AVON обсъждане на продукти за клиенти- 6

• 52 336
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Взех мостри на този фон дьо тен за моя клиентка, не беше този който търсеше. Та  НЕ е подходящ за мазна кожа, покривността му е средна. Фон дьо тена е озаряващ. Peace

# 151
  • София
as-g мерси
то аз се чудех м/у 24К и кашмирения ФДТ , с комбинирана кожа съм така ,че сигурно 24К няма да е подходящ за мен

# 152
момичета отзиви за 24К ФДТ от каталог 16 стр.53
Аз го ползвам..много съм доволна, но съм със суха кожа  Peace Наистина не е много покривен, но за мен е перфектен.

# 153
Здравейте момичета,искам да попитам някоя от вас дали е ползвала фон дьо тена COLOR TREND и ако да,какви са отзивите за него.Благодаря  bouquet

# 154
На Колор Тренд ФДТ-ът е  по- скоро за мазна кожа,той не съдържа мазнини,не запушва пори-за младежка кожа е предназначен.

# 155
Момичета,здравейте,може ли и аз да попитам нещо?В новия каталог има едни комплекти за крака които са с портокал и канела,та мен ме интересува дали имат и мента вътре(защото не мога да ползвам мента,а от другите серии продуктите са с мента).Попитах и в сайта на Ейвън,но не знам дали ще ми отговарят.А в момента пари да дам 11лв за комплекта и после да търся на кой да го подаря не ме устройва.Дано някоя от вас може да помогне.

# 156
Здравейте!Искам да попитам дали сте доволни от гланцовете за устни Onyx Lustre(тези,които са 3 цвята и се смесват)?Трайни ли са и много ли са блестящи?

# 157
Момичета,здравейте,може ли и аз да попитам нещо?В новия каталог има едни комплекти за крака които са с портокал и канела,та мен ме интересува дали имат и мента вътре(защото не мога да ползвам мента,а от другите серии продуктите са с мента).Попитах и в сайта на Ейвън,но не знам дали ще ми отговарят.А в момента пари да дам 11лв за комплекта и после да търся на кой да го подаря не ме устройва.Дано някоя от вас може да помогне.

Нямат мента в тях, направо страхотно миришат! Ето тук съм писала повечко за кремчето:

http://maquilab.blogspot.com/2011/10/avon-foot-works-cinnamon-orange.html

Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 158
Здравейте!Искам да попитам дали сте доволни от гланцовете за устни Onyx Lustre(тези,които са 3 цвята и се смесват)?Трайни ли са и много ли са блестящи?

Страхотни са -аз имам,блестят доста и след като се изтрият ако си хапвала нещо пак остава доста блясък.И миришат чудесно -сега пак ще си поръчвам,това са любимите ми гланцове!  bouquet

# 159

Страхотни са -аз имам,блестят доста и след като се изтрият ако си хапвала нещо пак остава доста блясък.И миришат чудесно -сега пак ще си поръчвам,това са любимите ми гланцове!  bouquet

А ти кой цвят ползваш  Wink

# 160

А ти кой цвят ползваш  Wink

Подкрепям с две ръце  Peace Много съм доволна и аз, моят цвят е Wine lustre.

# 161

Нямат мента в тях, направо страхотно миришат! Ето тук съм писала повечко за кремчето:

http://maquilab.blogspot.com/2011/10/avon-foot-works-cinnamon-orange.html

Simple Smile Simple Smile Simple Smile
много ти благодаря,зарадва ме че нямат мента.

# 162
  • София
Момичета, чудя се между тези два молива
---
Кой от двата е по-наситен и траен  Rolling Eyes

Супер Шок е по- наситен, но както ме посъветваха тук, го ползвам само за горния клепач. Не слагам вътре до окото, защото щипе. За ползване като очна линия е страхотен! Издържа цял ден и цяла нощ.  Laughing

Другият също е ок, ама аз така и не се научих да го размазвам. Прекалено бързо се изтрива според мен.

# 163
Взех мостри на този фон дьо тен за моя клиентка, не беше този който търсеше. Та  НЕ е подходящ за мазна кожа, покривността му е средна. Фон дьо тена е озаряващ. Peace
  NaughtyНапротив , подходящ е за мазна кожа(предполагам за суха също) ,много е траен ( дори и без основа).Покривноста му е добра , но ефекта му е по-скоро  "подмладяващ" и освежаващ. ((Ася,извини ме ,но е възможно клиентката ти да се е отказала от 24К заради цената, а не заради покривноста)) Peace
as-g мерси
то аз се чудех м/у 24К и кашмирения ФДТ , с комбинирана кожа съм така ,че сигурно 24К няма да е подходящ за мен
 24К е по-добър и по-подходящ(според мен).Кашмирения не е много покривен, бързо "изчезва" и е за по-суха кожа.Едно от момичетата, които пишат тук има блог(в подписа) и е описала много добре някои Ейвънски нещица.(два поста по-горе)

# 164
   А ако можеш да потърпиш до кампания 1 ( след Нова Година) , тогава ще са намалени на 3.90.

Общи условия

Активация на акаунт