Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 19

• 61 517
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
Държа публично да изкажа гнева си относно тази оферта:

Обадих се изрично да питам дали има стаи за избраната от мен дата,имаше.Трябвало да закупя ваучера и пак да им се обадя с номера му,за да ми направят резервацията си. Закупих за 5мин два ваучера и се обадих, за да направя резервацията като им дам номерата им .И изненада- свободните стаи за периода не били от типа,включен в промоцията , не можело да ни ги резервират, няма такава некоректност!!!

Сега кажете от лапни.бг как се връщат пари за ваучери, моля!?

# 61
Гертруда Смехуркова, пиши на Лапни, вярвам че ще ти съдействат. Много некоректно от страна на хотела  Whistling

Момичета, да ви попитам за отзиви за Фризьорски салон ДЕА в Младост 1? Адски ми е удобен и имат хубава оферта за маникюр в момента  newsm78

# 62
  • СОФИЯ
 Запис.
Гертруда Смехуркова, пиши на Лапни, вярвам че ще ти съдействат. Много некоректно от страна на хотела  Whistling

Момичета, да ви попитам за отзиви за Фризьорски салон ДЕА в Младост 1? Адски ми е удобен и имат хубава оферта за маникюр в момента  newsm78

Последно съм ги ползвала преди година и работеха добре.

# 63
  • Countryside
Да похваля Orisha Bar and Dinner. Много приятно местенце, приятна музика, любезен персонал. Мохито-то беше малко рехаво откъм ром, но беше хубаво. Буритото също беше добро.Доволна съм, бих посетила и без ваучер. Приятно е за среща с приятели след работа, за питие и лека вечеря. И въпреки че се пуши не беше изобщо задимено.

# 64

Обадих се изрично да питам дали има стаи за избраната от мен дата,имаше.Трябвало да закупя ваучера и пак да им се обадя с номера му,за да ми направят резервацията си. Закупих за 5мин два ваучера и се обадих, за да направя резервацията като им дам номерата им .И изненада- свободните стаи за периода не били от типа,включен в промоцията , не можело да ни ги резервират, няма такава некоректност!!!

Сега кажете от лапни.бг как се връщат пари за ваучери, моля!?

На мен не ми ги върнаха. Дано ти имаш по-добър късмет от мен.

# 65
  • София

Обадих се изрично да питам дали има стаи за избраната от мен дата,имаше.Трябвало да закупя ваучера и пак да им се обадя с номера му,за да ми направят резервацията си.Сега кажете от лапни.бг как се връщат пари за ваучери, моля!?

Аз купих ваучер за този хотел. Направих резервация за средата на ноември. Бяха много любезни. На следващия ден се обадиха да ми потвърдят и да ми кажат номера на резервацията. Дотук всичко е ок. Надявам се и престоят там също да е такъв. Peace

# 66
  • София
Наистина ли в гоу паста ползват заготовки? Откъде имате тази информация? Би било много разочароващо.
Я направо пишете тука къде е хубавата прясна паста, мисля, че доста хора ще го намерят полезно  Simple Smile. Мерси предварително!  bouquet

С надеждата да не ми изтрият поста, тъй като правя реклама, ще ти отговоря така - искрено се надявам от Пица Палас на Витошка (който вече е силно италиански) да пуснат ваучър, защото по-добра паста от тяхната за момента в София не съм откривала. Обикновено ям спагетите, които се приготвят в пита пармиджано и включват манатарки (постоянно им забравям името, но като че ли са кръстени на ресторанта). До момента с Пица Палас в това отношение могат да се съревновават само Пето Авеню на Раковски, така че и ваучър за техните спагети не бих отказала.

# 67
  • софия
Днес ходих да си взема шал от Cannella, ваучера от грабо. Не намерих магазинчето обаче...може ли точно да ми обясните къде е?

# 68
  • в света на неограничените измерения
Да докладвам.  Днес използвах последния се ваучер за салон "Елида" 10/10
Много съм доволна, а са ми удобни като местоположение.

Сега искам вашето мнение за няколко салона, на които съм се спряла.

Салон за красота Freya Idum с тази оферта -  http://www.lapni.bg/offer/1203/Като-Клеопатра-Безценна-ЗЛАТНА-ТЕРАПИЯ-на-лице-шия-и-деколте-от-салон-Freya-Idun-само-за-23-лв

Салон Margo Perfect с тази оферта - http://www.lapni.bg/offer/1177/ДЕРМОСОНИК-за-Стягане-кожата-на-ЛИЦЕТО-Терапия-МОМЕНТАЛЕН-ЕФЕКТ-с-Хиалуронова-киселина-от-Margo-Perfect-за-10-лв

Студио Magic с тази оферта -  http://www.deals.bg/deal/id/3778/32e0f8/1

Моля ви споделете мнение, ако сте ходили в тези салони.

П.П.Нещо не мога да оправя линковете.

Последна редакция: нд, 16 окт 2011, 10:36 от vanvel

# 69
Тия МИЗЕРНИЦИ от ГРАБО, два дни вече не са ми отговорили на въпроса относно ваучерите за GO PASTA : дали може виното да се замени за втора порция паста  Crossing Arms  Sick

Веднага, разбира се може да се сетите, че въпроса е неудобен понеже явно искат да се утървът от скапаното си "италианско" вино.  Sick
Пробвах го с предната им оферта - ами по кисело вино не бях опитвала през живота ми; втори път - НЕ МЕРСИ!  Naughty

# 70
  • София
Тия МИЗЕРНИЦИ от ГРАБО, два дни вече не са ми отговорили на въпроса относно ваучерите за GO PASTA : дали може виното да се замени за втора порция паста  Crossing Arms  Sick

Веднага, разбира се може да се сетите, че въпроса е неудобен понеже явно искат да се утървът от скапаното си "италианско" вино.  Sick
Пробвах го с предната им оферта - ами по кисело вино не бях опитвала през живота ми; втори път - НЕ МЕРСИ!  Naughty

Много крайно мнение...като не ни отърва - не купуваме. Това, че офертата е с вино, едва ли зависи от сайта.

# 71
  • София
Някой има ли впечатления от салон Адива в Лозенец, понеже са пуснали оферта за фотоепилация на пълен интим и им се чудя  Thinking

# 72
Има ли друг изгорял по тая оферта? И някой има ли идея какво се случва? http://grabo.bg/sofia/meksikanski-vkus-kesadiia-chips-salata-i-k … a-za-999lv-0zdk6g

# 73
Има ли друг изгорял по тая оферта? И някой има ли идея какво се случва? http://grabo.bg/sofia/meksikanski-vkus-kesadiia-chips-salata-i-k … a-za-999lv-0zdk6g

Онлайн фаст фууд ресторант? Какво се е случило?

# 74
Август месец ми казаха че не могат да ми изпълнят поръчката, но удължават ваучерите до края на септември.

Септември звънях няколко пъти и пак ми се извиняваха, че все още не могат да ми го изпълнят и ми записаха телефона , за да ме уведомят когато са ОК. Е никой все още не е звъннал, а и аз направо се отплеснах и забравих. Утре мисля да се задействам малко по въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт