Къде в Пловдив??? - 26

• 74 259
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Аз да попитам някой ял ли е еклеровата торта на "НЕделя" и дали е хубава  Thinking

А на "Мон Шери"?Колебая се между двете сладкарници.

Като става дума за еклеровата торта - тази на Ванила подс е страхотна! Не харесвам сладки неща и много рядко ям торти, но техните неща са наистина изкушение. Цените им са доста добри. Може да провериш  Wink А и не са потресаващо сладки и мазни, както на повечето сладкарници
http://vanillapods.weebly.com/

А каква е цената на еклеровата или долу-горе 16 парчета торта колко струва?

# 271
  • Пловдив
Там си е магазинът за тютюн и тют. изделия. Вчера минах покрай него. Не се сещам сега как се казваше...

# 272
  • Пловдив
Там си е магазинът за тютюн и тют. изделия. Вчера минах покрай него. Не се сещам сега как се казваше...
Premium Cigars&Tobacco
Препоръчвам го с две ръце. Момичетата са изключително компетентни!

# 273
Аз да попитам някой ял ли е еклеровата торта на "НЕделя" и дали е хубава  Thinking

А на "Мон Шери"?Колебая се между двете сладкарници.

Като става дума за еклеровата торта - тази на Ванила подс е страхотна! Не харесвам сладки неща и много рядко ям торти, но техните неща са наистина изкушение. Цените им са доста добри. Може да провериш  Wink А и не са потресаващо сладки и мазни, както на повечето сладкарници
http://vanillapods.weebly.com/

А каква е цената на еклеровата или долу-горе 16 парчета торта колко струва?

Не знам...бях взимала за рождения ден на майка ми малка - 12 парчета мисля...струваше 10 - 10,50 лв...нещо такова... малки еклери и много лек крем...страхотна направо Simple Smile...
За рождения ден на дъщеря ми поръчах от там плодова пита... тя вече беше значително по-голяма, но не знам колко парчета я водят и излезе към 20 лв

# 274
Premium Cigars&Tobacco
Къде точно е това...Или говорим за различни неща или аз нещо се бъркам Rolling Eyes

# 275
  • Пловдив
Premium Cigars&Tobacco
Къде точно е това...Или говорим за различни неща или аз нещо се бъркам Rolling Eyes
Като отиваш от Хотел България или Хепи към спирката завиваш веднага в ляво покрай аптеката на кръстовището (не пресичаш Отец Паисий) . До него имаше туристическа агенция.

# 276
Premium Cigars&Tobacco
Като отиваш от Хотел България или Хепи към спирката завиваш веднага в ляво покрай аптеката на кръстовището (не пресичаш Отец Паисий) . До него имаше туристическа агенция.

Хм странно точно за същия говорех...толкова пъти  минавам от там и се чудя къде изчезна Thinking ...ужас...не може да съм толкова заблеяна  ooooh!

# 277
 Praynig
Момичета, спешно ми трябват по-евтини джинси или дънки(но по-плътни) за мъж? Ще съм многоо благодарна, ако някой има предложения?    bouquet

П.П.Преди време имаше намаление в Карфур на джинси, но от много време не съм ходила и не знам дали в момента има такива намаления? тъй като ми е далеч...

# 278
запис да следя

# 279
  • Майничка
Praynig
Момичета, спешно ми трябват по-евтини джинси или дънки(но по-плътни) за мъж? Ще съм многоо благодарна, ако някой има предложения?    bouquet...
Преди месец в "Мерелина" до пешеходния мост имаше страхотни зимни дънки по 25-30лв.

# 280
Някъде бях чела, че когато е много сладка тортата са използвали подсладители вместо захар Thinking

Моят въпрос е малко по-особен, но като жител на града от малко години, нямам впечатления - Колко върви, по ваши наблюдения, средната заплата в града?

# 281
Някъде бях чела, че когато е много сладка тортата са използвали подсладители вместо захар Thinking

Моят въпрос е малко по-особен, но като жител на града от малко години, нямам впечатления - Колко върви, по ваши наблюдения, средната заплата в града?

Зависи от професията, пола, стажа преди това, моите наблюдения 500,600 лв. средна, за добра и много добра се счита в Пловдив около 1000 и нагоре!  Peace

# 282
  • София
Лули и тютюн има в Casa del Tobacco, дано така му беше името, на бул. Христо Ботев и до Съда на бул. 6-ти семтември.

На Димитровден взех 2 парчета шоколадова торта от Ванила подс, не беше лоша на вкус, по 2.20 лв беше парчето, но чак пък да съм супер възхителна по-скоро не. Но тортите, които бяха на витрината им бяха интересно украсени. Много любезно обслужват, харесват ми и еклерите им.

А тезии Чочко - освен сладки, други нищо не вземам от там, не ми харесват.

[/quote]

Зависи от професията, пола, стажа преди това, моите наблюдения 500,600 лв. средна, за добра и много добра се счита в Пловдив около 1000 и нагоре!  Peace
[/quote]

Подкрепям мнението ти!

# 283
Момичета, спешно търся hero factory конструктор.Моля,
помагайте, трябва да купя до края на седмицата.
Благодаря предварително за идеите.

# 284
  • Пловдив
Момичета, спешно търся hero factory конструктор.Моля,
помагайте, трябва да купя до края на седмицата.
Благодаря предварително за идеите.

Хиполенд ги продават

Общи условия

Активация на акаунт