Отговори
# 540
  • Бургас
Добро утро!

Днес изпратих Мария на градина и сега съм на тръни да не се разболее от този вирус ли е какво е, не знам с кашлицата, че как ще се лекуваме.При доста деца слиза и надолу към бронхите, а при други и към дробовете.Вчера ходихме до градината и предупредих госпожите, че я пускам за 2-3 дни и я спирам за седмица-две отново.
Гиги, надявам се лека-полека да се възстановяваш от това неприятно чудо!
Сега аз мисля да си пусна за разведряване "Алф" да погледам, че навремето ми беше много забавен Simple Smile
Спокоен ден на всички ни!

# 541
Добро утро мамчета.
Шоки даай и нещо стимулиращо. Ние не може да стогнем до градината все още. Вчера цял ден по лекари сега пък е със синузит и това от една малка настинка. Вече наистина се затварям в къщи с детенце  докато не махнем третата сливица. То не мога да я опазя здрава. Лекарката ме пита вчера кога с събитието за да прецени кога да я махнем. Дай боже другата седмица да успеем.
Сега си слагам едно чайче. Беба рита цяла вечер и се будя на 2 часа за да пишкам.
ХУбав ден мамчета  bouquet

# 542
И ние от един месец не можем да стигнем до яслата. Днес пак са по доктори, каква е тази хрема дето 1 месец не можем да я излекуваме.  Confused

# 543
  • софия
Добро утро!
Шоки мерси да кафето, прилича ми на 3 в 1, точно такова си пия всяка сутрин аз.
И моя бебо след тази шокираща за нас новина от Радичка постоянно ме подбутва оттук оттам, притесних се аз много. Тази нощ и аз като Евето се въртя от 3 часа, ама съм позаспала по някое време до към 7 ч.

За ФМ значи излиза, че ФМ на ФЕМИНА /80 лв./ е по-евтинка от тази на МЦ МАРКОВС /100 лв./. Аз си мислех, че навсякъде цената е една и съща.

krasidika благодаря, че ни информира за Свети Лазар. Знаех си аз, че тези цени в сайта им са абсурдни за там, що ги пишат изобщо?

Завиждам благородно на тези мами дето не ходят на работа и се възползват от лекцийките. Аз чак декември ще се присъединя към Вас, ако изобщо мога да се движа до тогава  Grinning. Пийте по едно кафенце и за нас работещите  Wink.

Приятен ден момичета!

# 544
Радичка,прегръщам те.

# 545
Добро утро и от мен  Grinning
Аз пак не можах да спя тази нощ,но май не съм само аз  Grinning
От сега тренирам за безсънните нощи.Изпратих малкия на градина и ще ходя на ЖК.Сега вече ми ги правят през 2 седмици.Момичета, искам да попитам задължителен ли е прегледа при очен доктор.Аз нямам проблем с очите,но все пак..... Rolling Eyes И мен ме е страх че ще се разболее малкия но вече сме предучилищна и казаха,колкото се може по-малко отсъствия.Не мога да го спирам,че изпуска материал.Да се похваля-приеха ме магистратура,в специалността която аз исках.Много се радвам newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Е,това е за сега.Лек ден. Hug

# 546
  • Варна
Радичка, живота е толкова несправедлив понякога! Но след всяко лошо нещо идва три пъти  по-хубаво, аз живея с този принцип и съм сигурна, че скоро ще викаш от радост на двете чертички. Бъди силна и позитивна, на думи наистина е лесно да се каже, но това е единствения начин бързо да продължиш напред. Дано се възстановиш лесно, ние сме с теб и те прегръщаме силно!  Hug Hug Hug

# 547
  • София
Тази лекция в Мол София от колко часа е и с предварително записване ли е? Че и без това ще съм в района днес а не мога да открия информация ...

# 548
radi4ke, толкова много съжелявам за загубата newsm45  Hug  скорошно възтановяване   Praynig и  EFP

# 549
  • Габрово
vpaskova, честита ти магистратура, да ти носи максимално удовлетворение обучението. А, преглед на очите разбира се не е необходим, щом нямаш проблеми с тях.   

# 550
Радичка , нямам думи и наистина незнам какво да ти кажа. Плаках много вчера, сега отново.  cry cry cry Бъди силна до колкото е възможно. Много съжалявам и се моля от тук нататък да имаш само поводи за усмивки  yes

Момичета хич не можах да спя. Много ми беше кофти и много съм разтроена и сега още. Не мога да спра да плача. Спомних си и за моя спонтанен аборт и спомените се върнаха сякаш беше вчера. Сега само се моля всичко да е наред и Януари да си гушкам така желаната мадама. Пожелавам го и на всички останали.
Май ще се обадя на някоя приятелка да излезнем да пием кафе за да се разсея, имам нужда от това.

Момичета не мога да спя и защото много ме болят кокалите ка края на краката към таза. Нали ми казаха да не спя по гръб,а само настрани и сутрин направо умирам от болки. Какво е това чудо нз.

За третата ФМ - моята док предполагам ще ми я прави нз. Доверила съм и се изцяло и тя,ако има нужда ще я направи.
За очите - не мисля да ходя на преглед.

Ставам да чистя и да гледам Гала!
Хубав ден ви поцелавам и се надявам само хубави новини да виждаме до края!

# 551
Здравейте,

Ради думи нямам да ти кажа колко много съжалявам.  Praynig Надявам се бързо да се възстановиш и скоро да ни се похвалиш с хубави новини.

И аз снощи не можах да спя. По принцип нямам такива проблеми. Цяла вечер ми се струваше , че ме боли корем, ама беше в просъница. Като се разбудя не мога да разбера минало ли ми е или съм си въобразявала, че ме боли. От няколко дни имам бодежи от дясно, все едно яйчникът ме свива, ама все си мисля, че сигурно е нормално за бременността и си трая. Някой има ли подобни оплаквания?

И най-тъпото е , че май се разболявам, нещо ме предрасква гърлото, та ще се бомбандирам са чайчета.

Хайде хубав ден ви пожелавам!

# 552
  • София
Добро утро!  Hug
vpaskova, честито!   bouquet
Атадар, така си е !  Joy
И аз  съм от тези с безсънните нощи, заспивам към 5,30 сутринта и като ми звънне телефона ми иде да го тресна в земята. Mr. Green
Мен ме хванало желанието да плета и довечера ще ходя да си купя прежди и да изплета на бебо терлички и одеялце, а на мен шалче!

Ирчони, чайчета пий и пробвай мед с джинджифил на мен това ми помогна много!  Hug

Хубав ден ви желая!   bouquet

# 553
  • Китна Тракия
.......А синът ми съм го раждала нормално, със същите диоптри, само че тогава нямах такива проблеми. Питах и дали след корекцията ще е възможно нормално раждане, но ми обясниха, че щом веднъж се е проявил проблем, трябва цял живот да се пазя от сериозни физически натоварвания, за да няма рецидиви и затова препоръчват да се избегнат напъните, които съпътстват естественото раждане. Абе, гадна работа!  Rolling Eyes

Renkata , доколкото разбрах ти вече имаш лазерна корекция и не ти препоръчват нормално раждане така ли? . Къде са ти я правили? Защото аз също имам - почти 2 г. след първото раждане, успешна, и когато ходих на последния контролен преглед изришно попитах дали има препоръки за евентуално бъдещо раждане - трябва ли да е секцио или може нормално. Отговорът беше, че само задари корекцията секцио НЕ се налага - мога да си родя нормално... Сега съм пред дилема Sad Ще коментирам въпроса с моята гинеколожка разбира се - бих предпочела нормално раждане, но ако застрашава очите ми - ще се реша на секцио, няма как. Ще направя консултация и с офталмолог, но като знам колко диагонално противоположни са мненията на всеки.... направо не знам.... Crazy

# 554
  • Варна
И аз снощи хич не спах, прекалих с топлото в банята и започна да ме свива ниско долу - и така цяла нощ до сега. Не е силна болка, ама все пак.... сега ми е вече по-добре де. Иначе бебока рита ли рита, поне това ме успокоява. Вече никакви топли бани!
Момичета, кажете какво да правя с мойта кашлица. Откакто изкарах една настинка със сополи и кашлица, от тогава имам една дразнеща кашлица, която не спира вече цяла седмица. А се притеснявам, че като почна да кашлям му е некомфортно на мишлето, с тези спазми да не му направя нещо. Ям мед, смуча хомеожен, някой друг бабин лек за суха кашлица сещате ли се?

Общи условия

Активация на акаунт