Есен пъстроцветна се задава, тестче с две чертички обещава :) – тема 75

• 29 371
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро момичета! Вече и при нас е бяло. Тази сутрин се съудих и видях, че и ние си имаме сняг Crazy
Зазу, мерси за кафенцето и закуската. Аз точно преди 5 минути изядах моята ( 3 филийки- мед и масло, масло и шунка и масло и лютеница  Crazy Party Heart Eyes ) Вземам си кафенцето
Яже, благодаря, че ме мислиш, но да ти кажа, носът ми си е все така. Отпушва се с ракията, но за малко. И по- лошото е че не се отпушва изцяло. Като се отпуши едната ноздра, другата се запушва.
Тази нощ и не можх да спя добре. Цяла нощ си бърсах носа.
Бени, ти как се оправи скъпа? А, и да ти кажа и мен ме понаболява гърлото. Как ми се ще да има някакви капки за нос, които и аз да мога да използвам. Сега пия само Осцилококцинум, ама май без ефект.
Атадарче, успех на ЖК и после да дойдеш на отчет  Mr. Green
Благодаря на всички момичета, които ми дадоха съвети за нослето.  Hug Hug Hug
Ами, момичета- това е от нас. Поздрави и от беба, палци за всички нуждаещи се.
Желая ви много ползотворен ден.  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 226
  • Пловдив
atadar имаш палчета за ЖК и да донесеш хубави новини  fingerscrossed

Хубав и топъл ден на всички  Hug

# 227
  • Sydney
imam nadejda за гърлото пиех Хомеожен (хомеопатично, не струва много и бързо ми помогна), мажех налепа с мед и сода за хляб, отделно много чайчета (но топли, не горещи) с лимон и мед, плодове (грейпфрут най-много помага), правих инхалации с лайка и сода за хляб и смучех разни бонбони от рода на "Лукчета" и "Голия". За отпушване на нос ми казаха някакъв много концентриран разтвор от лайка да си направя, ама мен ме до мързя. Иначе има едно "пръскало" с невен и прополис, ако не се лъжа - пак за гърло и тнт.  Peace (като каза филия с масло и лютеница се сетих, че само из този край така съм яла  Mr. Green )
mecani  Praynig за днес  Hug
atadar успех на ЖК, а за другото - нямаш грижи  Laughing  Hug

# 228
Добро утро.

Зазу, благодаря за кафето Hug
Атадарче, за ЖК днес  Praynig Praynig
Мецани, и за теб  Praynig Praynig за днес Hug

Желая ви много хубав ден Hug

# 229
  • Сливен
Добро утро и от мен, виждам че болните са се увеличили, но това е от времето и дано оздравеят всички много,много бързичко, някъде четох за паднали дървета и при нас е така, този вятър да утихва вече,че... #Cussing out
Хайде, хубав ден от мен Hug Hug Hug

# 230
Добро утро мацки Hug Hug Hug
Плодче и аз му се карам ,ама няма начин трябва да се работи Hug Hug
Атадарче палци за ЖК Praynig
Аничка как сте с Коко?
Зузу мерси за кафенцето и закуската ,ще си взема от кифличките ,че кафе не пия Peace
Мецани и за теб Hug Hug Hug
Донииии, радвам се че всичко е наред с бебчо Hug Peace
Лек ден на всички ,аз чакам свекито да дойде от село и отиваме на доктор,дано всичко мине добре Praynig Praynig Praynig

# 231
Добро утро!Тук още си вали-дано вземат да познаят,че днес ще се покаже и слънце,че много депресиращо ми влияе това време нещо!
Айде и малко вируси........
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 232
Добро утро,  Hug
взимам кафе и кроасан и се присъединявам към болните  Tired Страшна хрема ме мори и мен, но няма да се изтезавам с никакви илачи, сол, лимони и ракии, няма смисъл. Нали знаете, хрема без лекарства минава за една семдица, пък с лекарства - за седем дни. Заредила съм до мене кутия със слафетки и ще си точа кранчето  Laughing Ще пия кафе и ще отивам да дам кръвчица, стискайте палци да се съгласят да ми изпратят копие в къщи от резултатите, ако кажат, че не може, няма да пускам чхг-то, няма смисъл.

