"Дързост и красота"-тема 71:" Pose, pose"

• 44 631
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • somewhere near the sea
Фелиша имаше с Ник, но еднократно имала афера и с един италианец(забравих му името, не ми се търси сега). Пак ДНК, пак проби, после щеше да се жени за италианеца, той пък се заплесна по Бриджит, тя отказа да се женят, той отиде в Италия с детето и не се върна. Детето трябва да е на към 5-6 години. Но няма да се чудя ако е още пеленаче или е вече тийнейджър от мафията. #2gunfire
Кристен пък се влюби в един от Южна америка(бразилец, аржентинец, венецуелец...нещо такова) Него Сали го бе взела за дизайнер. Той пък се оказа хивпозитивен и не можеха да рискуват да си имат бебе, затова си осиновиха едно африканче, наречено Зенде. То трябва да е колкото Хоуп, че може и по- голямо. newsm78

# 406
Италиано мафиозо, който наду корема на Фелиша, се казваше Данте

Много ми е чудно как редовно има спорове и битки за някое дете, пък после сценаристите го запратят нейде и не чуваме нищо за него  ooooh!

# 407
  • София
Dз искам да попитам гледащите  по напред сериала, ще се появят ли пак синчето на Сали и татко Кларк?

# 408
  • somewhere near the sea

Амбър отива при Брук за съвет как да спечели Рик обратно, защото първите ѝ опити са се оказали неуспешни. Пита я дали има приятелка, защото не отговаря на обажданията ѝ.

Рик се опитва да накара Джаки да осъзнае, че бракът ѝ в крайна сметка ще се провали, защото Оуен има дете от Бриджит. Тя го пита дали не ѝ предлага своето рамо, на което да плаче. Закачливо ѝ казва, че предлага рамо, но мисли, че за нея ще представляват по-голям интерес други части от тялото му. Тя се глези, че така говорят всички млади момчета, когато става въпрос да свалят по-възрастни жени. Той продължава, че е умна, успешна, секси...”И омъжена”-добавя Джаки. Да, той знае, че е омъжена за млад жребец и той я боготвори и дава всичко за нея. До вчера тя е била в центъра на неговата вселена, но това се е променило. Показва ѝ ваната- нейният оазис. Н скоро време тя ще бъде напълнена с гумени патета и играчки, пръскащи вода. Нейното момче-играчка ще има вече други занимания.

Оуен и Бриджит обсъждат възможността да се превърнат в семейство със сина си по някое време в бъдеще. Моли я да оставят емоциите си настрана. Обича Джаки, не иска да я нарани. Тя ще бъде част от това. Бриджит признава, че нищо нямаше да е същото без Джаки.

Бриджит и Оуен се връщат и намират Рик с Джаки. Тя бърза да каже, че той е минал да им пожелае всичко най-хубаво.
Бебето се казва Логан и трябва да бъде преоблечено. Бриджит и Оуен се изнизват под този предлог към горния етаж. Рик използва това, за да изтъкне, че ето- Оуен вече няма време за нея, защото има ангажименти към сина си.

Лично той не вижда нейното бъдеще да е с г-н Cowabunga. Те са от различни планети. Да, той  обслужва всяка нейна нужда, но вече има дете, сега от с друга жена и негов приоритет не е да бъде с Джаки. И Рик мисли, че тя заслужава човек, който е  напълно посветен на нея ... и в момента тя търси  този човек.

Бриджит вижда как Рик целува Джаки, която му казва, че е щастливо омъжена жена и трябва да спре да се опитва да я целува. Оуен идва надолу по стълбите и вижда Рик и Джаки също. Джаки възкликва колко е хубаво да види Оуен и Бриджит заедно като семейство. Така не се чувства изоставена.

Бриджит се извинява и вика Рик да се качат горе. След това тя го разпитва какво се случва, тъй като е видяла да целува Джаки. Бриджит му казва да не прави това. Джаки принадлежи на съпруга си. Рик обяснява, че Бриджит се влюбва в бащата на детето си и няма нищо лошо в това. Той може да помогне на сестра си, и ако това означава да прекарва повече време с Джаки, така да бъде.
Джаки споделя с Оуен, че вижда, че Бриджит се влюбва в него. Тя знае, че между тях винаги ще има специална връзка, но нека не я наранява.

Брук казва на Ридж, че Бриджит е щастлива. Най-накрая има бебе, което винаги е искала. Ridge усеща, че Брук е притеснена и се чуди какво е то. Брук му казва, че чувства, че Бриджит е малко извън контрол. Тя му напомня как Ridge се чувствал, когато изроди Бриджит, сега и те трябва да се чувстват по същия начин с Оуен.

Рик прави още един опит да се убеди Джаки, че тя трябва да сложи край на брака си, за да Оуен.Кани я на романтична вечеря на покрива с шампанско и черен хайвер.

Тя обяснява отново, че е в блажена любов със съпруга си, но няма да позволи хайверът да отиде на боклука. Той посочва, че би искал да ѝ даде всичко, което заслужава и просто мисли, че двамата могат да постигнат повече в света на модата. Животът може да им покаже възможностите. Всичко, което иска е, тя да остави вратата отворена и може би всичките им мечти да се сбъднат.

# 409
Знам колко я мразите, но Брук е много сладка на тази снимка
  Hug

# 410
Пепел ти на езика Horrorman! Дори не изричай тези думи и на ужким.
Няма такова нещо.
Нима може да се мрази такова сладко и пролестно и миловидно същество като Брук Hug
Никога!
Страхотна е визията на Брук не само тук, а изобщо.
И повечето от другите мислят така, но не смеят да го изрекат.
Това е като сладкото и секса - почти всички ги обичат, но много не си признават или не явно, че също ползват тези "пороци" за да не ги обвинят за порочни или не ги могат по здравословни съображения  hahaha
Та затова и някои не смеят да кажат, че е сладка, нежна, красива и добра и хвърлят ли хвърлят камъни по милата Брук, виновна невиновна - насила я превърнаха в символ на порока само заради хорското мнение.
Но добре, че има и смели хора в темата като теб  Hug например, които не се съобразяват с клюките Simple Smile  
Ей хора - да мразиш Брук вече не е модерно. Бъдете в крак с модата Naughty

# 411
  • somewhere near the sea
  Hug
Не, мисля че повечето тук сме казвали, че Катрин е превъзходна актриса, щом успява да ни накара да осъдим някои нейни постъпки.(90%)
Разликата е, че ние сме посочвали и положителните качества на актрисата и на героинята, която играе, докато Брук фенките са сляпо влюбени в нея и й прощават всички простотии, които е извършила през живота.

Освен това "сладка, нежна, красива" няма нищо общо с порочна, алчна и егоистична. Но пък кой е съвършен?

# 412
  • София, България
И аз я харесвам Катрин, но имам чувството, че напоследък като че ли изведнъж остаря. Даже по-стара от Рич ми изглежда. Дали обажда такава визия заради житейските си неволи, или актрисата просто наистина е остаряла ...

И още нещо се подсетих днес от едни думи на Джаки да питам - кой всъщност беше бащата на Ник. Нали се оказа, че не е Масимо  newsm78

# 413
  • somewhere near the sea
Масимо е, кога се е оказало, че не е, не си спомням. Нали оттам дойдоха парите за "Джаки М". Първо беше само магазин, после със своята част Ник купи "Спектра".
Нещо друго ми тъне в мъгла- Първо наследник на Масимо беше Ридж, после дойде и Ник, после Масимо се оттегли,  Ник заради "Форестър" управителният съвет го изключи от корабния бизнес, и  той, дето мразеше шивачите, купи "Спектра" и стана шивач, но какво стана с дела на Ридж? Нали си остана частичен собственик newsm78
Много набързо го претупаха това. Като делата за попечителство над децата. Joy
Вече и аз мога да стана сценарист. Има няколко отработени схеми...
1. На когото не му харесва текущата професия, просто грабва молива и става прочут дизайнер.
2. Раждат деца, борят се за тях в съда, после ги зарязват(значи детската тема е затова)
3. Кой не си е губил паметта?
4. Компаниите са като пазарски чанти- разменят си ги за една обида
5. Децата се раждат знайно къде
6. Появи ли се нов герой, без ДНК не се минава
7. Брук винаги яде бой
8......не ми се пише повече- вие сте

# 414
  Hug
Не, мисля че повечето тук сме казвали, че Катрин е превъзходна актриса, щом успява да ни накара да осъдим някои нейни постъпки.(90%)
Разликата е, че ние сме посочвали и положителните качества на актрисата и на героинята, която играе, докато Брук фенките са сляпо влюбени в нея и й прощават всички простотии, които е извършила през живота.

Освен това "сладка, нежна, красива" няма нищо общо с порочна, алчна и егоистична. Но пък кой е съвършен?

как ще я мразим, актрисата ККЛ е красива жена и много добра актриса според мен
може да не е чак толкова красива като ХТ но не е грозна, аз я харесвам
не харесвам ролята която играе и по-специално лекото й поведение

# 415
  • София, България
  Hug

как ще я мразим, актрисата ККЛ е красива жена и много добра актриса според мен
може да не е чак толкова красива като ХТ но не е грозна, аз я харесвам
не харесвам ролята която играе и по-специално лекото й поведение

аз пак ще кажа, че ХТ (Тейлър) се е обезобразила с тоя силикон в устните
Но пък Катрин наистина много остаря напоследък. Наборки са, но Тейлър изглежда по-млада ...

а тая афера на Рик с Джаки е просто гнусна ...

Мерси, че ми попълвате белите полета. За хивпозитивния се сетих кой беше, но момента с осиновяването съм го изпуснала ... А и Данте ми е познат като име ... той нещо във Форестър ли работеше  newsm78 И как така му дадоха детето, Фелиша защо не си го гледа тя  newsm78

# 416
Привет!

МАРСИА, много ти благодаря за постовете, че напоследък нямам много време  bouquet

РАДОС, и аз мисля, че ХТ изглежда като надут балон, а едно време беше чудно красива ooooh!

# 417
Марси, продължавай да преразказваш!   bouquet

Сега гледах по телевизията тук реклама на сериала и Сюзън Фланъри ни приканва да продължим да следим епизодите по платения онлайн телевизионен канал (че нали го свалиха от програмата). Сега се чудя ... струва ли си тоя сериал да плащам на телевизионната компания или не?  Mr. Green

# 418
  • somewhere near the sea
И мен времето взе да ме притиска и ми е все по-трудно да го правя.
Teresa, във v-box наши приятели качват нашите епизоди, а в you tube можеш да гледаш американските. Дето се вика "като може да е лесно, защо да си го правим трудно?" Аз така правя, когато тук  се заговори за настоящето в сериала.
Но ние бавно и неумолимо ги настигаме, така че скоро няма да се чудим откъде да го гледаме.
В момента ще започват тежките епизоди за болната от рак Стефани.

# 419
  • София, България
Какво ще кажете за новата визия на Оливър "а ла Боб Сагет" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт