Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 19

• 61 573
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Тия МИЗЕРНИЦИ от ГРАБО, два дни вече не са ми отговорили на въпроса относно ваучерите за GO PASTA : дали може виното да се замени за втора порция паста  Crossing Arms  Sick

Веднага, разбира се може да се сетите, че въпроса е неудобен понеже явно искат да се утървът от скапаното си "италианско" вино.  Sick
Пробвах го с предната им оферта - ами по кисело вино не бях опитвала през живота ми; втори път - НЕ МЕРСИ!  Naughty

Много крайно мнение...като не ни отърва - не купуваме. Това, че офертата е с вино, едва ли зависи от сайта.

Да, така е - не купуваме. Въпроса е че се правят на интересни от самия сайт. А може и соственика на заведението всъщност да не иска да отговаря...  newsm78, на както казах... неудобен въпрос  Joy

# 76
iniici , Канела е точно до Гоу паста, ако си ходила. Навярно грабо-агентът се е отбил там на път за пастата  Wink

# 77
  • София
Аз също в първите минути на офертата зададох подобен въпрос на Грабо и до момента нямам отговор.Убедена съм, че има и други като нас с Jen_Jen. Редно е от самия сайт да отговорят и като не им отърва в секцията Задай Въпрос, то поне на личния ни мейл.

# 78
Запис.
Гертруда Смехуркова, пиши на Лапни, вярвам че ще ти съдействат. Много некоректно от страна на хотела  Whistling

Момичета, да ви попитам за отзиви за Фризьорски салон ДЕА в Младост 1? Адски ми е удобен и имат хубава оферта за маникюр в момента  newsm78

Последно съм ги ползвала преди година и работеха добре.

Благодаря ти, мама САННЯ!  Hug Ще пиша после как е било.

# 79
  • София
Някой има ли впечатления от салон Адива в Лозенец, понеже са пуснали оферта за фотоепилация на пълен интим и им се чудя  Thinking
Да, бях там по друг ваучер.
Момичето е много внимателно, старателно. Мястото е чисто, приятно.
Е, от първия път не мога да кажа нищо за резултатите.

# 80

Салон за красота Freya Idum с тази оферта -  http://www.lapni.bg/offer/1203/Като-Клеопатра-Безценна-ЗЛАТНА-ТЕРАПИЯ-на-лице-шия-и-деколте-от-салон-Freya-Idun-само-за-23-лв

Моля ви споделете мнение, ако сте ходили в тези салони.

П.П.Нещо не мога да оправя линковете.

Дано още не си закупила за Freya idum  някоя оферта. Ходих при тях началото на годината после 6 месеца се опитваха да ми оправят кожата дерматолози. В никакъв случай не ходи във въпросния "салон" не искам да изпадам в подробности как козметичката  ме нареди с чудесните  продукти( за жалост пробутват българска козметика като чужда). Самата козметичка май не ходила сериозно на курсовете или не е запомнила нищо от тях(само от вида  на лошата и кожа трябваше да се досетя), но за жалост и се доверих и то не веднъж, а 4 пъти ходих при тях. Явно или хигиената им куца или нейните познания могат да ти донесат твърде неприятен резултат.

# 81
Здравейте!  Simple Smile Искам да дам отзиви за две оферти, от които съм много доволна.

1) http://www.dalavera.bg/634/kato-po-filmite-s-2-chasa-volna-ezda- … 40-lv-50-otstapka

Отдавна чакам оферта за езда, имаше доста, но все за по-половин час. Така че два часа само за 20 лв. ме устройваше напълно. Ходили сме много пъти да яздим на базата в кв. Княжево. Този път решихме да проверим как е в другата им база в кв. Драгалевци, която както ни казаха съществувала от април месец. Що се отнася до самата база, то тази в Княжево е по-добре развита, има къде да седнеш и да изпиеш нещо след ездата, докато тази в Драгалевци поне засега не предлага такива условия. Но все пак ние бяхме там заради ездата и сме много доволни, тъй като се язди сред природата (за мен това е по-добрият вариант, отколкото да се въртиш в кръг на мажеш). Кончетата и в двете бази са много кротки и подходящи за езда и от такива, които никога не са се качвали на кон. Единственият проблем е, че офертата важи само за делнични дни, а вече се стъмва доста рано. На мен ми беше ок, защото бях в отпуска, а през делничните дни на Витоша е изключително спокойно (без никакви хора по пътеките). Оценка: 10/10

2) http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=494

Имах опасения дали ще успеем да си запишем час в удобно за нас време (при тези 450 закупени ваучери и при положение, че работното време на стрелбището е само до 20 ч.). Все пак успяхме, в по-ранен час и през седмицата, но тези, които имат закупени ваучери, по-добре да не чакат последния момент. Казаха ни, че вече стрелбището щяло да работи и в неделя, заради хората с ваучери, защото всички искали да идват след работа. Аз досега ходех на стрелбището в Герена, но това стрелбище като местоположение ми е супер и вече мисля тук да идвам. Има три коридора, малък недостатък е, че мишената не може да се придвижва напред и назад, ако искаш да видиш какво си уцелил (не че ходя да гледам след всеки изстрел). Цените не са по-ниски отколкото на други места, но с ваучер излиза доста евтино, защото иначе само един патрон струва около 50-60 ст. Има възможност да се стреля и по движещи се мишени, но аз предпочитам хартиената. Оценка: 10/10

Това е от мен, надявам се да съм била полезна.

# 82
  • София
Отдавна не съм купувала ваучери,
миналата седмица се сетих, че имам
един за подстригване в салон Атина,
който беше валиден до 12.10. и реших
да го използвам.
Подстрига ме момиче на име Жени.
Не съм доволна от подстригването,
нито от "прическата", която ми направи.
Слагам думата в кавички, защото прическа
просто нямаше. Поизсушаване оттук-оттам,
малко гел и готово. Единственото хубаво
нещо беше, че не ми взе много коса, а
отнема предпазливо. За да обобщя - не че
не се постара, просто толкова си може. 4/10

# 83
Здравейте. Търся си ваучер за почивка, на препоръчано място. За 1-2 нощувки на цена около стотина лева. Гледах това http://grabo.bg/esenna-pochivka-za-dvama-v-hotel-4-borovetz-za-99lv-0nq85dg има ли отзиви?  bouquet

# 84
  • София
Пиша, за да анти-изрекламирам един салон. Не ходете никога за ноктопластика в салон Гламор в Надежда! "Мадамата" пуска постоянно оферти, но внимавайте да не се опарите, като мен. Ето и сега има оферта: http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=647&refid=23574&webid=67

Вече повече от месец не мога да оправя съсипаните си нокти! То и аз съм си виновна, но се поблазних от офертата и най-вече от това, че ми е наблизо... Почти всички салони, в които съм правила качествена ноктопластика са ми далече и се надявах да намеря салон, на който да стана постоянен клиент и да ми е близо.

Та така... Първото ми впечатление беше, когато се обадих да попитам дали ноктопластиката е с гел, защото не беше уточнено в офертата. Още не бях купила ваучера. Усетих, че жената отсреща иска да ми каже нещо, но се спира... Както и да е, купих ваучера, запазих час...  Салонът е в преустроен вход на блок, в което няма нищо лошо де... Посреща ме една 60-годишна лелка, накичена и напудрена като коледна елха. Направо гротескно изглеждаща! И веднага започва "Аз още по телефона исках да ти кажа, да не купуваш ваучера, а да дойдеш направо, защото то на мен цените ми са си такива... А сега от тая цена даже трябва да дам процент на сайта за групово пазаруване... Демек ще ти правя ноктите на загуба!".

Сядам аз... и станах след 3 часа... Толкова отне процедурата. Не избута кожичките, не изпили качествено нокътната плочка, за сметка на това разкървави от пиленето кожичките. През цялото време се вайкаше какви съсипани нокти съм имала. Аз й викам, че мойте нокти са си такива, откакто се помня, нищо не помага за заздравяването им, затова си правя ноктопластика...

Повече от час отне да ми залепи удължителите. Постоянно се отлепваха, като за това тя упрекваше пак моите "съсипани" нокти. Постоянно пробваше с различни номера, като резултат от което накрая бях с неточни размери на всички пръсти... И на ширина, и на дължина (явно не знае как се мери дължината, така че да е точна на всички нокти).

След това започна да се хвали, че при нейната ноктопластика изобщо не личала разликата при израстването на нокътя. Естествено, че няма да личи, сложи ми гел с дебелина колкото един обикновен лак за нокти! Накрая ме лакира в цвят по неин избор - обикновен Golden Rose (по оферта беше OPI), и единственото, което беше като хората беше крайната декорация - беше ок. Което за сметка на всичко останало не придаваше по-добър вид на ноктите ми. Никакъв финиш лак, никакъв изсушител.

Още на следващия ден ноктите започнаха да падат... Естествено е, при неточни размери, недобро залепване и недостатъчно гел...

С цялата си наглост тази "маникюристка" ми се обади след 20 дни, за да ме покани на поддръжка!

Последна редакция: нд, 16 окт 2011, 15:46 от Тинтири-Минтири

# 85
  • Viena
Това звучи ужасно,като знам аз колко държа на ноктите си тая със сигурност ще я побъркам.

# 86
  • София
........

С цялата си наглост тази "маникюристка" ми се обади след 20 дни, за да ме покани на поддръжка!

Да се смееш ли, да плачеш ли ooooh!  Joy

# 87
Пиша, за да анти-изрекламирам един салон. Не ходете никога за ноктопластика в салон Гламор в Надежда!

Мога да дам същия съвет! При мен нещата протичаха по абсолютно същия начин. Същите разкрървавени кожички, нокти с различна дължина (при това МНОГО различна), жалки опити да ми залепи удължителите... А най-много ме издразниха постоянните ядливи забележки относно това, колко са ми отвратителни ноктите. Накрая обобщи, че за пръв път й се случва да обслужва някого с толкова ужасни нокти... 
Освен че самата ноктопластика изглеждаше отвратително зле, декорацията даже не смея да я коментирам.  ooooh!
След 2 дена ми паднаха 3 нокътя. Веднага отидох да ми ги оправи и тя започна да ми крещи, защо съм си изтрила декорацията и съм се лакирала наново  #Cussing out Поне не ми взе допълнително пари!
Горките ми нокти вече се възстановиха, но "психическата травма" от баба Руми дълго няма да отшуми...  Joy

# 88
  • в света на неограничените измерения
Дано още не си закупила за Freya idum  някоя оферта. Ходих при тях началото на годината после 6 месеца се опитваха да ми оправят кожата дерматолози. В никакъв случай не ходи във въпросния "салон" не искам да изпадам в подробности как козметичката  ме нареди с чудесните  продукти( за жалост пробутват българска козметика като чужда). Самата козметичка май не ходила сериозно на курсовете или не е запомнила нищо от тях(само от вида  на лошата и кожа трябваше да се досетя), но за жалост и се доверих и то не веднъж, а 4 пъти ходих при тях. Явно или хигиената им куца или нейните познания могат да ти донесат твърде неприятен резултат.

Ragga. точно на време се включи.  Hug
Мислих  утре да платя ваучера.
Ей, много опасно е така да ходим при непроверени козметички  Peace

# 89
  • софия
Днес взех еклеровата торта от Колектива. Наистина цеха е в Горубляне, бях обяснила по- напред къде точно. Няма табели, то си е  една къща- само номера ме ориентира, че е работилницата.
Тортата наистина е голяма, висока около 5 пръста и  е много вкусна. За мен си заслужава абсолютно парите. Блатовете почти не се усещат, само крем, има и вътре еклерчета. Оценка 10/10.

Общи условия

Активация на акаунт