AVON обсъждане на продукти за клиенти- 6

• 52 294
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Като се отвори дума за маски, имате ли наблюдения за някой тоник или маска, които да свиват порите? Аз с черни точки толкова проблем нямам, обаче си виждам порите и ме дразнят  Crazy

# 196
  • Somewhere far away
Аз си купих този тоник но още нямам отзиви само два пъти съм го ползвала:
http://www.stylistka.pl/img/kosmetyk/22301/clearskin-pore-penetr … -avon_23657_4.jpg

И искам да попитам имате ли отзиви за крема от серията на Anew +55?

# 197
http://www.stylistka.pl/img/kosmetyk/22301/clearskin-pore-penetr … -avon_23657_4.jpg

Имам вече два поръчани и клиентките са много доволни.   bouquet

# 198
  • Somewhere far away
Мерси!   bouquet

# 199

И на майка ми една приятелка ползва на аню кремовете и каза,че е страшно доволна, само че тя ползва от серията 40+  Simple Smile

# 200
  • USA, Steak State
Здравейте момичета, имаме представител на подфорума "Красива мама" тази година на номинациите на Бг- мама. Който иска може да подкрепи с глас в анкетата лаковата ни темичка.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=624833.0

# 201
Като се отвори дума за маски, имате ли наблюдения за някой тоник или маска, които да свиват порите? Аз с черни точки толкова проблем нямам, обаче си виждам порите и ме дразнят  Crazy

И аз съм с широки пори като тебе и продуктите, които най-много ми допадат са маската с кал от Spa серията /почиства и омекотява кожата чудесно/, лосиона от серията Clearskin Professional /с него сякаш порите са по-малко видими/, а ако ползваш фдт и пудра ти препоръчвам под тях да пробваш основата за грим Magic - с нея няма фдт да ти се събере в порите и да изглежда като на точки. Дано съм ти била полезна  Simple Smile

# 202
  • Пловдив
Искам да споделя впечатлението си от сребърната емулсия на Аню.По принцип съм ного доволна от серията-ползвала съм дневния и нощния крем.Не мога да разбера защо след като пише ,че се използва вечер,има блестящи частички и то доста големи и видими-стоят малко като брокат? newsm78
Моля ви,ако някоя е по-запозната да сподели?

# 203
Здравейте! Имате ли отзиви за Обновяващата терапия за лице на Solutions Youth Minerals (лилава серия)? В брошура 17 се намира на стр.169. Прочетох, че съдържа гликолова киселина и ме заинтригува. А също и да ме "светнете" дали става за възраст 25год. Благодаря!

# 204
Аз не бих си купила нищо повече от Salutions серията. Ползвала съм дневен крем оранжев, зелен /матиращ/, нощен крем лилав, тоник и почистващ гел също лилави. Всичките са тотално зле  ooooh!

# 205
Здравейте! Имате ли отзиви за Обновяващата терапия за лице на Solutions Youth Minerals (лилава серия)? В брошура 17 се намира на стр.169. Прочетох, че съдържа гликолова киселина и ме заинтригува. А също и да ме "светнете" дали става за възраст 25год. Благодаря!
Лилавата серия е за над 30 години. Аз съм  ползвала всички продукти от серията/ без тази терапия, защото още е нова/ и съм доволна. Всичко е до кожа. Peace Имам много клиенти, които ползват кремове на Solutions и са доволни. Ако можеш пробвай с мостри.

# 206
Здравейте,колеги представители.Искам да ви попитам ако имам поръчани 6 бр. комплекти мъжки и дамски парфюми аз ще получа ли нещо като подарък или не? Благодаря ви предварително.И приятен ден.

# 207
Въпросът ти е по-скоро за другата тема. Peace

Аз да питам - Новият лосион с блестящ ефект Avon Care хубаво ли мирише?

Последна редакция: пт, 25 ное 2011, 16:26 от deni_val

# 208
Въпросът ти е по-скоро за другата тема. Peace

Аз да питам - Новият лосион с блестящ ефект Avon Care хубаво ли мирише?

мирише много приятно на пъпеш  Wink

# 209
Супер, благодаря много за отговора  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт