Детски градини в Пловдив - 2

• 145 848
  • 902
  •   1
Отговори
# 45
Насочете ме къде да прочета повече за адаптацията. Мисля че ще е трудно и за двете ни, но искам за себе си травмата от раздялата, моля се дъщеря ми да приеме ходенето в градината с удоволствие. Записани сме в Светлина, измежду първите 10 сме, та се надявам да сме класирани.

# 46
Евро, за четене незнам. Но ще го превъзмогнете, вярвам в това. Дъщерята я гледах 3 години аз, нито баба искаше, нито някой друг. На градина свикна точно за 3 дни. Но евала на г-жите, голям подход. Тя моята козичка не даваше даже на баба си да я целува, а на г-жата втората седмица вече и даваше  PeaceЕ, аз си поплаках заедно с нея два дни, но това беше  Hug Hug

# 47
Насочете ме къде да прочета повече за адаптацията. Мисля че ще е трудно и за двете ни, но искам за себе си травмата от раздялата, моля се дъщеря ми да приеме ходенето в градината с удоволствие. Записани сме в Светлина, измежду първите 10 сме, та се надявам да сме класирани.

В Моите деца като влезеш, трябва да разлистиш назад, докато стигнеш септемврийските теми.

# 48
Здравейте аз искам да попитам за мнения за ЦДГ Наталия.Разглеждайки сайта който са направили всичко изглежда великолепно.Друго си е обаче да получи човек "суров материал"

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 22:58 от mimashki

# 49
  • Plovdiv
Здравейте! Много моля за мнения за градините в Кичук Париж МАЯ и АЛБЕНА. Кажете как е базата в Мая. За Албена е ясно, тя е нова, трябва да е ново и чисто там. Как е персонала в двете градини. Учат ли децата на стихчета песнички, занимават ли ги или само телевизия гледат? Свикнаха ли лесно децата ви?

# 50
Момичета,дайте малко инфо за "Зорница" и "Надежда" Praynig

# 51
В Зорница базата е стара, но пък директорката е много точен човек. Само това имам като впечатления.

# 52
В Албена може да е нова базата, но не струва! Имам позната там и хич не е доволна  Peace Отвън само бетонна площадка с някакви играчки за бебета и кой ще се нареди пръв, не се знае  Crazy, а вътре кибритени кутийки! И аз се интересувам за Малина или тази (май старата Мара Малеева или греша), след пощата в Кичука, където дават кухня, близо до ДАИКС?

# 53
Да се разпиша и аз в тази тема, която толкова трудно намерих Laughing

Интересувам се от "Боряна" в кв. Прослав - май не видях никъде да се обсъжда...
И евентуално, като следващи опции - да ми препоръчате градина в Смирненски?
Записвам си споделеното до момента, все пак Simple Smile

# 54
  • Пловдив
Момичета, имам момиченце на 1.4 месеца, ходим на ясли,и се чудя дали да не подавам молба в детска градина, като слушам колко труден е приема вече .. голямата ми дъщеря (на 12г.) ходеше в Мирослава, тогава приемите ставаха буквално след няколко дни, след като си подал молба, нямаше деца .... а сега е голям проблем.
Ясно е, че всяка градина има свои правила, освен тези на общината, но се говори че скоро ще направят системата на район Тракия в целия град, та се чудя, дали няма да е безсмислено да пускам молба сега, дали ще отпадне при въвеждането на електронна система?

# 55
Сетих се да питам още нещо - когато се подават документи за кандидатстване в градината, какви са всъщност тези документи? Там фигурира ли адресната регистрация на детето? Имам предвид, че личните ни карти са още със стария адрес, и тепърва трябва да си вадим нови документи, защото сменяме квартала...Това сигурно ще се окаже спънка, особено ако избраните от мен градини приемат документи и в момента ooooh!

# 56
  • София / Пловдив
.....Това сигурно ще се окаже спънка, особено ако избраните от мен градини приемат документи и в момента ooooh!

Да, най - добре попитай направо в градините, които те интересуват. Там ще ти кажат кога приемат документи и какво ти трябва.

# 57
Благодаря ти Hug

# 58
Момичета, имам момиченце на 1.4 месеца, ходим на ясли,и се чудя дали да не подавам молба в детска градина, като слушам колко труден е приема вече .. голямата ми дъщеря (на 12г.) ходеше в Мирослава, тогава приемите ставаха буквално след няколко дни, след като си подал молба, нямаше деца .... а сега е голям проблем.
Ясно е, че всяка градина има свои правила, освен тези на общината, но се говори че скоро ще направят системата на район Тракия в целия град, та се чудя, дали няма да е безсмислено да пускам молба сега, дали ще отпадне при въвеждането на електронна система?
Молби се подават или в годината, в която детето направи 3 или малко преди това.

.:.Stef.:. ти можеш да си пишеш адреса, на който сте в момента нищо, че по лична карта е друг. Лична карта никой не ти иска. После може да ти направят проверка дали сте на този адрес, ако в градината има предимство за деца в района.

# 59
А кога септември започват да работят градините с приетите първа група?

Общи условия

Активация на акаунт