Есен пъстроцветна се задава, тестче с две чертички обещава :) – тема 75

• 29 371
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
imam nadejda, чист лимон. Ако имаш лимон в къщи, изцеди си, и си сложи с капкомер по 2-3 капки в ноздра. Не съм го правила, виждала съм го от майка ми, която казва, че много помага, но пък си гори.
Иначе другото, за което се сетих е ракия, но това аз абсурд да го направя и не знам как е усещането

# 211
Имам надежда, аз знам за вода със сол, но не знам как ще ти се стори...

# 212
Благодаря ви момичета, аз до сега стоях с памуци с ракия. Дано се пооправят нещата. За солта и аз знам, но не знам как. Емичка, ако знаеш точно как?

# 213
Ами Надеждичка, солта се разтваря във вода и се смърка. Гадно е, но има ефект.  Peace

# 214
  • В градината...
Мила Надежда, аз до оня ден бях с памуците с ракия, после обърнах на памуци с концентриран разтвор на морска сол /даже има такива капки, които струват към 8 лв./. Четох, че може и мед в ноздрите. Навремето при много запушен нос съм цедяла лук-нищо не се усеща,като нямаш обоняние... Направи си инхалация със сода за хляб, може със сол и лайка, липа и др. Много топлене трябва. Като малки бяхме вечно с компресите, има какви ли не вяриации по темата, които майка  ми, която е педиатър, предпочиташе пред лекарствата. Най-сполучливо беше-натопляне на кракта, после се намазват с мазнина, сол, после-вестник, торбички и чорапи. На сутринта си като нов. Недостатък-не става за бременни и за време на цикъл /веднъж се събудих здрава, но ми беше изтекла кръвта от прегрявяне/.  Simple Smile

# 215
Можеш да направиш инхалация с чай от лайка и малко сода и др което се сещам е топла морска сол (на вързопче в парцалче) на нослето и то ще се разтече и отпуши   Hug

Последна редакция: пн, 17 окт 2011, 22:09 от pufpafka

# 216
Теичка, браво за хубавата новина от прегледа Hug
Зазу, този един месец много бързо ще мине, ще видиш и след това ти желая най - сладкият успех Hug Praynig
Линко, честито бебче на кумовете ви Hug  bouquet Живо и здраво да е!
Дианка Hug Hug, в последно време се случва и моят мъж да заспива рано-рано, но така се получава, защото от сутрин до вечер работи и накрая е капнал. Казвам му малко да намали работата (и от здравословна гл.т.), но не ме слуша Naughty
ВК, бързо оздравяване Hug
Дони, много се радвам за бебчо Hug Hug
Яжке, благодаря Hug Hug Hug Hug
Пуфпафка, съжелявам за лелката #2gunfire
Имам надежда, аз съм си отпушвала носа с мед. Неприятно е, но след няколко "рунда" минава Hug

# 217
Етичка, наистина, ако можеш бягай към Тутракана или можеш да се обадиш в Ескулапа да ги питаш дали те не може да ти помогнат.Например да ходиш само на вливания,а иначе да си си вкъщи. Мен щяха да ме приемат след аборта ,ако имах нужда от наблюдение (слава Богу) не се наложи.

А иначе задето ни клъчнаха тока... нямам думи просто.. никой не те предупреждава, идва, реже и айдйееее плащай 35 лв за включване. Няма такава тъпотия, честно ви казвам. Днес ми е адски каръшки ден. Оспах се за работа, спряха ни тока, много нерви,много нещо.

Отивам да поспя,че тая моя О. ми изпили нервите и тя, цял ден БОЛКИИИИИИИИ  ooooh! ooooh!

Хубава нощ,мили мои!!  Hug Hug

# 218
  • Пловдив
lolilita_, много форумен бой изядох, но пък като си го заслужавам така ще е  ooooh! Гащите се видяха от док по време на ФМ. Естествено той за всеки случай каза, че следващия път ще потвърди, но има славата на човек, който не бърка, та му вярвам.  Rolling Eyes И да - вече имам коремче  Heart Eyes

imam nadejda, пробвай с инхалации - аз съм правила с вода, сода, йод, 2 лукчета

# 219
  • София
Благодаря ви за добрите думи. Не знам какво щях да правя без тази темичка и страхотните момичета в нея   bouquet.

