Израел - 55

• 147 532
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Mъжа ми ще ходи скоро по една държавна програма там да работи и визата ще я поемем ние,та за това питам,защото се поинтересувах и казаха 4е е доста скъпа.

# 331
  • На дивана, под юргана
Mъжа ми ще ходи скоро по една държавна програма там да работи и визата ще я поемем ние,та за това питам,защото се поинтересувах и казаха 4е е доста скъпа.

Най-добре да питате в посолството на Израел. Странно е човек, който ще работи по държавна програма да си плаща работната виза...  newsm78

# 332
A,де!Иначе е чрез бюрото по труда Thinking

# 333
Перахче, дай знак, че си добре!  Praynig Ужасена съм от това, което видях по новините и се надявам да не си била там!  Praynig
Ели и теб те мисля ...  Hug

# 334
  • София
Ужасен  и изумен съм от случилото се на летище Бургас.

# 335
  • Пловдив
Добре съм . Жива съм  newsm17

Бях там. Гръмна пред очите ми  #Cussing out

# 336
Ох, слава Богу!!!  Hug 

# 337
  • Варна
Потресена съм от случилото се на летището в Бургас. Съжалявам много за жертвите и близките им.

# 338
  • София-България, Израел - където си поискам
Жестоко е това което се случи на летището в Бургас!

# 339
Жестоко, ужасно, не човешко... горките хора, горките близки...
А и не ми се мисли и за последствията!

Перахче, като се поуталожат нещата пиши как си, как точно се случи и имаше ли адекватни действия, защото на мен ми се струва, че всичко ще е след дъжд качулка  Sad.

# 340
  • T"A
И аз съм в шок! Новината така ме разстрои  Sad
А да не ви казвам как ми идва да започна да се обаждам и да проверявам дали някой не е бил в този полет, та оттам и в автобуса...  Confused

# 341
  • Пловдив
Влизам специално да изкажа съболезнованията си за случилото се в Бургас! Потресена съм! Цяла нощ това, не излиза от мислите ми! Кошмар!  Cry

Не съм убедена, че мога да разбера целия ужас, но се моля Бог да помогне на ранените, близките на загиналите и присъствалите на целия ужас да могат да го преодолеят и силите за сигурност да успяват да осуетяват всички подобни планове, независимо към хората от кой народ са насочени!

# 342
  • София
Моите искрени съболезнования на близките  Cry

# 343
  • Бургас
Моите искрени съболезнования! Sad
Дано да няма ваши близки там,но ми е много мъчно за невинните жертви.
Аз съм от Бургас и съм потресена от случилото са в града ми.

# 344
  • На остров
Трагедията е ужасна. Дълбоко съм потресена и изиказвам и аз най искрените си съболезнования.

Още повече ме възмути и темата в клюкарника.

Дано никога повече не се случват антентати.

Общи условия

Активация на акаунт