Чакаме вече ритничета от Априлските мъничета

• 31 339
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
jiselle321, аз не ям никакво месо и това инфо ми е полезно. Благодаря    bouquet
Въпреки че за момента хемоглобина ми е в чудесна норма, хубаво е човек да знае че има алтернатива на лекарствата, освен храната  Peace

# 496
  • София
jiselle321, благодаря и аз за инфото. Преди време пиех спирулина и се чувствах добре, но бях забравила за нея, добра идея  Peace

# 497
  • Sofia
Преди да тръгна искам да кажа, че се записах за събота за хотел Анел. Но как ще се разпознаем не знам. Освен да пиша на якето АПРИЛ Simple Smile
Пожелавам ви лека и без ядове вечер, до утре!

# 498
Как сте мили ми момичета Heart Eyes

Аз се забих във Фейсбук групата и тотално занемарих форума Mr. Green

Толкова много сте изписали, но изчетох всичко!!!И така....аз вече сериозно почнах да се шашкам че още не съм усетила бебе...все пак не мен ми е 3та бременност, как е при вас?

Другото нещо...гледахте ли вчера на Ники Кънчев предаването за това изоставеното момиче което отиваше да ражда? Еее ,много емоционално...чакам петък за да гледам самото раждане. А Майчин дом как са го направили....потресаващо, браво!!!! Аз там раждах сина ни....преди много години, сега е една модерна европейска болница....който от вас ще ражда там-супер!!!

Прегръдки за всички вас и запоменете...няма нищо по-хубаво в живота от това което ни предстои сега!!!!!
  bouquet

# 499
здравей Ивка-пифка Simple Smile .. аз пък не съм виждала ФБ отдавна ... и Ники не гледах Sad
но за последното - съм съгласна с теб .. обаче тепърва започвам да се уча да му се радвам !

# 500
Момичета от днес съм в болничен 5 дни,все пак не мога да пия АБ,да съм болна и да ходя на работа.Работя в непрекъснат контакт с болни.....така че ,sorry.
Даже обмисляме с моя мъж изобщо да не се връщам на работа,ама ще видим.Дано сега бързо се оправя,стискате ми палци!!!

# 501
Здравейте и от мен , макар и късно ве4ерта.По темата за количките , от опит с ми казали да си набележа конкретни модели и вече след раждането се купува количката. Така ще направя и лично аз.Виждам че вече има мами които усещат бебчетата.Аз от днес започнах 16-та седмица и вече се надявам м/у 16-та и 20-та ка то за първа бременност да усетя пеперудите или гъделичкането , но засега си оставам само с периодични опъвания на матката от двете страни, точно покрай хода на уретерите.Качила съм за една седмица 1 кг и ве4е се треваожа , че от -7 съм на -6кг.Външно не ми личи , защото съм дебеланка, но мисля че в 5-я ве4е ще изглеждам с корем.Има ли други по-пухкави мами , може да ми пишат на лично, да видя при тях кога са усетили бебчето
За тези които са с проблеми в хемоглобина и желязо , мога да кажа че освен с храната и желязосъдържащи хапчета, повишение на стойностите се постига и с инжекции Вит.Б12, но лекар трябва да ги назначи.

# 502
Добро утро момичета. Аз се събудих, за да пишкам, а и съм гладна та набързо ще хапна нещо. Вие имате ли такива проблеми? Аз от самото начало ставах по два пъти през нощта, сега вече по един. Но от скоро почнах да усещам и нощен глад, особено ако съм вечеряла по-лека храна. Когато бях бременна с дъщеря си нощното ми "захранване" започна към 7-мия месец. Как е при вас?

# 503
Добро утро момичета. Аз се събудих, за да пишкам, а и съм гладна та набързо ще хапна нещо. Вие имате ли такива проблеми? Аз от самото начало ставах по два пъти през нощта, сега вече по един. Но от скоро почнах да усещам и нощен глад, особено ако съм вечеряла по-лека храна. Когато бях бременна с дъщеря си нощното ми "захранване" започна към 7-мия месец. Как е при вас?
Добро утро, аз бях така с първата си бременност, като станеше 04,00ч.-05,00 ч. ставах редовно да ям, за разлика от сега. Даже не се сещам, само че ме мъчи безсъние. Втората ми бременност е коренно различна от първата.

# 504
Да Ви се оплача, вчера докато бях на работа изведнъж ми стана много отпуснато, отпаднало и очите ми започнаха да боцкат /работя с компютър/. Толкова ми беше зле, че се отпуснах на стола и си вдигнах краката на компютъра. След което като ме видяха колеги и шефката разбра, реши да ме изпрати в къщи. След като се прибрах на обяд си измерих температурата, но нямах, а имам разстройство, което продължи цял следобед и цяла нощ и смятам днес да отида до ЛЛ. Започнах от следобяд с цедене на лимони, препечени филии, чай, нооо...newsm45

# 505
Добро утро!
Аз след час тръгвам за София и утре ще ви пиша как е минал прегледа Simple Smile
Хубав ден на всички! И не се ядосвайте за глупости Simple Smile

# 506
Anichka.bs,успех на прегледа,вълнуваща среща с бебоците.
Има доста болни сега по принцип,явно е и от рязката смяна на температурите.Много е трудно човек да се опази.Най-добре е бременните да не ходят на работа,ама....
Аз въпреки,че съм 5 дни в болнични-до др сряда,в4ера шефа ми се обади и ме помоли ако съм можела да съм отидела във понеделник на работа-представете си само.

# 507
Добро утро на всички работещи и лежащи вкъщи мамчета. Хубав ден на всички

# 508
Добро утро! Днес си взех изследванията от лаборатория в поликлиниката, в която си правих изследванията и се оказа, че не са ми направили за спин. Като ги попитах защо ми казаха, че АГ не ми е пуснала такива изследвания. Тов авъзможно ли е? При вас какви бяха иследванията по ЗК. Чудя се, ако наистина не ми е дадено направление, дали да си поискам, зашото ми се полага? Някой знае ли дали БХС за бременност над 35 г се поема от ЗК? Имам предвид този в 16-19 г.с.

# 509
Добро утро! Днес си взех изследванията от лаборатория в поликлиниката, в която си правих изследванията и се оказа, че не са ми направили за спин. Като ги попитах защо ми казаха, че АГ не ми е пуснала такива изследвания. Тов авъзможно ли е? При вас какви бяха иследванията по ЗК. Чудя се, ако наистина не ми е дадено направление, дали да си поискам, зашото ми се полага? Някой знае ли дали БХС за бременност над 35 г се поема от ЗК? Имам предвид този в 16-19 г.с.

На мен доки ми даде направление за СПИН и ми беше напълно безплатно, поискай си. Колкото до БХС мисля че е платено независимо от възрастта, но не съм сигурна на 100%. В МД струва 43 лв. Нека ако някоя мама е сигурна за БХС да каже.

Общи условия

Активация на акаунт