Къде в Пловдив??? - 26

• 73 245
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
В Пловдив вече няма магазин на ЕССО. Затвориха го в началото на тази година. Цени от 150 до 300 и нагоре за ботушите. Има ортопедични модели. Разгледай.. За качеството гарантирам, дъщеря ми само такива обувки носи от прохождането, не си личи, че са носени.Много леки и гъвкави, дори ботушите, кожата е импрегнирана, няма ожулване, няма деформации, няма скъсване. Мъжът ми също е много доволен от техните обувки.  Peace

П.П. Извинявам се за многото редакции, но който не може да мисли концентрирано  ooooh!
И аз съм зле с концентрацията.   bouquet
Благодаря за линкчето ще разгледам. Жалко, че вече ги няма в Пловдив....
Имам ботуши от доста години, но вече са за буклука определено си изживяха живота и сега ми трябват нови и пак ми се иска да ги нося години иначе не си струва да се дават и без друго много пари за ботуши... Та си търся отново нещо удобно за ходене, от ест.кожа. Ако някой може да ми препоръча магазин за ботуши ще съм много благодарна? Heart Eyes

kori_1, честно да ти кажа хич не са им евтини пътъчките, но определено са качествени или поне бяха. Не знам, но ми се върти нещо в главата, че май в МОЛ-а продаваха техни обувки, може и да бъркам обаче. Иначе от интернет страницата им излиза, че в Пловдив нямат представителен магазин.
Аз сега да попитам, някой да знае дали някъде хващат бримки на чоропогащници.
Благодаря   bouquet.
Благодаря за информацията, чесно да си приная не ми се дават пари за N на брой ботуши които после ще си стоят в шкафа и няма да нося, а парите които ще дам пак ще са много сумирани! Та по-добре скъпо но да издържа на валене, сняг и удобно. Че ако не е удобно и за ходене просто е немислимо да ги нося...Направо си е вредно. Нещо друго качествено можеш ли да ми препоръчаш?
Купих си лятото чехли на Deichmann от естествена кожа и съм доволна, но не знам дали имат хубави ботуши? разгледах новия каталог не ми допаднаха много...

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 17:53 от kori_1

# 166
  • Пловдив
Кори,ако си вземеш естествена кожа от Дайхман ще си доволна.В момента има и намалени единични модели по 30 лв.В магазина им в Мола има по-голям избор.До Баумакс-не толкова голям избор

Аз ще нося едни техни от изкуствена кожа трета година.Не са мръднали.Чак им се чудя.Не се вмирисват крачетата от тях.Също учудващо

# 167
  • Лондон/Пловдив
В Пловдив вече няма магазин на ЕССО. Затвориха го в началото на тази година. Цени от 150 до 300 и нагоре за ботушите. Има ортопедични модели. Разгледай.. За качеството гарантирам, дъщеря ми само такива обувки носи от прохождането, не си личи, че са носени.Много леки и гъвкави, дори ботушите, кожата е импрегнирана, няма ожулване, няма деформации, няма скъсване. Мъжът ми също е много доволен от техните обувки.  Peace

П.П. Извинявам се за многото редакции, но който не може да мисли концентрирано  ooooh!
Аз също съм много доволна от тази марка.А в София ли имат магазин?Вие от къде ги купувате?
А отговарят ли си номерата  Grinning

# 168
  • в провинцията
Къде в Пловдив по това време може да се купи цял бански? В училище имат часове по плуване, а ние нямаме бански  newsm78

# 169
Кори,ако си вземеш естествена кожа от Дайхман ще си доволна.В момента има и намалени единични модели по 30 лв.В магазина им в Мола има по-голям избор.До Баумакс-не толкова голям избор

Аз ще нося едни техни от изкуствена кожа трета година.Не са мръднали.Чак им се чудя.Не се вмирисват крачетата от тях.Също учудващо
Благодаря, гледах и в сайта не видях нищо от естествена кожа. За сняг и дъжд ми се иска да стават. Тъй като кола не ползвам.  bouquet

# 170
  • Пловдив
Къде в Пловдив по това време може да се купи цял бански? В училище имат часове по плуване, а ние нямаме бански  newsm78

в спортен магазин
в триумф,но там са скъпи
погледни и в илиенци

# 171
100% има няколко модела и цветове в спортния магазин до гребната. Точно срещу пазара.Той е съвсем близо до басейна и поддържат модели целогодишно. Хубави модели разгледах и в магазин на Пума, преди пешеходния мост в ляво.

# 172
  • Пловдив
Относно магазините на ЕССО в София, останаха само два: в "Сердика" Мол и на пл. "Славейков". Аутлет има на "Цариградско шосе до Метро, но той доколкото разбрах няма общо с тези магазини. Там обаче липсват номера и модели. На късмет е малко работата. Номерата си отговарят и на детските, и на мъжките и на дамските обувки, но все пак с уговорката, че зависи и от модела. Добре е да се усети на крака една обувка. Аз например съм купувала ботуши, които визуално не ми допадат чак толкова, но ги усещам като по-удобни за моя крак. На детето купувам без да меря, защото не мога да я разкарвам с мен до София, до сега не  е имало проблем.  Peace

# 173
Знаете ли къде мога да намеря качествена кафеварка на добра цена?

# 174
Относно магазините на ЕССО в София, останаха само два: в "Сердика" Мол и на пл. "Славейков". Аутлет има на "Цариградско шосе до Метро, но той доколкото разбрах няма общо с тези магазини. Там обаче липсват номера и модели. На късмет е малко работата. Номерата си отговарят и на детските, и на мъжките и на дамските обувки, но все пак с уговорката, че зависи и от модела. Добре е да се усети на крака една обувка. Аз например съм купувала ботуши, които визуално не ми допадат чак толкова, но ги усещам като по-удобни за моя крак. На детето купувам без да меря, защото не мога да я разкарвам с мен до София, до сега не  е имало проблем.  Peace
Да и аз си купих чехли които ми се струват бабешки, но ми бяха удобни. Просто искам ботуша да е от ест. кожа.  bouquet

# 175
  • Пловдив
Благодаря, гледах и в сайта не видях нищо от естествена кожа. За сняг и дъжд ми се иска да стават. Тъй като кола не ползвам.  bouquet

от сайта как разбра,кое е естествена кожа?

тези ще са удобни и са ест кожа-179 лв

# 176
Такъв модел ботуши си взех за 99 лв от магазин Ривас в Галерията. Не съм купувала  ЕССО и не мога да направя сравнение за качеството.

# 177
в аутлета на цариградско цените на ессо са много добри

# 178
  • до Пловдив
здр в новата тема
търся ето такива чорапи
ако някои е срещал някъде да пише че вече обиколих на няколко места и няма

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 00:21 от dani_bimbalova

# 179
  • Пловдив
В магазин Рошко - в Кичука видях преди два дни такива  Peace

Общи условия