True Blood - Да почетем корнишоните - 48 тема

• 19 616
  • 726
  •   1
Отговори
# 45
Ахаха, смех ... тоя Аштън  Joy

Кога ще го дават туй чудо? Джо се казва Алекс  Laughing

# 46
 hahaha hahaha Нямаше да гледам Мъжете, но заради Алекс ще  Wink

Ване, мерсаш, душко! (жалко, че не е моето  Wink) Аз и преди съм си го слагала това лице  Laughing Като се привържа към нещо... така въртя два аватара.

Сега една страхотия  Mr. Green

# 47
Я, Алекс с Нинчето Shocked Де го хъскито, сигурно подскача около коленете на Алекс Mr. Green

# 48
  • София
 smile3532 smile3532 smile3532
Сонче, да не те изядат фенките на св.Дамян?

# 49
 Mr. Green Не ме е страх, Ване, има да ядат, има и остане, яка жена съм Mr. Green

# 50
  • София
 hahaha  Mr. Green

# 51
Да вземат да направят един crossover между ИК и ДнВ, и Ерик да прасне (простете грубия език) гуспоица ... Елена ли беше  Mr. Green Или пък с онази лошата по-добре ще им се получи, може да са се засичали някъде през вековете  Laughing

Крис Бауър (Анди) какво буйно "оперение" е имал на младини  hahaha

# 52
  • София
 hahaha hahaha hahaha
горкото Ленче.

# 53
Добро утро!

Джо в Двамата мъже и половина  Joy Много готин - красавец + пластичен хирург, който обикаля света да лекува постарадали деца. Едив ореол само да му бяха сложили и е завършена картинката  hahaha

# 54
  • гр.София-Красна поляна
Дубрютру! Hug

Я, Алекс с Нинчето Shocked Де го хъскито, сигурно подскача около коленете на Алекс Mr. Green
hahaha hahaha hahaha

# 55
Злате, и крилца, и крилца.  hahaha

Брютру!
Да вземат да направят един crossover между ИК и ДнВ

Ти пре'стааш ли си! Малей!

За Крис думи немам! Какви коси, какво чудо, каква перушина!  Joy Ама муцунката му не е мръднала толкова години.

# 56

smile3515 smile3516

Никакви курнишони за теб повече!  Joy

Как сте банда? Аз едва гледам... след малко ще си правя пак кафе.
Днес какви ще ги чепкаме?

# 57
 hahaha hahaha hahaha Без да чета поста на Фи познах, че туй е Ириното момче  hahahaЛеле, леле, Ир, колко си благородна д аго приютиш  hahaha  Wink

Днес какви ще ги чепкаме?

Ти предложи. Не съм на политическа вълна, тъй че да вадим зимнината от бурканите  Mr. Green Тази седмица ми е 4-дневна и после съм отпускарка  newsm68

# 58
Аз съм още на вчерашна вълна и ми е малко трудно. Ще побачкам после може да изригна Simple Smile

# 59
Ма как, благородство струи от мен на силни струи!  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт