ДЕКЕМВРИйската дружина първа бебка вече има

• 39 079
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Йоана, спокойно си иди на прегледа утре и вярвам, че всичко ще е наред. Ще чакаме новини.

Аз днес след прегледа обиколих хубаво магазините в Хасково, обаче взех само едно клинче на Ива, нищо друго не харесах. На прегледа само ми слушаха тоновете и ме мериха. Изписаха ми глобули и крем за мазане, че и аз съм с кандида. Дано по-бързо подействат, че не мога от сърбеж да си седя на дупето.

За туршиите аз не го знаех, обаче колко кисели краставички и кисело зеленце съм погълнала до сега не е истина.

За раждането се надявам да устискам поне до 01.12, че да може таткото да си е в къщи за изписването. 

# 526
pipilota7 Окръжна болница София ли имаш предвид? Аз също ще раждам там. А на коя лекарка си се спряла? Аз вероятно другата седмица ще съм там за тонове.

Да,окръжна София:)Докторката ми е д-р Дачева Simple Smile

# 527
Еххх, много се ядосах сега. Тия от Токуда са много зле с организацията в някои отношения.
Приятелят ми сега ми се обади, че лекцията за татковци днес била абсолютно същата като предната, а той специално излезе по-рано от работа за да отиде. Аз днес 2 пъти ги питах на каква тема ще е - така и не можаха да ми кажат, но ми се кълняха по телефона, че е различна от предната. Сега той ми се ядосва на мен, че си е изгубил времето, а аз на тях, че са ме подвели по телефона.
Те ако една лекция не могат да организират като хората, какво остава за нещо по-сериозно....

# 528
Абе мами предния път щях да питам за това на д-р Йоткер за трушиите ,какво друго се слага  и  после искат ли заваряване бурканите... Свекървата е направила доста салата и кис. краставички но ми се ще и малко аз моя си да направя...  Grinning

# 529
  • Отвъд алеята зад шкафа
pipilota7 Окръжна болница София ли имаш предвид? Аз също ще раждам там. А на коя лекарка си се спряла? Аз вероятно другата седмица ще съм там за тонове.

Браво, аз съм при същата докторка  Laughing Препоръчаха ми я, а и аз вече имам доста добри впечатления от нея.

# 530

Браво, аз съм при същата докторка  Laughing Препоръчаха ми я, а и аз вече имам доста добри впечатления от нея.

Супер!Аз си ходя при нея от няколко години и съм много доволна!Току виж с тебе се засечем  Wink

# 531
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ами като гледам термините са ни близки, току виж наистина се засечем  Grinning Аз този път ще искам да съм в стая с други майки, предполагам 3-ка стая, не искам да съм сама.

# 532
Искам да честитя на мама Димтирина рожбата ид а и пожелая съвсем скоро да си е вкъщи при тях и много да ги радва Hug Сигурна съм,че малката принцеса ще наддаде много бързо и всичко с нея ще бъде наред   bouquet А на всички останали,дръжте се момичета,малко остана  Peace После се местим в бебешките теми  Grinning

# 533
  • Бургас

Абе мами предния път щях да питам за това на д-р Йоткер за трушиите ,какво друго се слага  и  после искат ли заваряване бурканите... Свекървата е направила доста салата и кис. краставички но ми се ще и малко аз моя си да направя...  Grinning

Стефи, слага се допълнително захар и оцет- описано е на опаковката. Бурканите не се заваряват. Ние направихме с камби, моркови и карфиол преди около месец и вече я нападнахме. С темповете, с които я яде мъжа ми, няма да имаме до края на зимата  Crazy

# 534

A_vagabоnd много хубав сайт. Залепнах на него. Ти поръчвала ли си от там? На мен ми е малко тъмна Индия, никога не съм поръчвала и не знам как става . Иначе доста неща си харесах.

# 535
  • Русе
  Привет  от мен!
Хормоните яко бушуват и при мен..Днес ревах половин час,защото докато карах малкия на училище(15 мин) ластика на дънките за бременни,който слагам много ниско долу(точно на срамната кост )ме подпираше неприятно!Реших ,че там е главичката на бебето и изпаднах в истерия. CloseСлед половин час си помислих ,че ако е на 2 пръста от срамните устни Embarassedраждането ще е доста лесно.След това размислих и се сетих и за порядъчното количество мазнини,които имам и за околоплодните води....Оххх....успокойте ме моля ви,че пак откачам!
 Да кажа и за туршиите..и аз ги направих с това на др.Йоткер!Сега мисля да опитам и с лутичката саламура. newsm78

# 536
Цвете, нищо му няма на бебчето, достатъчно защитено е!  Peace

# 537
  • София
Благодаря за разяснението за срещите!Много ми се искаше да дойда,но ми е много далече.Ще си говоря с вас оттук Wink.

Йоана,
вярвам че всичко с твоето бебе е наред,въпреки че времето до утре ще ти се види безкрайно дълго.Пиши като се върнеш от преглед.

Леле,какви хубави неща има в сайта на Некст.Не бях разглеждала отдавна.Никога не съм поръчвала от чуждите сайтове ,ама сега изкушението е голямо.

# 538
ЦВЕТЕ и аз така нещо откачам!!Моето се е обърнало пак с дупето надолу и одеве като се возех реших че съм му затиснала крачетата(до вчера като не знаех-не мислех така амааааааа.....)Не се претеснявай-явно на всички хормоните са ни в повече..
Йоана-недей да се претесняваш преди да те види и друг доктор-аз видях как за 2 мин на предишният преглед се показаха 50гр разлика на моето бебе-ако не премерят точно главичката компютъра изчислява по друг начин.Моят доктор като го фиксира първият път(но не го запамети!!!)излезе долу в ъгъла на монитора съвсем друга цифра.При второто премерване след малко го изкара друго-така че -не се претеснявай!!

# 539

много са ми сладки тези розовите и лилавите, вече си дадох поръчката на майка ми по скайпа след пелената да почва такива терлички за бебока. Разгледайте ги в линка има още сладурски за 1 кука за момиченца,давайте заръки на бабите да имат занимавка....
http://forum.nanya.ru/index.php?showtopic=17663&st=15

Общи условия

Активация на акаунт