Детски градини в Пловдив - 2

• 145 937
  • 902
  •   1
Отговори
# 60
Да и аз искам да получа повече информация за ЦДГ Кремена. Толкова търсих в нета, но мнения не срещнах. Моля някой ако има впечатлеия да пише. Praynig

# 61
Десислава не ти я препоръчвам - племенницата ми ходи там. Даже не ми се коментира Sick
Успех!

# 62
  • Майничка
А кога септември започват да работят градините с приетите първа група?

Официално - от 15.09., но на практика понякога и няколко дни по-рано могат да приемат детето. Тази година почти всички градини имаха опция от 12.09., което беше началото на седмицата.

# 63
  bouquet Някой с инфо за Таня Савичева-Тракия!

# 64
Така като е тръгнало,ако може и за Кремена,Десислава и другата,дето е в блока?

# 65
  • Пловдив
Ей,изпуснала съм ви... Hug
 Да си кажа,че моят юнак е в 3-тагр.тая година и се радвам,че се разминахме само с 25лв. за консумативи,т.к. сега за тях помагалата били безплатни.Изненадах се,защото не знаех.Подмениха пързалките в двора,само частта за плъзгане,но това траеше цяяяло лято.

И съм разочарована,че тази уч.година за нашага ДГ-в Тракия е,започна чак октомври...Пак заради госпожите,че имали отпуски още  Whistling Или,че някои имали първолаци и затова ги нямаше до края на септември.

# 66
  • Pb
да, от тази година за IIIта и IVта група учебните материали са безплатни

# 67
  • До хладилника, който обичам
Темата е само за впечатления + мнения от градината ви Simple Smile Тук няма да има 'отчетни' постове. Така че, ако искаш, а и за да е полезно за четящите, си редактирай поста с впечатления, мнения и името на градината.

# 68
  • Пловдив
Темата е само за впечатления + мнения от градината ви Simple Smile Тук няма да има 'отчетни' постове. Така че, ако искаш, а и за да е полезно за четящите, си редактирай поста с впечатления, мнения и името на градината.

А това,което съм написала какво е...Изказах мнение.ДГ е Слънце.

# 69
  • До хладилника, който обичам
Ти кажи какво е - пишеш за 25 лв консумативи и че детето е 3-та група, името на градината липсваше даже. Ако някой тепърва търси информация за ДГ "Слънце", може би ще иска да знае повече за
- състояние на базата и на двора
- порядките вътре в градината
- госпожите и лелите и тяхното отношение към децата
- особености на учебния процес в тази градина
- отношение към родителите
- доволно ли е детето, лесно ли се адаптира е тази ДГ
- прочее неща, имащи отношение към конкретната градина и т.н.

# 70
  • Пловдив
Синът ми сега е първа група в "Кремена" и поне засега съм много доволна.Той не беше посещавал детско заведение и се страхувах, че трудно ще се адаптира, но останах много приятно изненадана от бързата му адаптация.Всеки ден ми споделя колко много му харесва в градината, спокоен е и ходи с голямо желание.Постоянно забелязвам колко много нови неща е усвоил.

Базата е нормална, уютно е. За мен по-важно беше при какви учители ще попадне, защото те са "душата" на детската градина.

Тази градина ми е препоръча съседка, чието момченце вече е в първи клас и моят син се падна при неговите учителки.Страхотен екип са двете, от много дълги години работят заедно.

# 71
  • Пловдив
някое детенце в "Чайка" в източен? вътре зле ли е положението, откакто съм била аз там на детска градина не изглежда по различно отвън, освен боя и прочие  Whistling

# 72
  • София / Пловдив
някое детенце в "Чайка" в източен? вътре зле ли е положението, откакто съм била аз там на детска градина не изглежда по различно отвън, освен боя и прочие  Whistling

Влизала съм два пъти там, старо и опърпано си е, но поне е чисто.
Във филиала обаче, в единия от блоковете, наистина ми се стори гадно. Тясно, задушно и тъмно. Трябваше детето ми да бъде там един месец, докато трае ремонтът в нашата градина. Е, не я оставих, взех си неплатен отпуск и си я гледах вкъщи. Наистина е много краен вариант във филиала.

# 73
  • Пловдив
За "Чайка" доколкото знам първа група винаги е в блока на "Източен". Уж не било лошо вътре, но водели децата да играят в парка на градината, т.е. при хубаво време всеки ден се пресича булеварда. Това е по думи на моя съседка.
Има филиал и в други блокове тази градина, в посока "Метро", преди него де, но не знам точно къде са.

# 74
да, от тази година за IIIта и IVта група учебните материали са безплатни

И аз така чух, но не бях сигурна!

Общи условия

Активация на акаунт