AVON обсъждане на продукти за клиенти- 6

• 52 324
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • на североизток от Рая
Момичета, някой има ли впечатления от спрея за коса с макадамия от каталог 16? newsm78 Много му е атрактивна цената и се изкушавам да си го взема Twisted Evil ... Предполагам ще ухае супер, но как ли се използва? И дали наистина ще овлажнява косата, защото моята точно от това се нуждае...
  Честно казано мирише малко странно.Не е лоша миризма, но и не е много хубава(нещо изкуствено,пластмасово усещам).За овлажняване е нелош продукт,за цената си също.Трайна миризма има върху косата.По-скоро съм За. Почти без връзка - капките за блясък от съседната страница не стават за Нищо ooooh!.Няма блясък, почти не миришат, не заглаждат, абе нищо не правят Mr. Green , че и не свършват.

И зза двата коментирани продукта подкрепям мнението на martinidan.  Peace

# 181
Мерси за отговорите...еми аз вече си го поръчах Wink ииии ще видим как ми понася.А иначе как се впръсква?Още докато е влажна косата или?...Колко често да се използва и дали омазнява повече, ако преди това съм слагала маска или балсам newsm78

# 182
Такъв вид спрейове ползвам след измиване на косата,докато е влажна,впръсквам навсякъде и след това суша със сешоар Simple Smile

# 183
Аз си поръчах спрея с макадемия и алое и поне засега съм много доволна. Впръсках съвсем малко по дължината на косата, разресах я и след това ми ухаеше много приятно, а и беше много мека на допир и сякаш се оформи по-добре от обичайното  Grinning . А и да допълня, че поначало ми е малко суха косата в краищата, а след като впръсках се овлажни. Не знам доколко ефекта е индивидуален, но мисля, че спрейчето си заслужава, препоръчвам го Peace.

# 184
Здравейте,дами! В миналата тема писах за отзиви относно anew кремчето за очи за всички възрасти,това новото-синьо е на цвят, но още беше ново и нямаше отзиви, сега е в изгоден комплект,заедно с крем. Та, някой има ли мнение? Благодаря предварително!  Heart Eyes

# 185
panic_queen, имам гела за измиване на лице и ако мога по него да съдя за цялата серия, то не ми харесват. Кремообразна консистенция, от която ще имам още поне 4 месеца.  Sick Не че е лошо един продукт да е икономичен, но да е икономичен и да не ми харесва е кофти комбинация.  Twisted Evil За сравнение - ползвала съм гела за изминате от сериата 30+ re-нещо си беше - страхотен  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 20 ное 2011, 21:31 от Vernis

# 186
Здравейте,дами! В миналата тема писах за отзиви относно anew кремчето за очи за всички възрасти,това новото-синьо е на цвят, но още беше ново и нямаше отзиви, сега е в изгоден комплект,заедно с крем. Та, някой има ли мнение? Благодаря предварително!  Heart Eyes

Аз съм много доволна от крема за лице, много е лек. Имам и измивния гел, също много ми харесва и то точно кремообразната консистенция. Една приятелка си взе целия комплект и каза, че кремът за очи в началото й парел, но после свикнала и сега си го ползва и й харесва  Peace

# 187
Благодаря много за бързите отговори.  Heart Eyes  Мен ме обърка това,че в предния каталог пишеше 25+ , а в този-за всички възрасти  Laughing Аз съм на 18 , искам да си хидратирам околоочната зона, защото за съжаление са ми малко по-отпуснати клепачите, от колкото би трябвало, не че очаквам кой знае какъв ефект.. А и може би малко глупав въпрос, но този крем само под очите ли се нанася?

# 188
Да напиша и аз  - бях поръчала две лакчета,  цвета е точно такъв, какъвто очаквах.
За трайността, ами както обикновените лакове, не са нито много трайни, нито пък нетрайни.
Фон-дьо тена с успокояващ ефект - оцелила съм моя цвят, но много сух ми идва. Кожата и без това ми е суха, та очаквах да е по-добър. Няма да го ползвам явно Crazy
Поръчах си и един коректор за под очите, от тези течните с четчицата, а не стик. Ами той е с блестящ ефект #Crazy, и като си сложиш дори малко и всички разбират, че си се мацал с нещо, защото блестиш Sick
Та късмет 50/50 от предната поръчка, разгледах новия каталог, има доста неща, но ще се въздържа, защото засега си имам каквото ми е необходимо Grinning

# 189
  • Пловдив
Момичета,моля ви кажете коя от трите маски на стр.194-195 каталог 16 е най-добра?И трите са със салицилова киселина и не мога да реша коя да си взема.

И още нещо-от темата за лаковете много харесах лака Golden Wine,но не го откривам в брошурата?
[/quo
Никой ли не знае?

# 190

Поръчах си и един коректор за под очите, от тези течните с четчицата, а не стик. Ами той е с блестящ ефект #Crazy, и като си сложиш дори малко и всички разбират, че си се мацал с нещо, защото блестиш Sick

За този ли говориш?
http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://cokupic.pl/i/c_big1304 … p;um=1&itbs=1 , защото и аз го имам и не е блестящ или тези от AVON  си сменят консистенциите както си искат на продуктите им  newsm78.
Светлия или тъмния си взе. Аз имам светлия ако това има значение.  Rolling Eyes

# 191
За този ли говориш?
или тези от AVON  си сменят консистенциите както си искат на продуктите им  newsm78.
Светлия или тъмния си взе. Аз имам светлия ако това има значение.  Rolling Eyes

Точно за него, и моя е светлия. Еми има блестящи частици Crazy

# 192
Здравейте,дами! В миналата тема писах за отзиви относно anew кремчето за очи за всички възрасти,това новото-синьо е на цвят, но още беше ново и нямаше отзиви, сега е в изгоден комплект,заедно с крем. Та, някой има ли мнение? Благодаря предварително!  Heart Eyes
 Пропуснала съм въпроса ти  Embarassed в предната тема.Имам комплекта Аква откакто е излязъл.Много съм доволна от кремчето за очи - плътен, хубав , не много мазен, с една дума идеален Heart Eyes.Крема за лице , обаче , не ми допада (на мен).Кожата на лицето ми е мазна , а на шията суха и като го нанеса на лицето ми мазнее , а на гушката ми "лепне" някак.Ако твоята кожа е нормална ,трябва да ти е супер.

# 193

Момичета,моля ви кажете коя от трите маски на стр.194-195 каталог 16 е най-добра?И трите са със салицилова киселина и не мога да реша коя да си взема.

И още нещо-от темата за лаковете много харесах лака Golden Wine,но не го откривам в брошурата?
[/quo
Никой ли не знае?
              dudhen , вземи си тази ,която е с най-изгодна цена.Ако си доволна , по-нататък,като намалят и другите , ще пробваш и  тях.Имай в предвид, че салициловата киселина доста дразни кожата,не стой с маската повече от колкото е препоръчано в упътването.И не я ползвай непосредствено преди излизане, защото е възможно малко да зачерви лицето , а и слънцето(и студа) допълнително може да раздразни.Най-добре е да се използва през почивните дни , поне няколко часа преди излизане. Peace

Последна редакция: вт, 22 ное 2011, 09:56 от martinidan

# 194

[/quo
Никой ли не знае?

Аз ползвам цялата зелена серия и маската е супер.

Общи условия

Активация на акаунт