеми, големи деца, големи праблеми!  ooooh! ooooh!

# 143
Naddya права си.Да са живи и здрави най-вече а пък че правят бели правят деца са си.Най-хубаво е когато е на градина че вкъщи бомба пада като почиваме-разхвърля като за световно.Сега ще оправям поредната бомба направена от нея в стаята Simple Smile

# 144
galq_j82 на петрички честит ти рожденник. Здрав да е той,както и ти за да го отгледаш.

# 145
  • Горна Оряховица
Благодаря ви за пожеланията  Heart Eyes Hug

Ние с Ивко бяхме болни от около месец.Той чак сега взе да се оправя,стигнахме и до болницата за инхалации и инжекции.Добре,че се пооправи малко вече.

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 11:18 от galq_j82

# 146
Ха честито, имаме си нов президент. В 19 часа обявиха резултатите, направете си изводите колко са реални нещата и как нищо не е нагласено.

# 147
  • София
Ха честито, имаме си нов президент. В 19 часа обявиха резултатите, направете си изводите колко са реални нещата и как нищо не е нагласено.

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 148
всеки път след приключването на изборите се обявяват междинни резултати.
нищо чудно.

# 149
Прибрах сеее ! Grinning newsm44
За резултатите - при нас за кмет са нагласени , поне според това , което се съобщава до момента ! #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт