Отговори
# 390
Здравейте, може ли малко помощ Praynig
Какъв е принципа на плетене на тази шапка. Как се придава тази увиснала форма. Ако някой може да ми обясни подробно, ще съм му много благодарна
http://www.ebay.co.uk/itm/BROWN-BURGUNDY-BLUE-CRM-Crochet-SLOUCH … fb_source=message

Ето една увиснала шапка.

http://tetenlaine.eklablog.com/bonnet-geant-a6170371

# 391
Пуфче, Рая..  Hug, страхотни сте... как сега човек да спи?   Joy   веднага ще си избера няколко.. Blush

# 392
Пинки, ще ме умориш значи. Никво спане, а?!

Айде и от мен две домашни от Ализе Монте:

Поло-туника за мен - и пуловерче с остро деколте за мис Капиз, щото бодяло -

Игли 6 и 7 номер!  Joy Разход за двете - 850 гр.

# 393
  • Варна
Пинки, ще ме умориш значи. Никво спане, а?!

Айде и от мен две домашни от Ализе Монте:

Поло-туника за мен - и пуловерче с остро деколте за мис Капиз, щото бодяло -

Игли 6 и 7 номер!  Joy Разход за двете - 850 гр.

Пуф, много пухкави и мекичи изглеждат, със здраве си ги носете

# 394
моля да ми обясните това нещо как се плете ,че хич не вдявам  Embarassed
http://gallery.ru/watch?ph=biie-cSLvi

# 395
Пуф... Shocked   , ти по парче на ден ли избоцкваш миличка?  Ето кой не спи ... Hug Много са хубави..преждата каква е? Защо да боцка? На мен ми изглежда много пухлава и мека? Ама не се учудвам аз на Мис Каприз,  и на мойта Пикла всичко все и боде... ooooh!, аз затова на баща и не плета ! И него все го боцкало..  сега го боцка повече, като гледа торбите с прежди... Joy

# 396
  • София
Пуфи, ти вярно не спиш! Онзи ден показа пак завършени плетива, и днес нови две! Много се хубави, особено ме грабна твоята поло-туника  Hug

# 397
Пуфанка, браво на теб! Завиждам ти, че имаш време, което оползотворяваш както на теб ти харесва!
Би ли споделила схемата по която си плела ако има такава, обичам такива широки модели и ще ми е идеално на мен. Интересува ме не плетката, а кройката Hug (за поло-туниката става дума)

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 22:19 от ⅞ ...and Happily Ever After

# 398
Здравейте, момичета!
Чета ви отдавна, но досега не съм писала. Темичката е толкова хубава, поздравления за творческия дух, който се усеща от всеки пост!
Изкуши ме да се включа заглавието "...шалче, пончо, жилетка..."Ще ви покажа моите:
шалче

и пончо
Плетени са преди две години и си ги нося с голямо удоволствие!

# 399
  • Варна
Снежинка,мн майсторки са изплетени и двете!!!покажи и други плетива,ако имаш....

# 400
Благодаря!
Съвсем "тематично" ще покажа и една жилетка. Снимките не са много добри, преждата е светла и има отблясък от светкавицата, но ще добиете представа. Също така и че плетениците са ми много любим мотив във всякаква форма.

# 401
Снежинка, много са хубави, направо си професионалистка!

# 402
Пуф браво за Монтето   bouquet и на мен ми хареса на снимка от сайта, но не ми остана време да ида до центъра да си купя, а казаха по тел че имат моя цвят. Купих си и заплетох един 70% мохер на Ализе и се чудя как ще реагира на прането  newsm78 някой плел ли е тази прежда, моля за мнения. Дали е добра идея английски ластик и пчелни клетки с тази прежда ?
лека вечер   bouquet

# 403
  • Варна
Снежинка, много красиви и изпипани са плетивата ти, поздравления!

# 404
  • Варна
Снежинка, много красиви и изпипани са плетивата ти, поздравления!

да!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт