МАРТенчето се върти и забавлява и мама на мира не остава! - тема 9

• 33 612
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Браво на Ади-да е здравичка и все такова живо и умно дете!Честито ви 8-месечие!  bouquet
За вмешателството-точно вчера стана дума как , ако не ти искат съветите, по-добре не си ги давай. Говорехме си с мъжо, че като станем ние баби и дядовци няма така да правим, ама кой ни знае какви ще бъдем и ние-дано не изкукаме до толкова, че да нямаме мяра. ooooh!
Сега свекървата е у нас да помага, че баткото е болен и само дето не припадна, като видя как изведох Ева до магазина. hahaha Толкова е хубаво времето днес, не знам какво иска да и облека. Thinking
И аз да се похваля, че Еви се изправи вчера сама за първи път. Heart EyesА Бобо на Бета е сладур голям. И моят син лазеше така доста време. Heart Eyes

# 91
  • София
Лъки, аз ползвам рапично олио. Отрицателното, което знам за него е, че рапицата и царевицата са по принцип най-често геномодифицираните растения. Та от там идват страховете да не би точно това олио, което купуваме да е с ГМО. Но аз си взимам както рапично, така и царевично. Сега съм взела едно от гроздови семки, ползвала съм и оризово. Честно да си кажа, не правя никаква разлика, като са в манджата. За салати си сипвам зехтин, а мога и само на слънчогледово олио да си карам за всичко.

# 92
Гу-гу.

Ей , добре , че се оправи това време днес , че да излезем малко. Побърках се в къщи.

mama-vessy честито зъбче  rotfImbo newsm47 ние още нямам зъб , а е адски крив , та се чудя КОГА?!?! .... от 4 месеца са ни почнали  Rolling Eyes

Бетта   - завидях благородно  bowuu ние казваме само Къ къ къ , и маааааааа , маааааа знам, че е далеч от мисълта да ми каже мама , но пък са толкова сладки.  Blush

Жени - много сладко, токлкова хубаво ми стана като го прочетох  Blush

Онзи ден за първи път се изправихме ... от легнало полужение .. ама тип мост  Whistling как го описах само  Crazy

За Анкетата
:Обръща се от гръб по корем. Обръща се от корем по гръб. Изправя се.Подава ръчички за ГУШ. Стои стабилно седнало. Смее се с глас. Пляска с ръчички. Скубе. И мен и себе си  hahaha

# 93
  • гр.София
LILYROSE обади ми се мила  Praynig  bouquet

# 94
  • България моята родина
Да кажа за тук не знам много на какво ги учат ако питате мен не на много неща,а и за по-нататък сестра ми учи в гръцко училище много назад взимат материала за разлика от Бг,където учим много неща от малки.А моя бебок не го уча по някакъв гръцки тертип ами както ми идва отвътре.Имаме едни познати гърци,на които бебето се роди в 7 месец и майката е около 40 годишна,то си е по назад с развитието,а те толкова бързаха и със захранване и със всичко и дете което често пъти беше на косъм заради слабата имунна система седи постоянно в опушена таверна болно здраво там при хората.За мен не е много правилно,но пък всеки си знае.

# 95
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Живко се присъединява към отбора на болничките - дано почти да не са останали болни бебоци!
Мнооого сополи и кашлица и почти не сме спали през нощта!
Днес занесохме изследванията на педиатърката - хемоглобина му е 115 - бил нисък. Изписа Малтофер- 2 пъти на ден по 15 капки / поне 2 шишенца каза/ и после пак изследвания да видим как е!
Поне успяхме да излезем малко днес - само мрън-мрън!

# 96
Към варненските мами, които още не могат да се престрашат да дойдат на срещите с бебчовците
Утре 12.00 - 12.30 часа ще се съберим на Летния
Ще пием по кафе, ще си побъбрим, а после ще се поразходим

И не се притеснявайте ние бебета не ядем - само майки  Wink

# 97
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Тези пюрета на Плазмон не съм ги виждала по магазините - в някоя от големите вериги проодават ли? newsm12
 Иначе е страхотно - смесваш със зеленчуковите и готово! Почнах да въвеждам пилешко от няколко дни,защото само такова имам доомашно. Харесва му доста - хапва си добре!

# 98
Тези пюрета на Плазмон не съм ги виждала по магазините - в някоя от големите вериги проодават ли? newsm12
 Иначе е страхотно - смесваш със зеленчуковите и готово! Почнах да въвеждам пилешко от няколко дни,защото само такова имам доомашно. Харесва му доста - хапва си добре!

Идея си нямам дали ги има в големите вериги магазини
Тук във Варна си ги купувам от обикновенна бебешка борса

# 99
в Пикадили съм виждала  Peace

# 100
skrech, мерси за пояснението, че от много четене накрая се обърках  Crazy Ползвала съм от гроздови семки, царевично и оризово не съм. Но съм си фен на зехтина, слънчогледово олио не купувам.
Nadya81, твоят педиатър по-стриктен и от моя! На Ади при 110 хемоглобин й изписа по 3 капки дневно. С тези 11 направо ме шашна.

# 101
На нас при 112 нищо не ни изписа, и каза, че няма нужда.
Мигео, утре ще ходите ли в Заимов, днеска ли бяхте там?  newsm78
Честито на Лъки за 8-месечната Ади и на Мама Веси за зъбчето на Виктор!!!  Hug

# 102
  • България моята родина
Влизам да ви пиша днес гледах предаването на Ники Кънчев по Нова и даваха бебетата в кувиози имаше бебче 760 гр толкова мъчно ми стана и си поплаках най-добре като се сетих колко притеснения имах докато се роди малкия дали всичко ще е наред,защото наистина го исках с цялото си същество и като виждам какво съкровище имам и как времето лети НАИСТИНА най-великото нещо на земята е даването на нов живот и радостта от това че си нужен на някой и има за какво да живееш и да се бориш.

# 103
Tasha, ще взема персонално да приема забележката  Laughing Вие се събирате по времето, когато гледам да я храня с пюре у дома, че много се мажем, но утре ще си взема бурканчето и ще взема да дойда. Мерси и за подсказката за месото на Plasmon, купих днес от депата на Чаталджа. Наистина съм ги виждала и в Пикадили, но за другите градове не знам дали ще ги има там. Имаше и конско месо  Rolling Eyes, за след 6ти месец, грхххх. Ама едва ли ще ми стане навик да ги ползвам, леко грубо ми се струва 3.50 за 80 гр месо  newsm78
 Коя мама беше споменала за едни чесалки за зъби тип биберон? Дайте повече инфо, че днес в няколко магазина ми вдигнаха рамене. Купувах днес шапки, шалове, чоропогащници, зимата наистина ни изненада, нищо че сега е 16 градуса.
 Хемоглобина на Бубито беше 108, педито каза само зелените зеленчуци да зачестя, и да вкарвам месото вече. Явно разни доктори, разни идеали.

# 104
Пипилота в Сладури има такива чесалки

Ами аз също храня Алекс в 12.00 часа и тогава се спускаме че много се маже и той
Вземам каша за слетобед, че с нея е по лесно
И в 13.00 часа да дойдеш пак ще сме там

Общи условия

Активация на акаунт