Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са реакциите на участниците във форума?
Какви са симптомите, които жената описва след приема на хомеопатични таблетки за гърло?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са реакциите на участниците във форума?
-
Какви са симптомите, които жената описва след приема на хомеопатични таблетки за гърло?
-
Какви са причините за следродилната депресия и как може да бъде преодоляна?
-
Какви са препоръките за намаляване на препятствията при кърмене?

желая ви бърз и лек ремонт и да създадете истински дом

като раждах първия път беше толкова. после гласуваха в парламента и стана 300 и аз викам '' давай мъжче да правим бебе и да го раждаме на прИмоция!'' е направихме го, ама във втория месец от парламента изгласуваха че тавана на избор на екип пак е 900 и ...
както казва мъжчето '' нашите бебета са все от скъпите'' 
а и след като докторката ми каза, че не и се рискува ... само времето ще покаже какво ще стане
. Първия път стерилизирах в тенджера на котлона, но съм от разсеяните за които говориш
.
Бебка се е обърнала седалищно,а си беше главично..Сега остава да се молим да се обърне
Другия месец по това време ако не се е обърнала ще ми се наложи да си поговорим с доктора за евентуално секцио
Но дано си се обърне,че да не ми се налага тоя ужас..Каквото е писано това ще е
Мъжът ми снощи изневиделица ми подхвърли, че преди пет години съм му била обещала, ако някога имаме момиченце той да избира името
Вярно, че беше така, ама от седем месеца аз си споменавам едно именце, което ми харесва, той си мълчи и снощи изведнъж.... Не че не ми допада неговата идея, ама ми е трудно да я възприема
Оплаках се