# 220
  • София
Добро утро   bouquet.
Айде на кафенцето:

Всеки да грабва по едно  Wink.
Ето ви и закусчица:

Пожелавам ви един хубав и бебеносен ден  Hug.

# 221
  • Велико Търново
Зазу, ти си пушка - вечерта ни приспиваш, а сутринта ни събуждаш  Laughing Hug
Вече и аз мога да кажа "Честит първи сняг!"  Mr. Green
Имам надежда, как си днес  Hug
Ема-Мария, дори не знам какви са тези антрални фоликули  Embarassed
Хубав, белоснежен, есенен ден ви пожелавам  Heart Eyes

# 222
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
rendence, kali_tod бързо да оздравявате  Hug
Doni_M браво на бебе Simple Smile не се тревожи - ще качиш  Hug
zazu1 мерси за закуската, кафето Simple Smile дано да се излекуваш, че после бебето бързо да стане  Praynig Hug
Теичка браво на теб, сега и хубава новина да донесеш скоро Simple Smile
sigma дано скоро и кола и бебче  Praynig Hug
imam_nadejda аз бях като теб, но и с налеп на гърлото...носа не успях да отпуша с тези методи, дано при теб се получи   Hug
pufpafka следващият път  Hug
atadar силно съм впечатлена от твоето момченце (гледах снимките в албумчето) - СТРАХОТЕН Е!
Аника_Б как сте вие? отдавна не си писала  Hug
това е за сега, казват, че днес ще е по студ от вчера, но от Четвъртък го дават затопляне - дано!
Лек ден Simple Smile  Hug

# 223
  • София
Дубрутрууууууууу
Плодчe  Hug Hug Hug
мадам тиква  Praynig Praynig Praynig това с ЦС  Thinking любовта не вреди Mr. Green
daisy_ Честито - лека, безпроблемна и вълшебна до термин Praynig Peace Hug
lolilita_  Hug Hug Hug
zuzi_79 силно стиснати палци за хубави новини от прегледа Praynig Praynig Praynig
Шехина  Praynig
Ема-Мария  Hug Hug Hug
eti_1988  Hug Hug Hug Hug Hug всички сме с теб и стискам палци скоро да се оправиш и колкото може по - бързо да се махаш от тая болница Praynig Peace Hug когато можеш пиши как си Praynig
KaRoLa  Hug Hug Hug напълно те разбирам - имаш пълно основание да си бясна, ако бяхме нормална бяла държава да ги съдиш до дупка, но тук това ще е само загуба на нерви и пари Close
Frango  Hug съжалявам за резултата от кръвния, дано причината за закъснението не е сериозна Praynig
zazu1 бързо да се излекувате и дано другия месец Praynig Praynig Praynig
Doni M радвам се за хубавите новини Hug Hug Hug браво на детенце все така да си расте Heart Eyes
баба Яжка и в Търново ле заваля сняг Crazy
benitabeni много благодаря - знае ли чоек с тая хубавата мома дето сте си я поръчали може и да се сродим Wink Heart Eyes Mr. Green
аз днес съм на ЖК по обяд, дай Боже всичко да е наред Praynig
силно стиснати палци за нуждаещите се, успех на ловуващите и силни прегръдки за всички други Hug
желая ви ТОПЪЛ, усмихнат и вълшебен ден и само хубави новини и положителни емоции Wink Hug Heart Eyes

# 224
  • В къщурката на хълма на феите
Добрютро, благодаря ви за палчетата, днес ендо-то ще каже как ще процедираме нататък .. ако успея да стигна до там разбира се - не знам как е при вас момичета, но тук е като в Камбоджа - само пред моя блок на паркинга има две паднали дървета, пък за по тротоарите да не ви обяснявам ooooh! вече почнахме да залагаме кой ще е първия който ще разчисти дървения материали - общината или мургавите братя от ма'алата Mr. Green хубав ден ви пожелавам  bouquet

п.с. честит първи сняг на затрупаните Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт