Израел - 55

• 150 257
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Никид,
Аз се питам нужен ли е печат на заклет преводач, или обикновен превод би стигнало, защото в брошурата, която получихме в мисрад хапаним пише само документ с апостил от съответната държава.

# 646
  • Ямбол
tacheles не знам,нали все пак е документ,който ще минава заверка,трябва да е достоверен.

# 647
  • София
 Hug Прегръдки от Азия!  Wink

# 648
 Simple Smile שלום לכולם

здравейте исках да ви питам,какви успокоителни хапчета тук в Израел могат да се купят без рецепта,напрежение  ми дойде  в повече...тези дни

# 649
  • Някъде там...
Здравей,

Аз бих ти препоръчала да не посягаш към хапчета. Може да пробваш капките на Бах, чай (пасифлората успокоява и сега е сезона).
Ако имаш възможност елате на север, засега тук е тихо и спокойно.
Имаш ли с кого да си говориш? Сама ли си по цял ден?

# 650
  • тук-там

Ако имаш възможност елате на север, засега тук е тихо и спокойно.
Имаш ли с кого да си говориш? Сама ли си по цял ден?

Пътуваме утре за Израел...уж на почивка- ще сме в Бат Ям... Моля за инфо - ще се чувстваме ли спокойни - доколкото може, или да се настроим за ...и аз не знам. Целта е просто почивка и разглеждане - плаж в Бат Ям, Тел Авив, до Йерусалим и Мъртво море - нищо повече.

# 651
  • Някъде там...
Аз незнам какво да кажа... Има хора, които се чувстват сигурни и не се страхуват. Ходят си на плаж, по крайбрежните алеи, пият си кафето. Но има хора, които го приемат по- трудно и се страхуват.
Надявам се някое от момичетата, които живеят в центъра да се включи, аз живея насевер, тук ракети не е имало от преди аз да дойда, нямам опит със сирени.
Надявам се,  че до утре ще се договорят да прекратят огъня и вие ще си изкарате една суперска почивка  Peace
В близките часове египтяните би трябвало да помогнат с временото премирие, така че има шанс да не разберете какво е сирена Peace

# 652
За сега не смятам, че е толкова напечено ... В Бат Ям и Тел Авив всички си ходят на работа, на море, на кафе.
За Йерусалим  newsm78 сигурно зависи къде искате да поситите.

# 653
  • тук-там
За сега не смятам, че е толкова напечено ... В Бат Ям и Тел Авив всички си ходят на работа, на море, на кафе.
За Йерусалим  newsm78 сигурно зависи къде искате да поситите.

А къде не е препоръчително да се ходи. Мислихме Стария град, Стената на плача  и от там до Мъртво море.

# 654
Няма конкретно място... просто преди да отидете проверета какво е положението и откъде да минете. Не смятам, че е много приятно да се срещнете с някакви размирици.

# 655
  • Някъде там...
Юлия, ето тази рекламка на хапчета на билкова основа ми се върти из банерите тук
http://www.neopharmisrael.com/landing/NERVEN/HE/

# 656
наистина много благодаря аз не знаех но се оказа хе съм много емоционална,първите дни плачех  и е стрясках много сега сам под добре.мажа ми купи хапчета регион те са на натурална основа и уж ми помагат...

не ми е лесно определено,като за нов в страната,не съм свикнала .липсва ми а говоря на български,започнах да работя

# 657
най тежко бе[е първите два месеца когато назетия бях сама по цял ден,имах чувство че Ще полудея

# 658
  • T"A
Юлия, ти си в Холон, така ли?
По цял ден ли работиш?
Ако искаш и имаш възможност, можеш да отскочиш до нас някой път.
Провери дали наблизо до вас минават 89 или 189  Wink

# 659
  • Някъде там...
Юлия, аз съм далеко за кафе, но ако искаш да си говориш с някой по телефона пиши на лични да ти дам номера. Също ако идвате към Хайфа, винаги сте добре дошли да отскочите за кафе Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт