Есен пъстроцветна се задава, тестче с две чертички обещава :) – тема 75

• 29 370
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Добъррррр дееенн!
Малиии успявам най-накрая да се запиша на 12 страница, като съм пропуснала и цяяла 1 тема  Laughing (Голяма почивка- Голямо чудо).Завърнахме се и се чувствам много, много добре.Бебе не направихме де и там - още щом се върнахме и цъфнах.Другия месец пак  Laughing
Айде, че имам много, много да ви чета   love001

# 181
  • Варна
Ети, бъди силна, всичко ще мине и замине. Важното е бебчо да е добре! Praynig Praynig Praynig

мадам тиква, и аз съм имала по-обилна ЦС 2-3 дни преди цикъл. Hug

# 182
Дидолина, добре завърнала се!  Mr. Green

# 183
eti_1988 кураж съвсем скоро всичко ще бъде зад гърба ти и ще се радваш на една прекрасна бременност.
KaRoLa такава си е нашата държава-майка за циганите и мащеха за нас  Embarassed Embarassed Embarassed
Зузко вече раздаваме сериозни ритници  Joy Joy Joy шегувам се че ще е  hahaha футболистка като вуйчо си !

# 184
Ети мила много силни прегръдки и бъди силна, заради бебчето, за жалост отношението навсякъде е така /говоря за държавни болници/. Всичко ще се оправи  Praynig Praynig Praynig Praynig
Карола не сте платили сметката за предния месец /т.е по-предния-август/, не за тоя, срока е до 25-ти предния месец. До 25.10 плащаме тока за септември, който по отчет е август-септември... А болничен ще получиш, но към 25-то число  Sad най-вероятно, дано е по-скоро  Hug
мадам тиква, ако не се лъжа беше писала, че док. е видял, че има не спукан фоликул .... но иначе и при мен е имало по-обилно течение преди МЦ

# 185
ЕтиPraynig стискам палци този кошмар да приключи бързо Hug
Сигма, а нашата кола е голяма, има място и за две колички, но за сега отзад возим някоя и друга гума Simple Smile
ДидолинаHug добре завърнала се Hug

# 186
Привет момичета!
Ети, много съжалявам, наистина мисли главно, че всичко това е за да се случи накрая нещо много хубаво. Аз точно поради всичко, което си написала гледам максимално да се въздържам от посещения на лекари и болници!
KaRoLa, съжалявам за проблемите, съгласна съм с това, което си написала!
Дони, зузи, да се похвалите с хубави новини!
Шанел, не се притеснявай, че хабиш малко повече нерви, нормално е това положение като си с две малки деца, сигурна съм, че с това няма да навредиш на бебо! Аз и през двете бремености имах много поводи за нерви, но не е имало последствия!
Пуфпафка Hug
Дейзи, чудесна новина, пожелавам ти една щастлива бременост!  bouquet

# 187
daisy_ честито!!!  лека и безпроблемна бременност!!!   Praynig  дано хубавата понеделнишка новина е на късмет на всички!   Hug

# 188
  • София
Мили момичета, извинявайте, че нахълтвам в темата ви, но имам въпрос, който ме тревожи, а няма да мога да чуя лекарката си преди утре. Днес тя ми пусна кръвен тест за бременност, за да отхвърли съмнение за извънматочна такава. Цикълът ми закъснява със седмица, а тя не вижда причина за това на ултразвук. Ето ги и резултатите от Кандиларов:
бета ЧХГ   <0.100     U/l   0 - 1   ECLIA
Отрицателни ли са? Понеже на другите лаборатории единиците са различни, та се зачудих... Много, много съм притеснена  Cry

# 189
Ети , скорошно оздравяване ! Ще се опаравиш, мисли само за хубави неща като например как след някой и друг месец ще ти се усмихва бебето и ще ти гука.  Heart Eyes
Дейзи , ЧЕСТИТО мила, много лека бременност !
Искам да пожелая късмет на всички момичета, които имат нужда от него !  Hug

Аз днес бях на преглед, всичко ми е наред, даже лекаря каза, че съм най-здравата му пациентка за деня, и ме помни милия, още от неволята ми в началото на годината  Blush Heart Eyes  Да ми е жив и здрав.
Прегръщам ви всички !

# 190
бета ЧХГ   <0.100     U/l   0 - 1   ECLIA
Отрицателни ли са?
Категорично отрицателен. Това е най-ниската стойност в Кандиларов. Съжалявам, но закъснението ти не се дължи на бременност.

# 191
Кафенце, как сте вие трите?

Някоя снимка на шкембака няма ли да видим?

# 192
  • София
Благодаря, Кафенце! Честно казано се радвам, че са отрицателни, защото вероятността за извънматочна бременност ме ужаси... Просто мерните им единици ми се сториха по-различни от тези на останалите лаборатории и затова се допитах до вас.
Успех на всички момичета в темата! Hug

# 193
  • до едно тепе
Бррр много студено днес cold
Лоли добре си се появила. HugПоне са ви пуснали парното,че ние сме без тая екстра Rolling Eyes
Дейзи тихичко честито  bouquet Дано сурнеш крак и в тая тема всеки ден по един + тест  Flutter
Ети мисли положително и нещата ще се наредят Hug
Сигмичка дано пък да ускорите купуването на по-голямата кола поради усилено растящ корем,ама не от банички де  Whistling
Зузко ще стискаме много силно fingerscrossed
Лека и бебносна мацки.Да знаете,че под завивките с компания е топло Mr. Green
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 194
  • София
Здравейте, от мен.
Ние си останахме в къщи с малкия, защото започна да кашля и решихме да го оставим за 2-3 дни да се оправи.
Daisy, честито   bouquet. Пожелавам ти една вълшебна бременност и здраво бебче на финала.
Да ви се ожаля, след всички надежди, тест за овулация и т.н., се оказа, че този месец няма да правим опити, защото трябва още да се лекуваме  Cry. Стана ми много криво. Тъкмо засякох момента и пак ще има пропуск, но какво да се прави. Свиквам с мисълта, че и този месец няма да е нашия и чакам следващия  Rolling Eyes. Стискайет палци до тогава вече всичко да е наред и да можем да стартираме с нормалните опити  Praynig.

Общи условия

Активация на акаунт