Отговори
# 645
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС!!!
бЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И НОСЕТЕ С ДОСТОЙНСТВО ИМЕТО СИ!!!

Цитат
Януари такава лекция за техниките на дишане има към училището на сестрата на Дорийска, но не е от безплатните всеки петък (до колкото знам). Тя е част от истинското им училище за бременни. До колкото разбрах може да се посети и само някоя от темите в училището и се заплаща 15 лв.
Аз съм била 2 петъка в бар НИКО и знам, че там лекциите са безплатни  Thinking
СЕГА МЕ КАРАТЕ ДА СЕ ЗАМИСЛЯМ, ДА НЕ БИ ПРОСТО АЗ ДА НЕ СЪМ РАЗБРАЛА, ЧЕ СА БЕЗПЛАТНИ И ДА НЕ СЪМ СИ ПЛАЩАЛА  Embarassed newsm78
Хубав ден, момичета  Heart Eyes

# 646
Съжалявам, че не дойдох на срещата, но бях в Патология МБАЛ. За разкика от Девата, където ми взеха парите на 30.10, отпратиха и получих на 1.11 в 6.30ч нов кръвоизлив, в МБАЛ ме приеха в отделението, бях на системи и т.н.
Днес ме изписаха, защото контракциите са по-редки, а кръшотечение нямам от 3-4 дни.
Много съм доволна от обслужването. Бяха много мили, на 3Д/4Д ме гледаха 3 пъти.
Не съм платила нищо.

# 647
  • Burgas, Bulgaria
милата -дано вече не ти се налага подобен престой....... Praynig Praynig

# 648
Съжалявам, че не дойдох на срещата, но бях в Патология МБАЛ. За разкика от Девата, където ми взеха парите на 30.10, отпратиха и получих на 1.11 в 6.30ч нов кръвоизлив, в МБАЛ ме приеха в отделението, бях на системи и т.н.
Днес ме изписаха, защото контракциите са по-редки, а кръшотечение нямам от 3-4 дни.
Много съм доволна от обслужването. Бяха много мили, на 3Д/4Д ме гледаха 3 пъти.
Не съм платила нищо.
Мислехме те,Аничка.Дано повече нямаш проблеми и до края изкараш леко бременността. Hug
п.п Аз също съм много доволна от Патологията-от доктори,сестри,санитарки.Но да не ни се налага да трупаме впечатления от там. Whistling

# 649
Аничка, дано нямаш повече проблеми до края и това да ти е последния престой там.
 Аз също съм лежах 3 дни в патология и бях доволна от обслужването като цяло, но както каза  Дейзи да не ни се налага да трупаме впечатления от там.
 Ние все още сме 2 в 1, утре ще ходя на запис. И да се "похваля" качила съм 25 кг вече   261uu ,ноооооооооо това е положението, ако не родя скоро може и стотака да стигна  Twisted Evil

# 650
Ванче HugАз видях,че си на линия,ама реших да не те питах какво и що.Така ми беше писнало първият път всеки да ме пита "ама ти няма ли да раждаш вече".А за килата не го мисли,свалят се за отрицателно време покрай бебчето.Айде,стискам палци както се спотайва младежа,така  бързо,лесно да се появи на белия свят. Hug Hug Hug

# 651
  • Бургас
Аничка, радвам се, че се разписа и че бебоците са си добре вътре в коремчето на мама Simple Smile
Сега обаче освен да лежиш, май други алтернативи няма поне на този етап.Абе пази леглото като нас и така.Изписаха ли ти някакви медикаменти да пиеш?
Ваня, хайде, отивай вече да се видите с бебче!  Laughing

# 652
Лекарят ми от София каза, че няма проблем да пътувам, стига повече да си почивам и по график заминаваме в Трявна на 10-ти, за да сменим обстановката. Проблемите при мен са от контракциите, който сега са на минимум. Плацентите и шийката са добре.
След това отиваме на 20-ти в София и на 21-ви ще ни види докторът.
Сега съм на магнерот 3х2. Преди това бях на магнерич, но не ми действаше толкова добре за контракциите. За болката съм на свещички, изписани още преди това от София, иначе но шпа и папаверин на хапчета от 3-тия месец насам ги повръщам.

# 653
  • На морето!
Аничка, добре завърнала се! Дано не се налага повече да лежиш в патология, колкото и хубаво да е! Много се радвам, че сте добре вече  Hug
Ванче, колко бавно и мъчно минават последните дни, не е истина просто. Сещам се със Симеон как всяка вечер лягах с идеята да се събудя от контракции... всяка вечер от началото на 9ти месец до 2дни преди термин, когато се роди. Помня, че вече си мислех, че ще си остана доживот с корема  Laughing Пожелавам ти бебчето да заякне достатъчно съвсем скоро и да си се гушкате!

# 654
Здравейте и честит празник на всички именници!
anichka_bs, и аз през първата си бременност лежах в патология за задържане, получих много силни контракции,които отшумяха за 2 дни, но ме държаха цяла седмица на системи всеки ден.Това се случи точно като се завърнахме от почивка в Балкана,бях бременна в 18 г.с.,  след този случай не си позволих да пътувам. Но щом доктора ти казал, че няма проблем..., а Трявна не е далеко, приятна почивка!

# 655
  • Бургас
И аз се учудвам, че повечето лекари казват, че може да се пътува,а всъщност аз като се раздвижа някъде - дали на преглед, или до магазина и след това си имам засилено течение.Та затова гледам и основно да лежа.

# 656
anichka.bs, зарадвах се като прочетох, че си на линия и макар и след неприятна случка си отново сред нас! Hug Късмет до края и на следващата среща без самоотлъчки - мислехме те доста и се чудехме къде си!!! Peace
Ванче, а на теб казаха ли ти колко време след термин, ако мъника си кротува ще те вземат в болница? И друго да питам, нали и след термин, ако не е тръгнало раждане - може да ти предизвикат такова със системи, а не направо секцио, особено, ако не искаш? Имаш ли в тези последни дни киселини?

А сребърната вода в носа колко често мога си я капя?

# 657
Аз доста пътувам, досега съм нямала проблеми, но след разходка съм получавала болки, които сега разбрах, че са свързани с контракции. Така че намалям разходките и повече лежане. Докато родя сигурно ще съм като тюленче  Laughing

# 658
казаха ли ти колко време след термин, ако мъника си кротува ще те вземат в болница? И друго да питам, нали и след термин, ако не е тръгнало раждане - може да ти предизвикат такова със системи, а не направо секцио, особено, ако не искаш?

все пак бях в патология и мога да ти отговоря Wink
6-7 дни след термин, ако не е настъпило раждане, може да се предизвика със системи или секцио по желание или медицински причини.

# 659
anichka.bs  дано всичко да е ок вече и да не се налага да посещаваш никоя патология  Simple Smile
Наслаждавай се на чистия въздух и приятната атмосфера в Трявна Peace

Общи условия

Активация на акаунт