Есен пъстроцветна се задава, тестче с две чертички обещава :) – тема 75

• 29 370
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Плодче,  Hug Hug Hug
Зузи, Praynig Praynig Praynig
Момичета, аз даже сготвих- пилешка супа и пиле с ориз. Тази вечер сме на пилешко, само не мога да се сетя за десерт с пиле  hahaha
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 151
  • В градината...
Имам надежда, има, има, един турски десерт с пиле.

# 152
Лоли, не зачезвай така задълго  Mr. Green
Плодчето имаше на  аватара  преди тоя  Глория / фолкпевицата /, а сега с тия печени хлебчета ме разбива .

# 153
Перуника, струва ми се, че на всички членове от семейството ще им дойде в повече Wink ,но все пак ще ми е интересно какъв е този десерт?

# 154
Лоли, не зачезвай така задълго  Mr. Green
Плодчето имаше на  аватара  преди тоя  Глория / фолкпевицата /, а сега с тия печени хлебчета ме разбива .

Сигма, освен че ти е сложно, какво става покрай теб? Опитах се да те шпионирам, като ти върна постовете, ама мнооооого пишеш  Mr. Green

Плодче, какви са тия козунаци, нали ще плодуваме? Само да ми паднеш как ще теошаматя, значи!!!

# 155
Лолке, ти на кой край на света си сега, че ти изтървах дирите вече!

# 156
Лоли, че то малко ли е сложното. Нищо не правя по репродуктивния въпрос. Във финансова почивка сме малко. Чакам фонда.

# 157
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
rendence благодаря за инфото и бързичко се оправяй  Hug 
Мисля да започна да го пия, имам някакво чувство че два месеца под ред имам неуспешна имплантация, а чудех се намира ли се по аптеките?

daisy   bouquet честито за двете чертички, пожелавам ти скоро да чуеш едно хубаво тупкащо сърчице !

# 158
Момичета, пишете със скоростта на светлината, дори не мога да ви изчета Blush Ама се старая, де Wink И няма да пропусна да честитя на Дейзи - чудесна новина, дано е лека бременността ти и да се увенчае с едно прекрасно бебче накрая! Hug

На всички останали, на които е нужна морална подкрепа - кураж и спокойствие, момичета Hug Всичко ще бъде наред Heart Eyes

При мен няма с какво да се отчета - чакам си нежеланите гости и това е. Ако може да ми забравят адреса този месец, много ще се зарадвам Mr. Green, ама ще видим Wink

# 159
Лоли, в момента си доръфвам Simple Smile ябълката. Вчера бях на събор и ми е простено за "стъпката в страни". Mr. Green
Сигма, чак пък да ми е леля (за протокола, тя е на 38г. Simple Smile )

# 160
Плодче, аз имам племеници на 24 и 20 години. 

# 161
Хоп и аз тук!
Кафенце,  Hug   bouquet Като видя двете розови щъркелчета след името ти направо се разтапям!  Hug

Дано темичката донесе на всички ни много прекрасни емоции и дни, пълни с прекрасни изненади!
 Hug на всички!

# 162
Здравейте момичета
Зузи, Плодче, а и всички останали  Praynig Praynig Praynig Praynig и палците са стиснати - общо 4 броя  Laughing
Честито на Дейзи, дано седмицата продължи в този ред на мисли  Praynig
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Лек ден и стискам палци за всички

# 163
Зу, на северният полюс съм  cold Хубаво, че вчера пуснаха парното в къщи, че не спим с шапки  newsm46

Сигма, пожелавам ти финансова инжекция , след забременяване по естествен път  Hug

Плодче, ръфай, ама повече в странио да не си стъпала  Joy

# 164
zdraveite. Za syjalenie az nikak ne se podobrqvam. Sled suma ti i banki,koito mi prelqha pak imam aceton. Momicheta napravo se smazah psihicheski tuk, imam veche gadene na opredeleni mirizmi, ama te go izkaraa svetoven problem i bqh na injekcii degan, sega sym na hapcheta. Po-loshoto e che utre shte izsledvame kryvnata zahar zaradi veroqren gestacionen diabet. Uplashena sym, imam nujda ot nqakva dobra duma, no tuk vlastva bezsyrdechie kym pacientite, izvinete za negativniq post.                  
Deisi chestito, pojelavam ti bezproblemna bremennost i hubav final

Общи условия

Активация на акаунт