ЮНЧЕ гладно виква: "За Хелуин ще папам тиква"!

• 35 719
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
МамаАни, добре е днес, малко по-рядко яде. Успяхме пак да навестим Икеа, не знам остана ли нещо, дето не сме купили.  Crazy
Днес изплюска половин тиквено пюре, чак си натискаше лъжицата към устата!
Взех няколко различни вида и марки и ще пробвам кое ще му харесва, тъкмо да събера бурканчета за съхранение.

Тина, кажи му на твоя мъж, че си го казала това в изблик на безсилие. Понякога наистина идва в повече целият рев и безсъние, на мен лично ми е идвало да ги метна през балкона и двамата  Crazy, но бързо-бързо се забравят тежките моменти, като попорасне детето.

# 496
Здравейте  Laughing мажете ли с нещо венците на бебчетата Hug Hug

# 497
Привет и от мен!
Не съм писала няколко дни и започнах да чета отзад напред. Wink
Ваче,и нашето момче имаше 2-3 такива петънца,които изчезнаха след като спряхме да го мием с шампоан всеки ден(по съвет на 1хомеопат,нещо,за което аз настоявам още отнаалото,но мъж ми чак сега чу  Rolling Eyes).Бях писала преди,че навремето с каката и кожен ни посъветва същото.Сега го мием веднъж(най-много 2пъти)с шампоан.(хомеопата даже препоръча един сапун на Веледа)Пробвай така,за да видиш ще се оправи ли петънцето. Peace

# 498
Днес цял ден обикалях града и крака не ми останаха. Ама поне си направих хубава разходка. Първо излизах самичка, после и с Йоана малко. Сега Марти я гледа, аз ближа рани от толкова пешеходстване.

Шунка, браво на гладника  Grinning

Да ви кажа, аз почти не ползвам шампоан (все още де). Имам си един от раждането още и надали и 1/3 съм използвала от него.

Ани, като говорим за козметика, а ти нали си по био нещата - можеш ли да ми кажеш това дали става за Йо

Още имах да пиша ама съм си изключила оня бутон и сега скача всичко  Mr. Green

# 499
Шунка говорихме и се разбрахме,че понякога и такива неща ще се случват.Ей го моето дете следобед спинка почти 3 часа и не е правил проблеми.Ще видим как ще е тази нощ.ММ го закарах на банкет на футболния отбор и после ще ходя да го прибирам.Малко от малко да се махна и да се разходя макар и с колата.

Аз за втори ден давам каша по 2-3 лъжички знам,че трябва да изчаквам,за да му хареса,но за сега се муцуни.

# 500
Ани, а зехтина преварен ли го слагаш или така, от шишето?

Аз за венците взех един Бочко и освен, че Сиана мляскаше известно време, не ми направи впечатление да има друго действие засега. Може би, завирането на ръцете и нервността й не е било от зъбите   Thinking

Тина, от коя каша започна, оризова ли? Давай отзиви после ако пробвате различни (като марки), коя ти се струва най-добра.  Wink

# 501
  • София
Ааа мацки,вижте на какъв линк попаднах във ФБ:
http://kef.bg/list/4/14431
Много се смях на едно клипче,как бебета ядат лимон Mr. Green
Моля да ме извините,ако го знаете и се повтарям Mr. Green

# 502
Здравейте, мамчета Simple Smile
Аз да се запиша, да не решите че съм зачезнал нанякъде... Бяхме по обяд на разходка, след това цял следобед на гости на роднини и имахме отново истерия с рев и писъци, за които в продължение на половин час и повече нищо не помага... И цял следобед не мигна това дете, а очевидно и се спеше и затова беше много кисела...
Друго няма да коментирам, макар че стана доста обидно неразбирането и набеждаването от страна на някои хора. Не искам да влизам в лични спорове или адвокатстване, защото уважавам участничките във форума и всичко, с което можем да сме си полезни един на друг.

