Клюки - есенни и весели , не тъжни - 24

• 27 579
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Аз пък искам да ви пожелая на всичките весела утрешна вечер и една много успешна 2012 година!

# 706
Аз пък искам да ви пожелая на всичките весела утрешна вечер и една много успешна 2012 година!
Как се бях затъжила за теб  Hug Hug Hug
И на теб успешна Нова година!

# 707
  • София
А защо си ги задаваш?

# 708
Просто няма да си ги задавам вече а ще приключа от догодина с него.Това е решила съм го.Започнах отзад напред всичко с дела за издръжка но сега вече искам и тотално да сложа края дори той да не го желае и майка му също.Не искам лъжец в моя живот а честен и искрен човек с който да съм.
Сгреших като почнах отзад напред всичко.Детето ми не е грешка радвам се че я има и че е с мен но с мъжа не случих явно така е било писано да стане.Той не бе щастлив с мен.
Вероятно и аз с него и като започна съжителството ни заедно го разбрах що за човек е.
Паднаха ми розовите очила.....
Затова вече наистина ще слагам края и няма да се връщам назад.Върна ли се ще е грешка.

Последна редакция: пт, 30 дек 2011, 14:13 от ice_

# 709
ice повечето мъже не искат да се развеждат за да не дават пари. И някак си този статус им изнася, хем са свободни, хем пък са женени. Ако искаш приготви едно споразумение и му предложи да го разпише. Ако не го направи му обясни, че ще действаш по другият начин и ако е  по взаимно си съгласна да платиш ти и отбележи сумата, ако ли не по вина ще го осъдиш и ще трябва и той да поема - в най-добрият за него случай половината, а може и цялата сума и тук също отбележи сумата каква е.Кажи му да се видите след 1- 2 дни, а през това време той да помисли, и от отговора му до два дни зависи какво ще правиш, но ако няма отговор ще го осъдиш. Важното е да усети той, че ти си  твърда и няма да си промениш решението.

# 710
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Ей, Лято се появи да ни постопли темата!  Hug Мерси за пожеланията и ни огрявай по-често, че липсваш!   bouquet

Момичета да пожелая весело посрещане на новата година и мноогоо и само хубави неща през нея, че каквато съм нередовна (не само в писането, ами и в главата) ще взема да изпусна и да ви пиша чааак догодина!  Mr. Green

Айс, остави го вече тоя мъж, стига го мисли, хващай си живота в ръце, разведи се най-сетне и си изживей живота!  Hug

# 711
Ще говоря с него и ще го питам дали иска да е по взаимно съгласие а ако не се съгласи ще действам по другия начин.

# 712
  • в моя свят на мир и любов
Ще говоря с него и ще го питам дали иска да е по взаимно съгласие а ако не се съгласи ще действам по другия начин.

Ти май не искаш да се развеждаш  Wink
Иначе досега да беше говорила десет пъти с адвокат.

Последна редакция: сб, 31 дек 2011, 16:50 от luda

# 713
  • София
Пак за разводи! Няма л инякой да се жени най-сетне?  Laughing Laughing

# 714
При адвокат от първия работен ден догодина.Живот и здраве Нова година ново начало.

# 715
  • София
Ето ме и мене  Laughing

аз съм в трескава подготовка за утре и посрещането на гости вкъщи, та от сега Ви пожелавам Весело посрещане на Новата Година, нека тя да бъде много много хубава, да Ви донесе здраве, късмет, любов  Heart Eyes и доста пари и всичко лошо да остане в старата 2011 .

Hug Hug Hug

ice_, моя адвокат е добър, но е в София, аз не знам ти къде си, но може да ти е скъп знам ли  Rolling Eyes, но е бърз, това за хората който бързат и им е писнало от тъпи БНДта.

# 716
При адвокат от първия работен ден догодина.Живот и здраве Нова година ново начало.

Айде да видим ! Wink

# 717
  • София
Ама нещо лошо да сме ти направили, че искаш такива неща? Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Хайде весели празници и само хубави нещо през новата година!  bouquet

# 718
  • София
Ама нещо лошо да сме ти направили, че искаш такива неща? Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Хайде весели празници и само хубави нещо през новата година!  bouquet

Ами тогава при всеки развод - едно малко тържество. Въпросът е тържества да има /а може и без поводи/!  Laughing Laughing Laughing

# 719
  • София
Нали? Винаги трябва да има повод за пийване! Joy Joy Joy Ама имам приятелка, която като се разведе взе, че направи купон заедно с вече бившия си мъж по случай развода! И никой не вярвал, че са се развели...ама случват се и такива неща!

Общи условия

Активация на акаунт