Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви идеи има за забавления за децата по време на ваканцията?
Къде мога да намеря етикети за дрехи за училище?
Как мога да намеря карта на България в Англия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви идеи има за забавления за децата по време на ваканцията?
За да осигурите приятна ваканция за децата, можете да организирате различни дейности като хелоуинско парти, посещение на мини-дискотека, гледане на фойерверки по случай Guy Fawkes Night или дори пътуване до Лондон за концерт. Освен това можете да посетите музеи, галерии и други атракции с интересни занимания за децата.
-
Къде мога да намеря етикети за дрехи за училище?
-
Как мога да намеря карта на България в Англия?
-
Какви идеи има за коледни подаръци?
-
Какви са препоръките за подаръци за деца?

Дори и да намалят малко в къщи се чуват басовете - дум, дум, дум, като някое китайско психо мъчение е. Понякога прозорците ми дрънчат и вибрират, а сме с хубава, нова дограма двоен стъкло пакет.
Вече 5 пъти виках полиция, като миналата седмица два пъти за една нощ - в 4 и в 6 сутринта.
Те са си собственици, ние сме наематели сигурно ще ми кажете да си намерим друга квартира, но честно...редно ли е въобще, при положение, че на мен ми е добре тук и не съм аз тази която прави дискотеки нон стоп?! Всъщност, ако бяхме ние нямаше да ни търпят и два дена, а не 6 месеца +. А, аз даже не пускам прахосмукачка след 8, че да не им вдигам шум, да се *** в тъпото парче - честно. 

А, и бордни игри, пъзели и всякакви подобни също имаме в изобилие.
,а и тя си е по принцип от по- свитите .А за "прекрасностите"-и при нас е същото.Всичко през деня е било повече от прекрасно.
.Започнах да си мисля,че това че отказва да говори е някакъв бунт.
Добре, че го е нямало този форум синът като започна училище тук, иначе и аз щях да се шашкам