Деца, отглеждани в чужбина - 3

• 24 838
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
къти, ние на 15 м я сложихме (тук по календар е между 12 и 15). При нас рубеолата се беше завъртяла в едната плейгрупа, надявах се да я прихване, преболедува и да се свърши, но явно кърменето си свърши работата  Wink и не стана.

# 31
Мерси за темичката  Hug
за видеото...нямам думи  Confused
Miss Fine Разсмя ме мъжа ти Joy
На моя дребен хубостник най-новата му дума е "Стинки"  hahaha

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 21:24 от Edira

# 32
Хайде сколасах да се разпиша и този месец, другия месец пак  Laughing

Мини да кажеш с какво си толкова заета, Клер. Wink

Добре дошли на Едира и Камбанка.  Hug

# 33
  • Canada
Здравейте момичета,
Някои сигурно ме помнят, други - не, но се местя тук. Simple Smile
Сара расте и хубавее, вече ходи 2-3 пъти седмично на градина за по ок. 2 часа, колкото майка й да свърши някоя работа, пък и тя да улови някой друг вирус. Laughing Харесва й, аз я водя преди обяд точно когато ходят в парка и се люлее и смее на воля.
Много се радва на брат си - всеки ден когато той се връща, са едни специфични възклицания и викове...  Heart Eyes

# 34
Айде запис 4ак на 3-та страница, 4е ина4е и аз като Клер 6те се вклиу4а другия месец....Незнам тези от вас с по 2 деца как се оправят - аз с 1 и все не мога.Туй време пусто все не стига.... #Cussing out

# 35
Мики, айде представи си че ходиш на работа и ще почувстваш щастливка с много свободно време  Laughing

Добре дошли на новите попълнения   bouquet

# 36
Цвети, като те е видял колко си добричка, замълчал си човека.
Страшен е! Той и моя сигурно така щеше да направи.  Mr. Green

Ние бяхме 5 дена в Прага и вчера цял ден се опитвам да оправя багажи и дрехи.
Май успях де. След малко отиваме с Мила на театър и после на уоркшоп към него.
Дано има някое кафенце за недоспали родители, докато те се занимават. Tired

# 37
  • Eemnes, NL
Навремето когато Ванко беше малък искрено се възхищавах на моята комшийка която има 4 деца... на мене ми се струваше Мисия невъзможна, той ми отнемаше цялото време и енергия и дори първите 2-3 години не си и помислях за второ - толкова се бях стресирала. Та моята съседка като я питах как се справя с 4 деца, тя ми отговори, че тесами се справят - тоест те си играят заедо и все си измислят и някакво занимание самички, а Ванко понеже ми е сам(беше) ми е все за дупето залепен и наистина е така. Дори и с тая голяма разлика която имат разбирам много добре какво има предвид. Ванко и сестра му са уникални, ако знаете само как си се радват и смеят един на друг... Heart Eyes Hug, е Ленка му цапва от време на време и някоя плесница, но вече се научи и да го гали след това Heart Eyesа, той нали е като майка си Wink мека Мария на секундата и прощава - никога не съм го видяла да и посегне в отговор. Peace А как я пази не е истина - лятото като си бяхме в бг досте се посмях с него, загледа я едно момченце на около 2 годинки и и се усмихваше, а нашият като подскочи - нямало какво да гледат сестра му, а аз му обеснявам, че тя като порасне ще си излиза и с момчета, а нашият вика - само ако и аз съм там! hahaha Joy Горкото ми момичене, с такива ревниви баща и брат... Айде изчезвам да пазаря - лек ден момичета.  bouquet Flutter

# 38
  • FRANCE
Супер че така се разбират децата. В къщи редовно са писъци. Дребното отнася я побутване, пощипване, мачкане на пръсчета и крачета , но напоследък и тя не се дава и посяга и тя. Последно биткта е за една количка за кукли, мислех да изчакам за втора до Коледа, но май е е по-рано.

Та на тема Коледа какво сте взимате за дребосъците?

# 39
аз така лекичко Ви следя с интерес  Laughing

# 40
  • След завоя в дясно
madame и ние горе долу сме на същия хал, само че разликата в годините е по- голяма. Баткото си играе предимно с нейните играчки,  Rolling Eyes (явно му е още трудно да възприеме, че не е 100 процента вниманието към него)тя върви по него и пищи с пълен глас, ако го докопа и го дърпа. Възхищавам се на деца, който се отнасят с разбиране към по малките. Гледам да съм толерантна и към двете, но нещо трудно ми се получава напоследък Whistling
Milla Elaine - на коя пиеса ще ходите?

# 41
Madame, аз за Коледа съм се ориентирала към пишещите материали, моливи, дъски и т.н. и книжки с приказки, просто това е на мода в момента, но може до тогава и нещо ново да измислим  Wink
Цвети  Hug

# 42
Аз за Коледа за Калин съм си решила проблема. Вече има ей това: http://www.amazon.com/Kickboard-USA-Mini-micro-Blau/dp/B000ES178C
чака само да го сложим под елхата

Което ми напомни да направя списъка с коледни подаръци вече, че да не бягам пак последната минута

# 43
Аз за Коледа за Калин съм си решила проблема. Вече има ей това: http://www.amazon.com/Kickboard-USA-Mini-micro-Blau/dp/B000ES178C
чака само да го сложим под елхата

това е много любимо и на Алето.има едно друго,което е лембизийско от бг,но е опитното и е на път да се счупи вече,обаче когато стане назрял д акара наистина тротинетка и ние ще му купим това задължително.сега ползва една троти на едно момиче,с чиято детегледачка излизам тук доста често.тя е българка  (от турски произход де,но като я слушам и познавам вече е повече българка от мен).

успях д апрочета само последна страница и ме зове дългът.после пак.

# 44
Замислям се дали и аз да не се уредя с такова, така няма да тичам след Калин из парка, а ако съм с ролери, той ще се затръшка да е с ролери

Общи условия

Активация на акаунт