AVON обсъждане на продукти за клиенти- 6

• 52 335
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте!Искам да попитам дали сте доволни от гланцовете за устни Onyx Lustre(тези,които са 3 цвята и се смесват)?Трайни ли са и много ли са блестящи?
   А ако можеш да потърпиш до кампания 1 ( след Нова Година) , тогава ще са намалени на 3.90.

Еее супер благодаря за информацията Simple Smile

# 166
  • Somewhere far away
 каталог 17 кога излиза?

# 167
  • на североизток от Рая
каталог 17 кога излиза?

Има го в темата за представители на първа страница. Ето го:

http://vesella.snimka.bg/daily/avon-k17.629938.all

# 168
Martinidan, клиенката ми изрично настояваше точно за този нов фон дьо тен. Тя е много заможен човек и причината да не си поръча този продукт не е цената, а това, че не е за нейната кожа. Tired Искаше покривен фон дьо тен, а този въобще нямаше покривност върху кожата и също така беше видно, че кожата и лъска още повече, а тя е с мазна кожа, така се получи все едно и е още по-мазна. Искам клиентите да са доволни и за това  осигурих различни по вид и цвят фон дьо тени, за да направи правилния избор. Нека всеки сам решава за себе си. А най-добре е с мостри- така няма да има неприятни емоции. Peace

# 169
Martinidan, клиенката ми изрично настояваше точно за този нов фон дьо тен. Тя е много заможен човек и причината да не си поръча този продукт не е цената, а това, че не е за нейната кожа. Tired Искаше покривен фон дьо тен, а този въобще нямаше покривност върху кожата и също така беше видно, че кожата и лъска още повече, а тя е с мазна кожа, така се получи все едно и е още по-мазна. Искам клиентите да са доволни и за това  осигурих различни по вид и цвят фон дьо тени, за да направи правилния избор. Нека всеки сам решава за себе си. А най-добре е с мостри- така няма да има неприятни емоции. Peace
  Peace Ася ,важно е клиентката да е доволна.Мисълта ми е да не подвеждаме другите момичета.Аз съм с доста мазна кожа и 24К много ми допадна (от мостри ,и вече от "шуше"). Не ми мазнее като го ползвам.Не е много покривен наистина, но стои много естествено, а аз търся този ефект - дискретно да освежи  лицето и да поприкрие дефектите, защото мъжът ми не харесва "видим" ФДТ и пудра върху кожата. Hug

# 170
Не мисля, че подвеждам. ooooh! Описвам точно случая с моята клиентка. Естествено, че мнението е субективно. Но обясних подробно, какъв ефект имаше върху нея този фон дьо тен. За това винаги е хубаво първо да се ползва мостра. Peace Когато имам пряко впечатление го споделям тук, за да помогна на някой при избора, не за да подвеждам. Приятен ден.

# 171
  • София
Аз все забравям да питам, а живо ме интересува "новите" блестящи (сребристо и златисто) спирали на Калър Тренд. Някой пробва ли ги? Помня, че за старите имаше негативни отзиви и затова тогава не си взех. Новите дали са по- добри?  Thinking

# 172
Момичета искам да стана представител.Кой може да ми помогне?от софия съм

# 173
Аз все забравям да питам, а живо ме интересува "новите" блестящи (сребристо и златисто) спирали на Калър Тренд. Някой пробва ли ги? Помня, че за старите имаше негативни отзиви и затова тогава не си взех. Новите дали са по- добри?  Thinking
Те не са ли като старите?

# 174
Блестящите спирали са като стратите-разтичат се и размазват основната спирала.Иначе имах клиентка,която ги харесваше и си ги взимаше редовно и на нея ми харесаха как стоят.Друга пък беше крайно разочарована от ефекта.Мнения много,но като че ли преобладават негативните. newsm78

# 175
Момичета искам да стана представител.Кой може да ми помогне?от софия съм

Единия вариант е да влезеш в сайта и да се регистрираш http://www.avon.bg/REPSuite/loginMain.page-от там ще те разпределят към групата на някой директор от твоя район-към който да се обърнеш за съвети и помощ относно продукти,рекламации и др.(аз се обръщам към моята основно за това).Втори вариант е познат да те регистрира и да си към неговата група(мен ме зариби представител в Кауфланд например).А третия е да се обърнеш към някоя от момичетата тук-те са много мили и отзивчиви и ще се присъединиш към тях.Има условия за задължителна пъра поръчка за едно с регистрацията примерно на стойност 30 лв. и това е,нужни са и документи-копие от лична карта и др.но това ще ти го каже човека към който се присъединиш.

Много лесно и бързо е и носи голяма удоволствие-успех и много продажби.

# 176
  • Пловдив
Момичета,моля ви кажете коя от трите маски на стр.194-195 каталог 16 е най-добра?И трите са със салицилова киселина и не мога да реша коя да си взема.

И още нещо-от темата за лаковете много харесах лака Golden Wine,но не го откривам в брошурата?

# 177
  • София
Те не са ли като старите?

Бяха изчезнали от каталога. Предположих, че са различни, а не просто тука има, тука нема.  Simple Smile

# 178
Момичета, някой има ли впечатления от спрея за коса с макадамия от каталог 16? newsm78 Много му е атрактивна цената и се изкушавам да си го взема Twisted Evil ... Предполагам ще ухае супер, но как ли се използва? И дали наистина ще овлажнява косата, защото моята точно от това се нуждае...

# 179
Момичета, някой има ли впечатления от спрея за коса с макадамия от каталог 16? newsm78 Много му е атрактивна цената и се изкушавам да си го взема Twisted Evil ... Предполагам ще ухае супер, но как ли се използва? И дали наистина ще овлажнява косата, защото моята точно от това се нуждае...
  Честно казано мирише малко странно.Не е лоша миризма, но и не е много хубава(нещо изкуствено,пластмасово усещам).За овлажняване е нелош продукт,за цената си също.Трайна миризма има върху косата.По-скоро съм За. Почти без връзка - капките за блясък от съседната страница не стават за Нищо ooooh!.Няма блясък, почти не миришат, не заглаждат, абе нищо не правят Mr. Green , че и не свършват.

Общи условия

Активация на акаунт