Пуфке, кофти за стринка, но дано й е за последно посещението в близките 9 месеца  Simple Smile

Ети, какво става, пиши, като можеш. Не се шашкай, дори да се окаже гестационен диабет, после ще премине. Аз бях на границата да получа и гинеколожката ме сложи на строга диета, редовно правех натоварвания с глюкоза, но се размина. Хубавото е, че качих само 6кг за цялата бременност, така че - има щастие в нещастието, всичко ще е наред  Hug

# 233
  • Варна
Дони, радвам се за хубавите новини от прегледа. Hug

Атадарче, имаш и моите палчета за прегледа. Praynig Praynig Praynig

Меци, успех с ендото. Praynig Praynig Praynig

Блонди, дано да успееш да ги убедиш да ти пратят копие с резултатите. Praynig Praynig Praynig

Ренденце, Имам надежда, бързо да оздравявате. Hug Hug

Теичка, браво за хубавите новини. Hug

# 234
  • Велико Търново
Атадарче, мм да, заваля, че и понатрупа. И е от този тежкия, мокър сняг. И по тази причина има много нападали клони  ooooh!
Имаш палчета за женската консултация  fingerscrossed
Дианка, палчета и за свекито - да има подобрение  fingerscrossed
Блонди, дано се съгласят да ти ги изпратят и после да докладваш  Hug
Айде, болните, бързо да се оправяте  Naughty  Hug

# 235
  • Пловдив
dianastml, стискам палчета за прегледа  Hug Praynig Пиши после какво е казал док.

Блонди, бързо оздравяване и на теб  Hug

Не се предавайте на тези вируси и грипове. Почвайте лимоните  Simple Smile

# 236
  • Габрово
Мецани, успех с придвижването. Тук е същото клони, клонища и цели дървета по земята + 10 см. сняг  Whistling. Сега напече и както се очаква и затопляне ще вадим лодките  Mr. Green.

Яжке, добре мина прегледа, всичко е наред с бебето, остава си момиче  Grinning.

Имам надежда, на мен много ми помага непрекъснато капане в носа на физиологичен разтовор и сребърна вода. Като дългострадаща от синузит съм пробвала какво ли не и мога да кажа, че болшинството от бабините методи за нос са доста неприятни и болезнени.

Дони, видя ли, че няма страшно  Grinning. Само спокойствие.

Тони, как е малкия Алекс?

Желая бързо оздравяване на болните  Hug.

# 237
Дони ще пиша после  Hug Hug
Тук в Пловдив едно слънчице е изгрялоооо ,приказка Laughing Laughing Laughing
На болните бързо да оздравяват Peace
Яжке благодаря Hug

# 238
  • Варна
Ох,благодаря ви,момичета!
Старая се,но нещо ми е трудно...Болят ме всички кости,все ми е студено и не знам кога ще отмине това.На всичкото отгоре съм в МЦ,та не мога много,много да се загрявам!

# 239
дони браво за хубавите новини, покрай бебчо. Hug. Радвай се, че още не качваш, последните месеци ще има да си качваш на воля  Rolling Eyes
лоли Flutter
дианка  Hug
Яжке  Hug май ще ми се размине, но ме е страх да кажа  Mr. Green
пуфпафка spoko
имам надежда аз вече съм писала, но пак ще напиша аз използвам сребърна вода за всичко, включително и за запушен нос. Преди две девери тя ми спаси съня.
Перуника мед в ноздрите е много опасно, защото никага не можеш да знаеш колко е чист медът. Баща ми се беше докарал до много тежко състояние с мед в ноздрите.
бени
атадар Praynig Praynig Praynig Praynig за ЖК
меци  Praynig
тони Hug
Кали аз хич не съобразявам с МЦ, грея си се пия аспирин и правя всичко възможно да се излекувам без антибиотици до една седмица за да може да направим бебето.

Сега съм пуснала На кафе, че вчера чух, че ще говорят за многоплодната бременност при ин витро и, че в чужбина не връщали повече от едно ембрионче.

Лек и усмихнат ден   Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт