Израел - 55

• 147 577
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • T"A
Дали може да ви попитам и аз нещичко?
След седмица заминавам за Тел Авив Яфо, за по-дълъг период и ще трябва да си купя някаква предплатена GSM карта.
Дали може някакво приблизително инфо за подходящ оператор и цена? newsm78

Аз лично никога в Израел не съм ползвала предплатена карта, от 10 години съм все абонат, с 1 смяна на оператора. Единствената предплатена карта, за която знам, е orange big talk, познати са ползвали такива, но не гарантирам да са най-изгодни (а и нали по принцип с предплатени излиза скъпичко). Виж в сайта им на английски какви видове и тарифи има:
http://www.orange.co.il/en/en/Mobile/Main/big-talk/

# 406
Благодаря ти  newsm10 наистина ми помогна много.На мен ми трябва най-вече да ми се обаждат близките от България.
За сега забелязах,че доста изгодно е от България да се обаждат в Израел от телефоните на Близо(Blizoo) цената е 0.20 стотинки/мин. към мобилни и стационарни.

# 407
Момичета, имам нужда от съдействие. Мъжът ми вече е  в Израел. По някаква причина операторът (вероятно израелския, така ми казаха от глобул) му е блокирал входящите обаждания. Не мога да се свържа с него и ме обхваща тиха лудост.......Моята молба е ако може да ви дам тел. му номер и да пробваме дали може да се избере от Израел. Дори не зная в кой град е .......от глобул ми казаха още че има вариант да си разблокира забраната, но дори не мога да му изпратя кодовете....

Разчитам на вашето съдействие, благодаря ви!!!

# 408
  • София-България, Израел - където си поискам
Момичета, имам нужда от съдействие. Мъжът ми вече е  в Израел. По някаква причина операторът (вероятно израелския, така ми казаха от глобул) му е блокирал входящите обаждания. Не мога да се свържа с него и ме обхваща тиха лудост.......Моята молба е ако може да ви дам тел. му номер и да пробваме дали може да се избере от Израел. Дори не зная в кой град е .......от глобул ми казаха още че има вариант да си разблокира забраната, но дори не мога да му изпратя кодовете....

Разчитам на вашето съдействие, благодаря ви!!!
доколкото разбирам е с карта на български оператор Thinking включен ли му е роуминг за Израел и дали кредитния му лимит позволява разговори Thinking Аз лично никога не съм имала проблем с роуминга в Израел, още на летището ми "превключва"към израелския оператор / от М-тел ми препоръчват Оранж/ ако мъжът ти е към Глобул, те може да работят с другия израелски оператор Thinking Успех!

# 409
na4inae6ta, успяхте ли да се свържете? Ако е с български номер и не си е включил роуминг, то и ние няма да успеем. Но ако искаш прати ми номер а му на лични и ще пробвам  Peace.

# 410
Благодаря Ви, момичетата! Успях да се свържа. Вече е в град Ришон, от два дни и на работа.  Praynig да ми е здрав и всичко да е наред!!!

Много ми помага дори и мисълта че има към кого да се обърна, даже и за съвет, БЛАГОДАРЯ ВИ!  newsm51

# 411
здравейте , на всички!!! Grinning

# 412
  • T"A
Надявам се, че всички са наред!
Това със сирените е страшничко, не знам как живеят хората постоянно чувайки подобни  Rolling Eyes
Лек уикенд!

# 413
  • София
Мента, Тали, вие не сте ли далече от Газа?
Не ми се мисли под какво напрежение сте! Моля се всички да сте добре и да спите спокойно!  Praynig

# 414
  • София-България, Израел - където си поискам
Не ми се мисли под какво напрежение сте! Моля се всички да сте добре и да спите спокойно!  Praynig
за съжаление и в Тел Авив е имало сирени преди малко Sad 

# 415
  • София
Не ми се мисли под какво напрежение сте! Моля се всички да сте добре и да спите спокойно!  Praynig
за съжаление и в Тел Авив е имало сирени преди малко Sad  

Да, разбрах, но разбрах и че е било фалшива тревога или са свалили ракетата.
Но просто винаги съм си мислила, че ТА е далече и си няма взимане-даване с Газа.

# 416
Не е никаква фалшива тревога !!!
Паднаха ракети и в Тел - Авив и в Ришон и в Бат-Ям.
Започва мобилизация на 30000 войници !!!
На всички които искат да се информират ето ви канала с новините http://10tv.nana10.co.il/.

# 417
  • На дивана, под юргана
Доколкото разбрах, в Израел са помолили гражданите ако падне ракета да не коментират къде точно е станало това, за да не подават дори и неволно информация на изстрелялите я. Смятам, че е коректно дори и тук, далече от тези събития трябва да се придържаме към това.

# 418
  • T"A
Това е така, но ако вече е съобщено в новините, не е никаква тайна. Единствено точното място на падане не се коментира, та надали и някой от тукпишещите го знае.

За съжаление, започнаха да стрелят с ракети Фаджер, те стигат до центъра на страната.
Тук имаме 90 секунди за достигане до защитено пространство. Защитено пространство е вътрешна стая, без прозорци (най-общо казано). В жилищни сгради стълбищата са най-вътрешни и често препоръчват там да се ходи. Някои имат и подземни. Не знам сега тези хора, които дойдоха по правителствената програма, в какви жилища живеят, но е хубаво в мирно време да си проверят къде им е тази стая.

Все пак да се знае, че броят на сирените/ракетите не е пропорционален на реалната заплаха. Направете сметка колко ракети са паднали в последните дни, а колко са жертвите, ами всъщност стресът от тази паника е големият дерт. Лек и спокоен уикенд  Hug

# 419
еми ние сме 20 човека в нетивот на 8 км от газа и никой не се интересува какво се случва с нас.нито шефове ,нито посолство,да не говорим че и мамат нямаме.иначе се гърми здраво.от пет дни е така.поне бира има:)

Общи условия

Активация на акаунт