Есен пъстроцветна се задава, тестче с две чертички обещава :) – тема 75

• 29 370
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
подсмрък  cold  Ill
ставам да ви нагледам  smile3530
Ети  Praynig Praynig Praynig ще мине всичко, ще сте добре с бебчо
Слънчоо днес не е писала май Thinking
хайде лека ви вечер момичета  Hug

# 196
  • Варна
подсмрък  cold  Ill
ставам да ви нагледам  smile3530
Ети  Praynig Praynig Praynig ще мине всичко, ще сте добре с бебчо
Слънчоо днес не е писала май Thinking
хайде лека ви вечер момичета  Hug
ooooh! Ренденце,и аз така...Само лежа и от време на време като се схвана от лежане,та се премъкна на компа да ви нагледам!И като ми замръзнат краката и хайде пак обратно в леглото!
Бързо оздравяване и на теб!  bouquet

# 197
Хей, момичета, мен днес ме стопли една новина и тя е , че моята кумица роди  момченце, все още не съм говорила с нея и незнам подробности за бебчо, но тя е добре и както първия път е родила лесно, дай боже всекиму, така леко да се оттърва! Името още го мислят newsm78, май ще е задача на таткото тоя път да реши. Ех, че ми е превъзбудено...
Моя син като разбра и вика: Аз първи щях да стана батко, ама като стана така с бебето... Те с малкия кумец все си мерят "пишките" Joy argue

# 198
Ренденце , не съм писала , ама сме си тук. Да се оправяш бързо  Hug
linko5 ,  честито, много здраве, радост и само хубави мигове.
Хубава , топла и бебеносна на всички ето ви и хубави вируси  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 199
Реденце ,Кали бързо възстановяване Hug Hug
Линко честит ви малък кумец ,да ви е жив и здрав Hug Hug Hug
Дейзи честито и от мен Hug
Аз досега се лакирах ,че мъжо заспа и общо взето тъпея,ама неискам да го будя ,защото е много изморен ,а и на село имаше много работа и неможа да си почине  Sad Sad

# 200
  • Варна
Лелее записвам се чак на 14-стр. сега ще ви изчета Simple Smile
Кафенце, благодаря за темичката   bouquet
И аз се разболях, с ужасна хрема съм и главата ме боли ... Родителите на милото ще ни идват на гости, че къщата им е наводнена и нямат ток, а така исках да си стоя в леглото Sad Дано на спира вече тоя дъжд, че не се издържа.
Ети, дано да се подобриш и да сте добре с бебо  Hug
Прегръщам ви всички  Heart Eyes

# 201
На всички болнички - бързо възстановяване!  Wink Hug
Дейзи, каква прекрасна новина! Честито!   bouquet

# 202
  • София
Ети, изпращам ти цялата си положителна енегрия и любов!!!  Hug Hug Hug

# 203
  • Пловдив
Ето ме! Срам не срам си признавам, че напразно съм се притеснявала  Blush Бебчо си е наред и си расте - вече е 200 гр. Беше свит на кравайче и си кротуваше. Явно и на него му е хладничко  Crazy Та това е... Изписаха ми магнезии и вече в чудо се виждам кое сутрин, кое вечер, кое пък 4 часа след Л-Тироксина, кое 2 часа след, кое 10 часа преди  #Crazy Иначе странното е, че си стоя на моите килограми и не наддавам  Thinking

lolilita_, важното е, че си добре и дано почивката от форума ти се е отразила добре и скоро да ни зарадваш  Praynig

zuzi_79
, стискаме ги, та чак ги премазваме  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Praynig Praynig Praynig

eti_1988, много кураж миличка  Sad Каквото и да се случи бъди силна и се бори за бебчето! Ще запаля една свещичка и ще се помоля за теб  Praynig

Frango, отрицателен е.

zazu1, важното е всичко каквото трябва да се излекува, че после да си готова за една хубава бременност  Peace

# 204
Аз днес се скъсах от готвене   chef
Браво, Дейзи, хайде сега още 2-3 теста положителни до края на седмицата.
Ети, не съм лежала в патология, но в АГ-то съм раждала два пъти. Ако са толкова неориентирани и груби, аз бих се преместила в Тутракан. Само идея, ако искаш помисли  Peace Дано не ти се налага все пак по дълъг престой, но за всеки случай вместо да ти пилят нервите и да се чудят и туткат, за Тутракан казват само хубави думи за отношение и своевременно реагиране.
Карола, много неприятна ситуация  ooooh!

# 205
  • Велико Търново
Мециfingerscrossed за утре
Цветето, хубаво е, че успяваш да не се вглъбяваш толкова в мисълта за бебе  Hug
ПуфпафкеHug Hug
Жоржи, бързо да минава месеца и да сте си двамата  Heart Eyes
Плодче, пожелавам и на теб същото, което пожелах на Ренденцето - Клостилът да помогне и след месец да ни се хвалите  Hug
Сигмичка, маргаритките са чудесни   bouquet За колата ти пожелавам да напълните задната седалка с малки човечета  Hug
Кали, гледай си здравето, работата няма да избяга  Hug
Тиквичке, дано закъснението да не е от задържан фоликул  Praynig
Ей, Дони, страхотни новини  Hug То вярно голяма обърквация за тези хапчета   #Crazy
Ренденце, скорошно оздравяване  Heart Eyes Ти какво стана - ще ходиш ли командировка, че от вчера съм се сетила да питам  Rolling Eyes
Ивапче, а ти като си ходила на преглед, да кажеш как е минал ли  Whistling
Лоли, добре си се завърнала  Hug
Зузка, естествено, че имате палчета  fingerscrossed
Петеса, би трябвало да има в билкови аптеки или както там се казват  Heart Eyes
Ети, както са те посъветвали момичетата - Мисли позитивно! Колкото и да е трудно, колкото и да ти е самотно - ние сме с теб. Бъди спокойна, за да осигуриш комфорт на човечето в теб. Всичко ще бъде наред  Hug Ацетонът ще изчезне яко-дим и след това ще можеш да се насладиш на този страхотен етап от живота ти  Hug Дръж ни в течение, защото те мислим  Heart Eyes
Карола, тази тема е една от любимите ми  #2gunfire Няма да се разливам, само ще кажа, че всеки ден нещо ми напомня, че живея в Абсурдистан  #Cussing out
Ани, всичко ще се нареди - сега кола, скоро и бебе  Heart Eyes Пък ако бебето изпревари колата - още по-добре  Grinning
Дидолинка , добре си се завърнала  Hug
Теичка, пожелавам ти всички прегледи да са с такива хубави заключения  Peace
Зазу, съвсем неусетно ще дойде другия месец и ти пожелавам вече да е твоят  Hug
Линко, да е живо и здраво малкото бебенце   bouquet
Оф, че дълго стана  ooooh!
Да обобщя: Скорошно оздравяване на болничките  Heart Eyes
За всички с малки и големи коли: съвсем скоро да махат гумите и да ги напълнят с детски ревове, крясъци и усмивки  love001

# 206
Дони, ще те шамаря с тези притеснения!!! Много ясно, че бебчо ще е добре!!! Кажи сега за тумбака - расте ли? preggo А защо говориш в мъжки род? Да не сте видели сини гащи? stork-boy

# 207
Момичета, сега успях да се докопам до форума, нещо май беше блокирал. Връщам се да ви чета.
На мен определено ми дойде цикъла  Tired
Обаче се радвам на вашата подкрепа, сега гледам и албумчето със снимки, успях да кача и аз и толкова много ви се радвам, че чак забравям да ми е мъчно. Златни сте да знаете и колкото сте златни толкова сте и прекрасни-всичките, немога да ви се нарадвам  Hug Hug Hug  bouquet

# 208
Добър вечер, милички!

Лоли, съде се губиш, сладурче? Радвам се да те видя  Hug
Мецко, стискам палчета за резултатите! Крайно време е нещата да задобряват, айде стига толкова изпитания  Wink  Hug
Момичета, имам едно въпросче  Blush (сори, ако звучи тъпо)... 2 ден от МЦ рано ли е да се гледат антрални фоликули? Все чета за трети ден, но аз нямам възможност да отида в сряда...

Последна редакция: пн, 17 окт 2011, 21:20 от Ема-Мария

# 209
Момичета, носът ми е много запшен и тече. Какво мога да сложа, за да се пооправи, че поне да мога да спя? Моля ви за предложения, че чета, че при бременност не може капки Sad

Общи условия

Активация на акаунт