Пролет, лято, есен, зима - ПЛОВДИВчанки в бг-мамма винаги ще има - 29

• 47 721
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
Имам позната,която от мнооого години гледа дечица и ако искаш мога да звънна да питам дали в момента има възможност или пък най-добре да ти дам нейния телефон и да се разберете.

# 361
  • Пловдив

Честита Баба Марта! Живи и Здрави!  Hug

# 362
  • пловдив
Честита баба Марта! Да сте живи и здрави!

Окончателния резултата от тазгодишния Благотворителен мартенски базар е 2250лв.

Искам да се извиня за забавянето да съобщим сумата, но поради смяната на продавачи и закъсняла комуникация чак днес успяхме да сумираме общата сума.

Изказвам и искрените си благодарности на всички които бяха съпричастни към нашата инициатива и помогнаха и този базар да стане реалност. На всички които плетоха, рязаха, низаха, продаваха, купуваха, подкрепяха  и помогнаха за този невероятен резултат. БЛАГОДАРЯ ВИ!  bouquet  bouquet  bouquet

И от мен БЛАГОДАРЯ, че за пореден път подкрепихте каузата на ДБМ звено Пловдив!!!!   bouquet

# 363
Честита баба марта на всички

# 364
Здравейте,момичета.Честита Баба Марта,на всички желая здраве и много усмивки.

Някой знае ли къде в Пловдив мога да заведа на басейн бебе? Rolling Eyes

# 365
  • Пловдив
няма къде.
дете - може в новотела, има курсове, но бебе абсурд, там водата и мен ме изсушава и изприщва от тези препарати, камо ли бебе.

# 366
Честита Баба Марта и от нас.Извинявам се,че вчера връхлетях с идеята да пиша,но точно със сядането ми и Никол се събуди.Сега ви пращам поздрави и от нея-малката ми мартеничка.Бъдете бели и червени,румени засмени и много много здрави.
http://store.picbg.net/pubpic/36/BD/f9b2eec5e70b36bd.JPG

# 367
Здравейте, кажете какви са мероприятията по случай националния празник утре.  Praynig

# 368
Честване 10.30 в св.Марина (ако не се бъркам със Св. Богородица)
11.30 паметника на незнайния войн (на бунардйика ще се съберат кметове и тем подобни)
12.30 Площат Централен - тържеството

# 369
Здравейте, може ли някой да ми каже колко горе долу струва такси от Пловдив до летището в Пловдив? и колко време трае пътуването. Благодаря предварително  bouquet

# 370
Здравейте, може ли някой да ми каже колко горе долу струва такси от Пловдив до летището в Пловдив? и колко време трае пътуването. Благодаря предварително  bouquet
За колко ще струва, не знам, с кола съм  Wink Иначе пътуването зависи от къде ще го хванеш. но няма да е повече от 20-30 минути Thinking. Е, освен ако не попаднете в задръстване  Peace

# 371

По апарат излиза към 8 лв.

# 372
няма къде.
дете - може в новотела, има курсове, но бебе абсурд, там водата и мен ме изсушава и изприщва от тези препарати, камо ли бебе.

Meрси за отговора,подозирах,че ще е този.Жалко :/

# 373

PaO, нашият тати води малкия от време на време на един басейн в хотел Беркут в с.Брестник (много е близо до Пловдив), там не е голям басейна, но няма народ обикновено, та малчо се забавлява с надуваемия пояс-лодка.  Grinning

# 374
  • Пловдив

PaO, нашият тати води малкия от време на време на един басейн в хотел Беркут в с.Брестник (много е близо до Пловдив), там не е голям басейна, но няма народ обикновено, та малчо се забавлява с надуваемия пояс-лодка.  Grinning

А водата топла ли е?

Общи условия

Активация на акаунт