AVON обсъждане на продукти за клиенти- 6

• 52 210
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Аз от този въпросния крем на аню получих обриви под очите Simple Smile Даже ходих на кожен лекар,защото ми се белеше кожата под очите, а по мъничко слагах Sad И после го изхвърлих Sad Така ,че ако можете първо пробвайте мостра и след това си го купувайте. Това е моят съвет Simple Smile

# 346
Искам да похваля този гел за почистване на лицето. Много ми хареса. Почиства перфектно, прави хубава пяна и ухае много свежо Peace

Хареса ми и маската Planet SPA със саке и ориз (отлепващата). Кожата ми след нея стана супер мека и гладка.

И да питам, дали кремовете за лице от серията Solutions имат минерално масло (paraffinum liquidum)?

# 347
Гледах съставките на тониращия крем от същата оранжева серия и в него няма!

# 348
Гледах съставките на тониращия крем от същата оранжева серия и в него няма!

Благодаря ти  bouquet

Ако някой друг има кремовете Solution ще се радвам да сподели дали я има тази съставка!

# 349
Някой ползвал ли е този крем за очи , има ли някакъв наистина стягащ ефект? И за каква възрастова група е, защото не е изяснено много добре в каталога. Мерси предварително!   bouquet

за мен е най-хубавият крем за очи, който съм използвала някога  Mr. Green
но използвам само тази част за под очите, с тази за клепча не се 'разбираме' - стяга ми, опъва ми, усещането не ми е приятно ...
поне 4-5 опаковки съм използвала

# 350
  • София
Здравейте,искам да си поръчам ето този продукт Avon Planet SPA Provence Lavender and Jasmine Overnight Facial Oil http://www.avon.bg/PRSuite/productdetails.page но в настоящата брошура го няма,дали може да се поръча или да изчакам евентуално следващата брошура ако е и намален.И дали знаете каква му е цената всъщност?Благодаря   bouquet

# 351
Здравейте,искам да си поръчам ето този продукт Avon Planet SPA Provence Lavender and Jasmine Overnight Facial Oil http://www.avon.bg/PRSuite/productdetails.page но в настоящата брошура го няма,дали може да се поръча или да изчакам евентуално следващата брошура ако е и намален.И дали знаете каква му е цената всъщност?Благодаря   bouquet
Линкът не работи ,а продукта го няма в следващата брошура.

# 352
  • София
Да питам за тази спирала-SuperEnchant,отзиви?

# 353
В продавалник я продадох,клиентката остана доволна...

# 354

Аз лично не съм доволна-не виждам някаква голяма разлика освен че миглите ми са по-черни  bouquet И четката не ми харесва-предпочитам Супер шок,тази за извити мигли-Кърлашъс  bouquet
Ти какъв ефект търсиш  bouquet

# 355
Аз да споделя впечатленията си от двете ми нови маски от Планет Спа. Взех си тази с минерали от мъртво море. Страхотна е! Кожата ми стана супер мека и гладка, без да чувствам изсушаване. Според мен е много по-добра, като ефект от тази със саке и ориз. Кожата пак става толкова хубава, но няма гадното отлепяне и не изсушава толкова.
Втората, която си взех е тази с маслиново масло. Води се хидратираща, но не усетих никакво хидратиране или някакъв друг определен ефект. Общо взето маската не е нищо особено.

# 356
Момичета, искам да ви попитам има ли в актуалния каталог прахообразна пудра с блестящи частици, като не търся бронзираща, обаче.

# 357
Аз да споделя впечатленията си от двете ми нови маски от Планет Спа. Взех си тази с минерали от мъртво море. Страхотна е! Кожата ми стана супер мека и гладка, без да чувствам изсушаване. Според мен е много по-добра, като ефект от тази със саке и ориз. Кожата пак става толкова хубава, но няма гадното отлепяне и не изсушава толкова.
Втората, която си взех е тази с маслиново масло. Води се хидратираща, но не усетих никакво хидратиране или някакъв друг определен ефект. Общо взето маската не е нищо особено.

А колко време я държиш тази със минералите?  Rolling Eyes

# 358

А колко време я държиш тази със минералите?  Rolling Eyes

Ами колкото пише на опаковката, май беше 10-15мин  Thinking

# 359
Хидратиращата маска аз я харесвам... кожата ми е суха  Peace
Мисля, че няма нужният ефект ако само се нанесе на лицето, според наблюденията ми как действа козметичката мисля, че трябва да се приложи с масаж.

Общи условия

Активация на акаунт