Дюкан ще ми покаже как да сложа малка рокля пак - 256

• 48 816
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • Русе
desislava_87 искаш да кажеш, че го казвам за втори път ли.Ужас.Май наистина много мисля за това.
А забелязвам че ти си най-голяма фенка на секси роклите.Не че и аз не съм.Все се заглеждам в неща които нито ще ми станат,нито ще ми стоят добре  Grinning, но...... нямам търпение облека подобно облекло.
Да наистина всички които правите диетата от повече от година, по празниците не сте ли се изкушавали и да изядете нещо режимно.Не казвам че няма да се справя.Мисля, че ще успея,но ми е любопитно вискчи ли са успели да устоят на новогодишните баници,пити и тем подобни.
aniani139 аз лично ми е много трудна 5/5,но съм убедена че ако я псазвам резултата ми ще е повече от страхотен, но съм заложила за сега на 3/3.От седмица съм в застой,но карах почти на глад.Сега увеличих протеините,защото глада от моя страна е ОГРОМНА грешка и ако не се размърда кантара,ще мина на 5/5
smileys като прочетох от какво се е състоял последния ти изпит и направо  Shocked .Ти си герой.   bouquet

# 436
Да отбележа ,че и аз съм по роклите Peace,днес като излизахме с децата и видях една страхотна червена рокля,набръчкана стои по тялото,късичка над коляното и с една презрамка и  се сетих за червената ни рокличка на първа страница и си я пожелах за Коледа,представих си се в нея newsm53

# 437
  • Испания
Благодаря ти, maikinatati!  Hug

Във връзка с въпроса на Вал и ЛС, които си разменихме, да направя едно уточнение:

В списъка с толерираните продукти липсва тофу, защото Дюкан го разрешава в неограничено количество, както в П, така и в ПЗ дните.

Сега открих в един испански сайт интересни въпроси, на които Дюкан отговаря в интервю и в чат. Ще ми трябва малко време, за да преведа всичко и ще го сложа в темата с рецептите.

Да наистина всички които правите диетата от повече от година, по празниците не сте ли се изкушавали и да изядете нещо режимно.Не казвам че няма да се справя.Мисля, че ще успея,но ми е любопитно вискчи ли са успели да устоят на новогодишните баници,пити и тем подобни.

Не всички устояват. После признават тук, ядат бой с тигани, ама кел файда, защото си нарушават режима, спират устрема на метаболизма и се демотивират заради някоя и друга /или повече/ хапка нережимна храна. Аз не съм нарушавала. Правя си вкусни режимни храни, ям си ги и си свиркам. Говоря ти за Втората ми и Третата ми фаза, но и сега продължавам с режимните сладости.

...и  се сетих за червената ни рокличка на първа страница и си я пожелах за Коледа,представих си се в нея newsm53

И можеш да я имаш за Коледа. Само от теб зависи.  Wink

# 438
Да Смайл така е,само от мен зависи:) да ви кажа,че днес повече ходя по малка нужда ,отколкото вчера,щвно нещата започват да действат при мен:)

# 439
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Може ли някой да ми каже дали вьв фаза само протеини може да се яде Тофу?

Отговорът ТУК

Бележка: В първа фаза са забранени толерираните продукти. От Втора фаза се разрешават 2 толерирани продукта на ден, както в П дни, така и в дните ПЗ.

smileys, тая тема никога  не бих я намерила, щото   готварския   не  го посещавам.
Но добре, че я посочи  bouquet. Установих, че   дотук  с тия соеви протеини, с които  и без това се мъча, съм  сгафила.
Надявам се  гафът да не е сериозен и да не попречи.
Имам голяма чуденка и  за хималайските  кристали. Използвам  ги, макар  че така и не мога да  намеря  инфо   от хора, които имат опит с тях.
След ударния  период, ако резултатът  ми се окаже  незадоволителен, ще  намаля  употребата  им до минимум. Поне  ще се отчета, та и вие  да знаете, че са се оказали  неудачни. А пъс  соевия протеин....много е гаден, та се чудя дали  да не го изхвърля.
Аз  си мислех, че след като е протеин, нищо, че е растителен, употребата  му  ще  доведе   до  положителни резултати, пък  явно  не  е  така.
Що не е така?Някой знае ли newsm78

# 440
  • Испания
Що не е така?Някой знае ли newsm78

На 25 октомври поствах цитат от книгата за протеините на прах: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=616961.msg20073391#msg20073391 Виж частта с недостатъците.

Редактирам: Виждам, че си питала за соевите протеини. Има ограничания, да. Точно за материала, за който споменах има въпроси, но ми трябва време да го преведа. Дюкан разрешава само тофу в неограничено количество. Другото е:

Сега в толерираните разрешава повече соеви продукти /като соево брашно - 1 с. л. на ден вместо Маисена, соев сос /сладък/ - 1 ч. л. дневно, соев сос несладък - 1 с. л. дневно, соево мляко - по 1 чаша на ден, соеви протеини - 50 г/седмица, соево кисело мляко - 1 дневно/. Това е според испански източници.

# 441
  • София
desislava_87 искаш да кажеш, че го казвам за втори път ли.Ужас.Май наистина много мисля за това.
А забелязвам че ти си най-голяма фенка на секси роклите.Не че и аз не съм.Все се заглеждам в неща които нито ще ми станат,нито ще ми стоят добре  Grinning, но...... нямам търпение облека подобно облекло.

сегаааа...секси рокли може да се разбере по много начини,но просто обичам предизвикателството да се облечеш така,че да изглеждаш страхотно..изтънчено,красиво,модерно,СЛАБОООО (уливам се) АМА ВЗЕМИ СЕ СПРИ С ТИЯ МАНДАРИНИ ЧЕ...  fight

Да отбележа ,че и аз съм по роклите Peace,днес като излизахме с децата и видях една страхотна червена рокля,набръчкана стои по тялото,късичка над коляното и с една презрамка и  се сетих за червената ни рокличка на първа страница и си я пожелах за Коледа,представих си се в нея newsm53

ЗАПАЗИ И ЕДНА ЗА МЕН МИЛИЧКА..АКО ИМА И ЧЕРНААА...БИЖУУУ  love001

ArhMih ДАВАМ МУ масриянци сироп ,яде много ябълки и какво ли не,ампули витамин ц ...но ДОКАТО ИМА МАЙКИ,КОИТО ПИЯТ КАФЕТА ПО ЦЯЛ ДЕН И ДЕЦАТА ИМ ХОДЯТ БОЛНИ НА ГРАДИНА...Е НЯМА КАК ДА СЕ ОПРАВИ!!!! И НЯМАТ СЪВЕСТ ДА СИ СПРАТ ДЕЦАТА ПОНЕ ЗА СЕДМИЦА.. ИЗМЪЧВАТ ДЕЦАТА СИ И НЕ РАБОТЯТ...НЕЗНАМ КАКВА ВОЛЯ И КАКВО ИЗОБЩО Е ТОВА!!! #Cussing out newsm61 newsm61 (САМО В НАШАТА ГРУПА ИМА 2 ТАКИВА...и не ходят на работа,не защото няма такава ,а са свикнали да бездействат....)

# 442
Добър ден на всички! Докато четях за толерираните продукти се престраших и аз да задам един въпрос/наистина не ми е ясно не ме бийте Laughing/Относно сухото мляко при положение,че аз всеки ден си достигам максимума до 1кг.млечни предполагам,че не ми се полага и малка лъж. в кафето или?
И сега вече вадете тиганите откровенно си признавам,че имам проблем с млечните Embarassed затова по-бавничко си кретам,но съм си осъзнала грешката много отдавна друг е въпроса,че скоро я коригирах/знам,че всичко си е за моя сметка/След 10 дни правя 5мес. резултата е -7кг Embarassedбавно,но славно си продължавам
Лек ден на всички имного минуси!

# 443
  • Испания
Относно сухото мляко при положение,че аз всеки ден си достигам максимума до 1кг.млечни предполагам,че не ми се полага и малка лъж. в кафето или?

Не ти се полага. За разлика от увеличения брой и количество толерирани храни, Дюкан вече препоръчва 700-800 г млечни на ден, като запазва количеството прясно мляко до 250 мл на ден. Ако използваш обезмаслено сухо мляко, трябва да си го приспаднеш от дневното количество. Ще го изчислиш горе-долу. На всеки пакет със сухо мляко пише какво количество от него съотвества на количеството течно прясно мляко.

# 444
...За разлика от увеличения брой и количество толерирани храни, Дюкан вече препоръчва 700-800 г млечни на ден, като запазва количеството прясно мляко до 250 мл на ден....

а който не използва толерирани храни  newsm78 остават ли по 1кг или...и прясното мляко 250 мл си е към количеството млечни нали  Rolling Eyes

# 445
Смайлс, честито ти взет успешен изпит и чудесно завършване!!! Слабост си ми ти и винаги ти се възхищавам как успяваш да се справяш с хиляди неща.  newsm51

# 446
  • Испания

а който не използва толерирани храни  newsm78 остават ли по 1кг или...и прясното мляко 250 мл си е към количеството млечни нали  Rolling Eyes

Не съм се изразила правилно, може би. Той не намалява количеството млечни, защото включва толерирани. Едното е независимо от другото. Просто е намалил количеството млечни. Това е според испанските източници, които пък цитират официалния френски дюкански сайт. Прясното мляко до 250 мл е част от общото количество, разрешено за деня. Т. е. 1 кг, както знаем ние, включва прясно, кисело, извара и други обезмаслени млечни, доколкото ги има в България или извън нея.

Благодаря, Верони!  Hug

# 447
Smileys,много Голямо Благодаря HugНакара ме много сериозно да се замисля.Бозайника в мен трябва да бъде озаптен.Едва се преборих с лакомията до 1кг.млечни,а вече имам и нова цел 700-800гр. дневно.Целта е поставена да видим...

# 448
  • Пловдив
От сега казвам :

Пловдивска среща на 13.11.11 г.,за мястото и часа ще се разберем допълнително !

Има вече достатъчно пловдивчанки-дюканки,така че очаквам този път повече момичета да се включат !

# 449
Все по-рядко ми се случва да пиша..за мое съжаление.
   Уж да си почивам в нас, а пък то все изниква нещо. Има майстори, които правят детската стая и покрай това постоянно въртене. Хайде креватче, хайде пердета, хайде лампа, хайде шкафчета...направо малки тренировки си правя предвид навъртяния километраж из магазините  Laughing  Иначе си карам трета олекотена, позволявам си и малки прегрешение, но аз си ги прощавам, пък не знам за вас.  Blush
   На всички нови искам да кажа едно ЗДРАВЕЙТЕ  Hug Тези, които носят на критиката - страхотно, вслушвайте се и изпълнявайте, а на другите - давайте на инат. Покажете, че въпреки всичко и вие, заедно с Дюкан, можете да сложите малка рокля.  Wink Аз бях от вторите, но ето че всичко се подрежда bouquet

Общи условия

Активация на акаунт