Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 19

• 61 576
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Да се запиша и аз в тази тема.Днес за първи път "грабнах" ваучер от един от сайтовете.Надявам се покупката да си заслужава!

Винаги ще си заслужава, ако се доверяваш на отзивите и мненията на мамите в тази тема. Аз лично по тази причина до сега никога не съм оставала разочарована.

Разбира се,затова изчетох цялата тема.Но в случая самата аз неведнъж съм посещавала арменския ресторант на Хилда /но този който е на Добруджа/ и съм оставала доволна от обслужване и храна.Дано и в другия на Шейново е така.Надявам се,че качеството и обслужването няма да се променят само защото сме с ваучери.

Загледах оферта на пицариия Mamma Mia.Не знам кой ме накара да влезна в сайта и да погледна цените.Колкото и да изчислявах не можах да го докарам до сумата която е обявена като първоначална.Но така или иначе офертата е на сметка,стига и пиците да са вкусни.
Някакви отзиви за пицария Mamma Mia?

Последна редакция: сб, 22 окт 2011, 21:21 от Ali&Meli

# 346
  • София

Нищо особено не са. Обикновено искат ден предварително да си поръчаш. Има и изключения за същия ден. Има и по-добри от тях, и по-лоши  Mr. Green . Зависи с кои ще ги сравниш.

# 347
А аз онзи ден звънях в Lapni да питам защо са я прекратили, като оставаха 3 дни до края.Казаха, че се изчерпали отпуснатите ваучери и като се затръшках, че ми трябват за повод, пускаха офертата за 1 минута(специално за мен) да съм вземела бързо ваучери и пак я спряха.Сега пък- пак активна Mr. GreenТакова чудо не ми се беше случвало!
Малко встрани от темата, но знае ли някой детски клуб в близост до този ресторант на Шейново, защото не мога да си представя да ида там с малките терминатори.. Crazy

# 348
  • в 1001-та нощ
Загледах оферта на пицариия Mamma Mia.Не знам кой ме накара да влезна в сайта и да погледна цените.Колкото и да изчислявах не можах да го докарам до сумата която е обявена като първоначална.Но така или иначе офертата е на сметка,стига и пиците да са вкусни.

ползвала съм 10-15 ваучера за по 3 пици ..винаги са били идеални, но последния път  Sick Sick Sick студени, бедни подметки ..... ях се зарекла да не поръчвам повече, но взех пак  newsm78

а пиците от мис пица (люлин) - идват в термочанти и с абуквално горещи - трябва да почакаш да поизстинат

и аз взех за арменския  Peace

# 349
  • София
Отчет за няколко ваучера:

Буритото- много вкусно.   bouquet
Пак плитка в Афинити- днес бяха оставили на работа девойка, която може да прави само диадема и рибена кост, а аз исках френски водопад. Направи я- сравнително сполучливо.  Peace
Торта от Белга шоко- красива, с еклеров пълнеж, на мен не ми хареса особено, но част от гостите я харесаха ( съдя не само по думите им, но и по изядените парчета).  Peace
Маникюр и сешоар във Vior- добре се справиха и двете момичета, без да е нещо изключително. Peace

От Промомакс ме "посъветваха" да се обадя на салон Оазис за това, че ваучерът става невалиден щом не мога да го използвам преди затваряне на салона. Не съм се занимавала повече, защото се намери кой да го използва, но просто повече няма да пазарувам от тях.  Stop

# 350
Добро утро, някой взимал ли е торта или сладкиши от Dolcetto в Бояна? Имат капкайкс за Хелоъийн, изглеждат добре, но дали са вкусни??..

# 351
  • София
     Искам пак ваучери за пици от Дон Домат!
Моля Ви ако някой забележи  техни оферти...? Praynig

Взех си еклеровата торта от Колектива. Не мога да кажа, че беше лоша, но...беше една   добра сметанова торта с 6 еклерчета отгоре за украса и пак толкова (малки) вътре, т.е.  оказа се "еклеровата торта" , в която имаш късмет ако уцелиш еклер в парчето си. С доставката бяха точни, тортата беше прясна...и нямаше филирани бадеми отстрани, както е по описание в офертата, но пак казвам не беше лоша като за 10лв. , обаче  за 24 лв....  Naughty
Оценка 7/10

Виното от Офертомат- френско и италианско за по 3.90лв. - чудесно беше. Оценявам 10/10.

Последна редакция: нд, 23 окт 2011, 12:23 от Петифурче

# 352
# 353
Давам скоростен отчет за вчерашното посещение на испанския ресторант Бодега по тази оферта: Оферта за испански ресторант Бодега от Колектива Simple Smile Оценка 10/10, много ни хареса, бяхме единствени клиенти (странно, но вероятно заради сравнително високите цени и това, че ресторантът е в Студентски град, доста неудачна локация) и се грижиха за нас чудесно Wink Ресторантът е точно толкова красив и автентично изглеждащ колкото е и на снимките, менюто е много добре селектирано, ястията и на вид и на вкус са приятни. Паелята беше не по-лоша от тази, която съм опитвала в Барселона Heart Eyes Сангрията може и да е била забъркана с българско вино, но също не отстъпваше на традиционната испанска. Фината ябълкова тарта беше чудесна, наистина много изкусно направена, удиви ме колко фино бяха нарязани ябълките, аз не мога така Wink Опитахме още хамон серрано (испанска шунка), патешко с някакъв особен сос, салата със скариди и домашната лимонада. От всичко бяхме доволни. Иначе определено ресторантът не е никак евтин, подходящ е за по-специален повод, доплатихме сравнително немалко - около 43 лв за всичко допълнително поръчано, т.е. за салата със скариди, малка и голяма наливна бира, патешко със сос, хамон серрано и две домашни лимонади. Скъпо е, но предвид интериора (направен е с много вкус и старание), добрата храна и чудесното обслужване, поне за нас с мъжа ми си струваше.

Давам отлична оценка 10/10 и за италианското вино Fiore Nuovo 2010 от Офертомат - чудесно тосканско вино, поне по мой вкус. Не разбирам особено от вино, но ми допадна наистина. Взех още един ваучер за младото Божоле, ще го опитаме вече като по-старо, но ми е любопитно, не съм опитвала досега.

Възползвах се и от офертата за арменско плато в Гоар, изглежда ми много апетитно - ще видим Heart Eyes

# 354
  • София
Някой да е посещавал Апарт Астра във Велинград с ваучер?Отзиви?

Присъединявам се към питането.
Аз все пак купих днес ваучер, но ще се възползваме за един уикенд към края на Ноември. Резервирах по телефона, бяха любезни и отзивчиви. Като се върна ще дам отзиви но има още много време до тогава.
Та преди това ако някой се включи ще бъде чудесно.

# 355
  • София
    Искам пак ваучери за пици от Дон Домат!
Моля Ви ако някой забележи  техни оферти...? Praynig

Взех си еклеровата торта от Колектива. Не мога да кажа, че беше лоша, но...беше една   добра сметанова торта с 6 еклерчета отгоре за украса и пак толкова (малки) вътре, т.е.  оказа се "еклеровата торта" , в която имаш късмет ако уцелиш еклер в парчето си. С доставката бяха точни, тортата беше прясна...и нямаше филирани бадеми отстрани, както е по описание в офертата, но пак казвам не беше лоша като за 10лв. , обаче  за 24 лв....  Naughty
Оценка 7/10

Виното от Офертомат- френско и италианско за по 3.90лв. - чудесно беше. Оценявам 10/10.

Петифурче, ти кои от двете вина опита ?

# 356
Използвахме си ваучерите за закуска в КЕВА: http://bg.kolektiva.net/exclusive/keva-exclusive.html

Обстановката е приятна, нооо имам доста възражения... Първо - фурната им била развалена и нямало домашна баница. Не знаели кога ще я оправят. Заменят я с мекица или филийка - по желание. Второ - НЯМАШЕ масло, както е написано в офертата. Сиренето е едно миниатюрно парченце, не е като на снимката въобще. Без да гледаме менюто си поръчахме чай и кафе - оказа се че един най-обикновен български чай, сервиран в малка чашка (в която водата е наполовина) струва 3 лева  Shocked На дуго място за 3-4 лева може и фреш да пиеш все пак...

Иначе мекиците и филиите са вкусни.
Оценка 5/10.

# 357
  • София

[/quote]

Петифурче, ти кои от двете вина опита ?
[/quote]

Опитах и двете вина- бях закупила 3 бр.ваучери. Peace Така, че високата ми оценка е и за двете.

# 358
  • София

Опитах и двете вина- бях закупила 3 бр.ваучери. Peace Така, че високата ми оценка е и за двете.

Мерси за отговора Simple Smile Аз се запасих с доста ваучери по тази оферта - даже може магазин да отворя   Joy

# 359

И аз се чудих,чудих дали да си купувам ваучер..и накрая отидох без,за да видя става ли солариума.Ходих в студиото в Скай сити,горе-долу е добре...За тия пари е ок.Взех си и ваучер,но още не съм ходила Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт