Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са реакциите на участниците във форума?
Какви са симптомите, които жената описва след приема на хомеопатични таблетки за гърло?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са реакциите на участниците във форума?
-
Какви са симптомите, които жената описва след приема на хомеопатични таблетки за гърло?
-
Какви са причините за следродилната депресия и как може да бъде преодоляна?
-
Какви са препоръките за намаляване на препятствията при кърмене?
та това е покрай мен утре пак ще се включа да кажа как е минало
лек,усмихнат и изпълнен с много положителни емоциики ден нищо,че вече времето не е слънчево и топло

, но определено без тях щеше да ми е много трудно. Когато исках да поспя нощем го взимаха при тях със шишето с кърма и така си почивах. Но определено сега се надявам да нямам такива състояния....беше ужасно за всички около мен...
Само като наближи Коледа започвам да се вихря със сладки, меденки и т.н. Голям купон пада.

Дано всичко се оправи и да нямате повече такива премеждия
.
.
много им се радвам, а и едни познати с близначки са ни обещали малко дрешки, мисля да се спра вече с пазаренето. Само многократните пелени трябва да си набавя още. Хубав ден желая, пращам малко слънчице, макар да не топли вече, е красиво. И да не забравя да благодаря на 
, а на мен ми предстои ЖК, след това и комисия за болничния