Есен пъстроцветна се задава, тестче с две чертички обещава :) – тема 75

• 29 371
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
внд вдига се - виж моята
Шанел погледни системата минус 60 аз съм на нея, яде се всичко общо взето.
ооооооооо зузке  smile3533

# 406

Ей, най-накрая ме видя!  Joy На крак ли сме днес вече, сополивке?

# 407
  • В градината...
Теичка, чудесна идея, благодаря ти /за вечерната иглика/, ще пробвам!
Линко, поне няма да се наложи да ходиш Simple Smile

# 408
  • София
офффф
аз днес съм малко по-добре
пих парацетамол и Тайлол хот- нали не е проблем че не смея да пия нещо с Аспирин
че ако нещо е станало/дано Praynig/ да не стане гаф

# 409
Тайлола не е много добра идея! Не е проблем, че си го пила веднъж, но по-добре не повтаряй! Карай си на парацетамол или купи нещо хомеопатично  Peace

# 410
  • Варна
Тони, вие здрави ли сте ?

О, Сигме, от понеделник сме на градина. Още малко остана от пъпките (варицелата) и съвсем ще сме като нови. Grinning

Шанел, ако и ти имаш някакви въпроси можеш да ми пишеш на ЛС, ще се радвам да помогна. Hug

Ети, радвам се, че нещата се подреждат и скоро ще си бъдеш в къщи. Hug

# 411
Здравейте момичета!
Браво на Линко, че ни зарадва така хубаво вчера! HugДано всичко да е наред докрая и само хубави новини!
Пуфпафке, и на мен ми минаха същите мисли, че ако случайно вземе да стане работата на бебо термина ще е около моя рожден ден, много хубаво чак да се размечтае човек! Simple Smile
Диана, дано да ви свършват скоро мъките, та да си отдъхнете и ти и свекърва ти, поздравления и за теб, че си толкова всеодайна снаха!
Мецани, дано и при вас да няма повече изпитания и само хубави новини!
Жоржита, честит рожден ден на малката ти принцеса!  bouquet

# 412
И аз пия някаква напитка от разтворим парацетамол с псевдофедрин. Който май е противопоказен, ама на мен лично парацетамола хич не ми помага  Tired

# 413

Ей, най-накрая ме видя!  Joy На крак ли сме днес вече, сополивке?

видяхте я  search На половин крак съм, пооправям се, точно за О ще съм на крака и ще лОвим яЙца  fertilization

ВНД, Зузка е права за тайлола.

От два дни се мъча да изгледам филма "Дървото на живота" и все заспивам, а искам да му дам шанс да ме грабне ама......

Исках и още нещо да кажа ама забравих  ooooh!

# 414
Ренденце, като каза О, аз оня ден като бях на лекар, той ми вика, че съм в овулация. И аз казах : Никакъв секс !  Mr. Green  И той  Shocked  И му казах, че мъжо не е искал бебето преди, а той ме попита, дали съм още с него. И аз отговорих положително. Е какво да се прави, или съм много добра, или просто така ми изнася. Но ако не видя промяна, ще го сменям ! Пълно е с мъже. Стига да съм разумна и сигурна в себе си.

# 415
не знам от колко време сте заедно. Моя след втората година заедно почна да се замисля, ако беше по-млад най-вероятно щеше да почака още 3-4 години за разкош  Crazy.
Трябва и двамата да сте на една вълна, няма как Confused

# 416
Хайде за разнообразие един запис от мен Party

Да де, да се допълня както винаги babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 417
  • Burgas, Bulgaria
моя пък каза, че покрай мене побелял и разликата ни вече си личала повече(12г.).... Laughing луд човек....
Тони тази Варицела е много гадна-не  детето ,а таткото я каpа на 37години, ако знаете как се кара Варицела- интересно е.....
Болните момичета- да знаете, че каквото и да се пие не минат ли 3 дни ,нищо не помага..... аз го прекарах миналата седмица ,че и с температура ... остана само хремата , но е много гаден този грип...

# 418
Теичка, аз съм специалист за съжаление по темата! Моят мъж не само сега се дърпа, макар че този път е най-сериозно и предните два пъти трябваше доста уговорки. Аз при моя съм наясно, че става дума за прекалено обмисляне на всичко свързано с бъдещето, хубавото при моя човек е че поне като забременея, общо взето му минават страховете.
Може и при твоя да е нещо временно, ако виждаш, че има надежда, дай му още един шанс да си помисли! Simple Smile
Пропуснах в предния пост да пожелая на Слънчо да се оправя, че точно преди раждането е много неприятно да не е съвсем във форма!

# 419
добро утро и от мен момичета!  колко много сте писали, лягам си с вас, ставам, и не мога да насмогна да ви прочета!
atadar леле леле, бузкииииииии    newsm47
jiorjita да ти е жива и здрава малката кукла, много да ви радва, а вие да я слушкате  Wink  мерси за тортичката, направо ми се прииска да съм пак дете с тези красоти  newsm08
KaRoLa кой говори за несериозност, на всеки може да се случи!  каквото такова!  на нас също веднъж ни го изключиха, бяхме три дни на свещи и си готвехме на туристическо газово котлонче взето назаем.  късмет, че беше топло тогава.
ELIL11  дано маминка да е добре, само хубави неща да ви кажат докторите и да си я прибирате вкъщи!
shanel1982  аз от понеделник започвам 90-дневно разделно хранене, много го хвалят, четох че става и за бременни, ако прочети да видиш дали ще ти хареса.
eti_1988 стискам палчета утре да си по-добре и бързо да те изписват   fingerscrossed
dianastml fingerscrossed
Lady Vi благодаря!!!   newsm75 newsm79 newsm28
много стиснати палчета на всички ви!  пожелавам на всички чакащи двойни магистралки!  моята лелка трябва чак другия петък да се появи, а от два дни гърдите ми са напрегнати, днес вече и болят, за първи път се усещам така, някакви идеи защо?  хубава вечер ви желая, аз се захващам за работа.   Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт