Есен пъстроцветна се задава, тестче с две чертички обещава :) – тема 75

• 29 370
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
О, Ети, много съжалявам за всичко, което ти се случва в момента. Стискам силно палци и от сърце ти пожелавам всичко да е наред. Ще се нормализират нещата, ще видиш  Hug А на безсърдечните не обръщай внимание изобщо, да си вършат работата и това, гледай ти да си сравнително спокойна.  Hug Пиши когато можеш, с теб сме  Heart Eyes

# 166
Ети, като за начало искам да се опиташ да се стегнеш! Не те знам за какво ще си мислиш...за зелени полета, красиви цветни градини, острови, плажове и т.н Намери твоето местенце и отиди там мислено...прави го всеки път щом ти дойде нагорно реалността! Помисли за онова малкото в теб, нека то ти дава сили! Няма непоправими неща, така че и ацетона ще се изпари, само бъди по-търпелива. Опитай се да мислиш малко по-позитивно, на никой не му е лесно! Само ти можеш да намериш начин да се чувстваш по-добре!  Hug

Ло, не ти завиждам! Като гледам тук какво е навън, мога да си представя при теб как е!  Crazy  ooooh! Одери някоя мечка и й открадни кожуха, други не се сещам  hahaha

# 167
  • Sydney
eti_1988 само положителни мисли и всичко ще бъде наред  Praynig Hug
zuzi_79 много стиснати палци за прегледа  Praynig Praynig  Praynig Hug
lolilita_ белите мечки и полярните лисици са изключително нахални същества...  Mr. Green

# 168
Етинка, спокойно миличка. Мисли си само за хубави неща и не се  натоварвай с негативни. Всичко ще е наред.
Каквото и да се случва си мисли само за малкия човек, който расте в теб. Важното е с него всичко да е наред. Прегръщам те силно и ти пращам положителна енергия.
С теб сме  Hug Hug Hug

# 169
Eti_1988 съчувствам ти. Аз последния път като влязох в болница (заради детенце) също ревах от безсилие и от грубото, безхаберно и нагло отношение на лекари и сестри. Пожелавам ти скоро да забравиш за тези неволи. Ако имаш възможност записвай си и проверявай това с което те лекуват.  Hug

# 170
Ох, Ети,мила, само като прочетох,че ще ходиш в тоя затвор си помислих колко ще те скапят там... Иска ми се да ти кажа,че всичко ще мине, но като знам къде си ми е малко трудно. Ще гледат да те минат по хиляди пътеки и на края ще кажат,че ене е трябвало това и онова. А епикризата съвсем няма да отговаря на това, което ти се е случвало.

Наистина, както е казала ЗУ, мисли за детенце и хич не им обръщай внимание. Ние всички те подкрепяме и искаме само хубави неща да чуваме от теб!!! Много те прегръщам и подкрепям, доколкото мога от разстояние!!  Hug Hug

# 171
  • Burgas, Bulgaria
Ети кураж мила- Hug
Момичета обърках се - имам жестока ЦС точно сега -вместо цикъл...... аз се молех да видя такова нещо преди 15 дни ....може ли да има О сега  newsm78 пак.....
от вятъра половината керемиди ги няма и от прозореца ми тече вода  Shocked-нова къща ..... тока спира .... направо е ужас ....-такава буря  Rolling Eyes

# 172
А аз да ви кажа колко съм бясна.... Чакам НОИ да ми преведе болничния з аминалия месец и още нямам и една стотинка от тях. И днес ни изключиха тока. Не сме платили само за тоя месец и ни дръпнаха шалтера. Как на някой мургави хорица не им спират тока, не плащат с години, аз не съм платила една сметка, заради болничните и сега ще седим на студено,защото в тая ****** държава нищо не е уредено. знам ,че не му е тук мястото, но рпосто много се вбесих Sad

# 173
Eти, нали си за добро там . Още малко устискай  Hug
Момичета, утре ще се простя с колата ми. Мойто момиче ми служи вярно 5 години, ама вече почна да издиша . В последната година в нея съм наляла сума надвишаваща стойността и. Надявам се, че след една година ще си купим нова и голяма кола която ще побира количка и столче и кошара  Grinning

# 174
  • В градината...
Ети, кураж, няма как да не си възмутена, който и да е, ще е бесен! Но, поне погледни хубавите неща, които са ти се случили и гледай само към тях  Hug
мадам тиква, незнам защо, но на мен винаги преди цикъл ми се увеличава слузта, даже става като едно прозрачно течение. Някой друг има ли такива симптоми?
карола, уви, така е. Когато ние чакаме държавата да ни даде, нямаме права и неустоки, а когато ние трябва да даваме - ни резват главите от кръста!
сигма, пожелавам ти кола, която да побира двойна количка!

# 175
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Здравейте. За съжаление аз никак не се подобрявам. След сума ти и банки, които ми преляха пак имам ацетон. Момичета направо се смазах психически тук, имам вече гадене на определени миризми, ама те го изкараа световен проблем и бях на инжекции деган, сега съм на хапчета. По-лошото е че утре ще изследваме кръвната захар заради вероятен гестационен диабет. Уплашена съм, имам нужда от няаква добра дума, но тук властва безсърдечие към пациентите, извинете за негативния пост.
Ети, мила, стискай зъби и мисли само за бебчо, нека това да те крепи докато преминеш през това трудно изпитание, а между другото - много рано са се сетили за кръвната захар  Shocked е*ати лекарите .... ти като каза ацетон и на мен веднага ми светна, въпреки че не съм лекар ...
Оправяй се бързо и те чакаме с хубави новини за бебчо  Hug Hug Hug

# 176
Ети, кураж и от мен, всичко ще мине и ще помниш само хубавите неща после  Hug
За тази слуз и аз имам, точно преди цикъл е доста силна, но  е водниста не е като белтък на яйце...не знам какво точно е, но винаги е преди цикъла през ФФ нямам такива екстри  Thinking
Сигма и ние сме решили да си купуваме кола за количка  Mr. Green че сега сме с една раздрънкана корсичка ...ма още сме на етап мечти, ни бебе ни кола  виждам аз да се задава. Въпреки, че мъжо е много въодушевен (за колата разбира се, тази част бебето имам чувството, че не го вълнува особено  ooooh! )
Карола права си така е  Tired
От днес съм решила да ходя на фитнес, ще видим до кога. Нещо с тези термометри с които се събуждам, витамини, чайове почнах да възприемам  себе си като  болна  Embarassed Парадоксалното е, че пък всички около мен кашлят и подсмърчат само аз държа фронта  Whistling то има си хас с една шепа витамини всеки ден

# 177
  • Сливен
За един час ме нямаше - и само лоши новини, за които разбира се съжалявам и се моля по-скоро да се оправят нещата, особено за Ети - миличка бъди много силна, аз съм лежала в шестия месец за задържане, с ударни системи и на лекарства последните месеци, така че знам какво ти е, при това и с един спонтанен аборт преди това, зная колко си изплашена и несигурна, искрено вярвам че нещата при теб съвсем скоро ще изглеждат по един много по-добър начин Praynig Praynig Praynig Hug

# 178
Ети мила силно стискам палци и се моля за теб Praynig Praynig Praynig

# 179
Лолитка добре сме мила ,нищо интересно Hug Hug Hug
Ети мила спокойно ,всичко ще е наред Hug Hug Hug
Сигма ние вече се сдобихме преди 4 месеца с нова кола с очакване да стои бебешко столче отзад ,ама все още няма ,айде дано скоро и ние и вие да се обебим и всички момичета във темичката де Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace
Карола дано скоро да ти преведат болничния Hug
Зузи стискам палци Hug Hug
Айде чао ,че готвя днес ще сме на мусака Peace

Общи условия

Активация на акаунт