# 503
  • Sofia
Мен пък ми е обидно някой да се прави на заинтересован от нашето ежедневие и фалшиво да споделя или да се интересува от нещо, за да си пробута продукта. Тук се познаваме някои реално, виртуално повечето сме приятели и ми е гнусно някой да гледа на мен като на клиент. Няма  честност и откритост и се чувствам употребена. Какво се правите на ощипани госпожици цялото семейство....  Rolling Eyes

# 504
Бг-Тати, разберете най-накрая, че вече досаждате ужасно! Не само, че не искам да се намесвам в тези спорове, но и не искам 34 страници да ги чета.
Най-малкото, помислете защо Чин и други хора дават от времето си да правят тези теми и наистина да бъдат полезни.

# 505
magnet_for_happiness много са забавни и много им се смях  Joy Joy Joy сладурковци  Hug

# 506
Магнитче, скоро го имаше линка, но аз колкото пъти и да  ги гледам бебоците са ми смешни hahaha hahaha hahaha. Ама искрено се съмнявам, че на онази мама с четиризнаците /или както се водят четирите бебчета/ й е смешно  Mr. Green Особено ако си ги гледа самичка... със сигурност главата вече не я слуша...

Да похваля моята Сиси- сама се завъртя от гръбче по коремче  Heart Eyes Обаче се чуди къде да сложи ръчичката /като другите бебчовци/  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

# 507
Ами извинявайте, но и аз се познавал и реално с някои от вас, и дума не съм продумал по време на разходките за хомеопатия или други неща. Близо два месеца съм сред вас и споделям, попивам полезна информация, никого за нищо не съм агитирал, не знам и на кого съм досадил, освен може би с опита си да защитя жена си, на която се нахвърлихте така яростно. А и какви продукти "пробутвам", като аз се занимавам с туризъм. Разграничавайте нещата. Това, че някой, който е минал обучение за хомеопатия се опитва да дава съвети (при това дискретно, не на всички, а само на заинтересованите, отговаря на въпроси а не агитира), не означава, че го прави от користни цели. Още повече, че половината продукти, за които съветваше ЖМ, са на конкурентни на нейната фирма, тоест гледано от работата й, тя прави антиреклама, а не реклама. Ако разгледате която и да е страница от темите, ще видите поне десет търговски названия на продукти, често и картинки на търговски опаковки на продукти, но не обвинявате всички споменаващи ги в реклама, дори и когато дават линкове директно към онлайн-магазини... Когато по стечение на обстоятелствата една майка се занимава с това, което се налага да дава на детето си, изведнъж тя става "троянски кон" на гадните търгаши и персона нон-грата... Е, сега може да дишате спокойно, ЖМ наистина няма вече никакво желание да влиза тук и дори ми забрани да й казвам каквото и да пише по неин адрес или разразилите се спорове.
Щом смятате, че се правя на заинтересован от грижите към децата (в това число и своето) и че целта ми е тука само да досаждам, сложете ми един БАН и толкова... Мисля, че хората, с които съм се срещал могат да кажат дали съм реален човек и дали имам интерес към ежедневието на гледащите бебета... Както и да споделят когато си говориха за медикаменти и други как не съм взимал страна и нарочно съм бил пасивен, за да не излезна пристрастен.
Заради това смятам темата за приключена. Аз лично за хомеопатия думичка няма да продумам, за да сте спокойни, че не съм тук за да споделям фалшиво... Извинете ме, но аз не съм баща на фалшиво дете, за да ме обиждате така. Заради вашето отношение ме карате да правя точно това, което не исках, а именно да се обяснявам "като ощипана госпожица"...

# 508
  • София
Ваче,
Отговарям само на тези, които ме питат. Дори се стремя да не споменавам имената на продуктите.
Влизам и чета абсолютно всичко и тези обвинения са абсолютно безпочвени. Щом ме връщаш, от неща преди години ще ти кажа, че хората, които са собственици на този сайта и продават реклама  за него едва месец след като рекламирахме, се сетиха, че може да имам друга регистрация - фирмена и така решихме проблема. Но в началото ползвах тази. От тогава пазя много лоши спомени. Надявах се, че нещата са се променили тук и затова съвсем открито заявих с какво се занимавам.
ОК! Преставам да влизам тук и преставам да ви чета! И без това тая огромна враждебност ми дойде в повече.
Мдам.. затова ти питаш какво даваме на децата покрай ваксинация  Joy Joy Joy
Виж, не се прави на ударена, само това ще кажа.. Знаеш прекрасно правилата. Продължаваш да рекламираш, незвисимо каква регистрация ползваш. Нищо против, но си плащай. Съблюдаването на правилата не е враждебност. Твое право е да четеш или да не четеш някъде. Аз си мислех дори, че е излишно да пишеш това горното.

