Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви идеи има за забавления за децата по време на ваканцията?
Къде мога да намеря етикети за дрехи за училище?
Как мога да намеря карта на България в Англия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви идеи има за забавления за децата по време на ваканцията?
За да осигурите приятна ваканция за децата, можете да организирате различни дейности като хелоуинско парти, посещение на мини-дискотека, гледане на фойерверки по случай Guy Fawkes Night или дори пътуване до Лондон за концерт. Освен това можете да посетите музеи, галерии и други атракции с интересни занимания за децата.
-
Къде мога да намеря етикети за дрехи за училище?
-
Как мога да намеря карта на България в Англия?
-
Какви идеи има за коледни подаръци?
-
Какви са препоръките за подаръци за деца?
Заредена съм с нови сили и съм по-голям оптимист от преди!!!
. Искаха да ме сложат в групата на интермедиат, но аз исках в по-долната, за да наваксам пропуските, а и да мога да се пречупя с говора. Някой от вас ходил ли е на тези курсове? И според вас има ли полза?
Май викането на полиция два пъти за една вечер миналата седмица, най-накрая ги вразуми.
Ще видим.
, което никога не сме виждали, идва ( най-често през нощта) и оставя дребни неща- бонбонче, книжка...много удобно пробутвам плодове които биват изядени задължително, защото са от джуджето, нали, книжките биват ревностно изчитани.... Също така ако се налага някое важно послание да стигне до малката кратунка във връзка с някоя беля, забележка за дисциплината или пък похвала също така- джуджето пуска малки поучителни или похвални бележчици....Абе голямо вълнение е, вече 5 години откакто въведихме тази традиция...умирам от смях как почти всяка сутрин още по тъмно се промъква и да ровичка в чорапа, а вечер прави предположения какво ли ще има утре...Изпадала съм и в конфузия когато вечер ако съм изморена просто забравям да пусна нещо и на сутринта да видиш как трябва да измислям разни истории за заети или хремави джуджета...но е много хубава емоция за детето като цяло!
Остарях...
Питай на място в градината за почасовото гледане. В моята може и по принцип може, но обикновенно искат да са еднакви часове и цената е друга. Ако има сайт сигурно и там пише.