Друго няма да коментирам, макар че стана доста обидно неразбирането и набеждаването от страна на някои хора. Не искам да влизам в лични спорове или адвокатстване, защото уважавам участничките във форума и всичко, с което можем да сме си полезни един на друг.
Да, разбира се! Неразбирането идва от там, че вие искате да продавате продукти тук, а нямате право да го правите и много добре знаете това. Повярвай ми, не за първи път виждам потребители като вас и ми е добре известна всяка следваща дума, която ще напишете.
Мисля, че много време отделихме да занимаваме потребителите на темата с неща от кухнята на форума. Оттук натам ще действам съобразно правилата. Има администратори на форума, ако нещо имате възражения те са отворени да ги чуят  Crazy Апропо, случайно или не се кръсти bg-tatti?  Laughing
Също така във връзка с последния ти пост ще кажа и спирам по темата.. моля те недей да подценяваш в интелектуално отношение потребителите тук!  Crazy

Момичета, за маста.. помните ли като бяхме бременни обсъждахме  Grinning Мазнината върху лигавицата не допуска да проникват в нея вирусите. Така че ако искате да предпазите децата може да мажете в носа. Мисля, че вазелина също става. Отделно летливите вещества не допускат вирусите да влиат в носа. На моя приятелка майка й беше вързала на детето счукана скилидка чесън и я вързала на врата й  Twisted Evil Проятелката ми изпаднала в потрес как може! Да, обаче това има своя ефект и се прави. 'Миризмата" на чесъна гони вирусите образно казано. Летливите вещества от чесъна правят бариера. Така че смело мажете масчица в носа. Всъщност аз не знам защо хората плюят свинската мас. Аз Саша я мажех с такава. Свинската мас е доста близка по състав до човешката, Така че няма проблеми, стига като всяко нещо маста да е чиста  Sunglasses
Аз вит С не бих капала в носа.

Днес бяхме при майка на гости. Е няма такава лакомия като Ралица  Rolling Eyes Това дете просто щеше да му се пръсне сърчицето като видя как ядем. Мляска, кокори се, лигите й текоха. Следи лъжиците. Абе почувствах се все едно държим детето гладно, така е гледала. Та майка й даде от зърно гроздово сока. И нали е е зърно  Mr. Green много й се услади. Малко картофче й сложихме в гадната ХИП тиква. Хапна 2-3 лъжички.
МамоАни, рапичното олио рафинирано ли е?

Вова, да се орпавя детенцето бързо! Много са гадни отитите и трябва да се излекуват до края, че стават хронични.

Аугуста, благодаря ти!!! И аз спрях шампоана. Ще видим какво ще стане. Петънцето мага с Ойлатум крем. Да видим...

# 509
Привет от мен.
Да се похваля днес хапнахме малко плодово пюре от ябълка и морков и много ни се хареса имах чувството че всичкото иска да излапа лакомника.
Искам да ви питам следното за захранването ако някои е наясно.Плодовото се дава следобед и после след него се додава АМ или кърма съответно колкото детето иска така ли е?
Другата седмица ще започна да давам зеленчуково пюре с тиква.То по кое време се дава?.Някои мисля че беше писал че към обяд и след него пак се додава АМ.Много ми е объркано това захранване.А кашите и те ли сега могат да се дават ?Аз мислех всяка седмица да давам по нещо ново първо плодово,зеленчуково,каша ,но незнам правилно ли е.
Ние след ваксините този път не ни се поду набоцканото,но пък малко температура имахме,но мисля,че сега всичко се нормализира.
Вие в София сте добре с промоциите ,а ние какво да кажем тук едно пюре на хип е 2.15,а на ганчев това което съм купила зеленчуково е 1.55,а пък АМ които ядем да не кажа че е с цели 8.00лв разлика от цената която го продават в софия,с памперсите същата работа.
Аз затова мъжа ми като ходи на софия и ни запасява с манджа и памперси  та да си имаме:Simple Smile))
Сега като гледам сигурно и с пюретата ще процедирам така .

Общи условия

Активация на акаунт